haker11 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hakita napisał(a):Jak takie piękne Psiny mogą jeszcze czekać??? :-( Wiadomo coś więcej o tym owczarku? ja mogę go przekleić na forum owczarkarzy Ale potrzebne jest jakieś info! Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 w obornikach jest kilka ONkow-a jeden piekny dopiero co tam trafil.....;) juz szukam zdjecia... Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 tu jest takie owczarkowete mlodziutkie cudenko Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 i Baron-chyba juz weteran szczegly zna Hala... Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 haker11 napisał(a):Wiadomo coś więcej o tym owczarku? ja mogę go przekleić na forum owczarkarzy Ale potrzebne jest jakieś info! To jest ASTOR, a tu krótki opis, który widnieje na stronce schroniska: Jest to około 6-7 letni (albo i więcej ma lat) pies. Do schroniska trafił z wypadku. Był leczony, ale niestaty kuleje jeszcze na tylnią noge. Jest bardzo spokojny i niekonfliktowy. Może więcej będzie wiedziała Hala, musiy na nią poczekać. :cool1: A tu zobaczcie, jaki piękny owczarek: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/254/lp/3#mid Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kaLOlina napisał(a):Mozart-nowy pies-pieknyyyyyyyy No właśnie...podałam link do stronki Mozarta, ale Cioteczka mnie ubiegła...;) Quote
haker11 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 wWszystkie te cudowne owczarki maj wsólny wątrek na forum owczarkarzy! Mam nadzieje że chociaż jeden znajdzie dom! Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 haker11 napisał(a):wWszystkie te cudowne owczarki maj wsólny wątrek na forum owczarkarzy! Mam nadzieje że chociaż jeden znajdzie dom! Dzięki, dzięki wielkie!!! :buzi: Może znajdzie się jakiś domek!!! :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Obornikowe piękności HOOOOPamy do góry :laola: Quote
Hala Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 heheh..a co tu sięwyprawia pod moją nieobecnosć? :evil_lol: Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wszystkie obrnickie piękności na :Dog_run: :loveu: Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a):tu jest takie owczarkowete mlodziutkie cudenko jaki on piękny..... i taki smutny :placz: Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hala napisał(a):heheh..a co tu sięwyprawia pod moją nieobecnosć? :evil_lol: Działamy Kochaniutka, troszkę działamy...:diabloti: Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hala napisał(a):No to kto jutro jedzie psa wyprowadzić? Nie mogę jutro niestety...:placz: :placz: :placz: Mam gości...przyjeżdżają już o 11 rano...:placz: Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hala napisał(a):No to kto jutro jedzie psa wyprowadzić? Cioteczko ja bym chętnie pojechała z tobą ale za daleko zdecydowanie... :roll: Ale za to pędze jutro jak na skrzydłach do naszego Cichego Kąta :multi: :lol: Do swoich ulubieńców... PS jak możesz to proszę tego przystojniaka wymiziaj ode mnie :evil_lol: Quote
asiak Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hala napisał(a):No to kto jutro jedzie psa wyprowadzić? ja byłam z moja córcią :eviltong: a pani Hala gdzież się podziała??????:razz: Quote
asiak Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='BosiaB_86']Cioteczko ja bym chętnie pojechała z tobą ale za daleko zdecydowanie... :roll: Ale za to pędze jutro jak na skrzydłach do naszego Cichego Kąta :multi: :lol: Do swoich ulubieńców... PS jak możesz to proszę tego przystojniaka wymiziaj ode mnie :evil_lol: nie widziałam tego psiaka...hmmmm Quote
Hakita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Halu, dlaczego tyle wątków pozamykanych??? :-( Psinki cudowne do góry!!! Quote
Hala Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 spokojnie, spokojnie...już jestem. Liczyłam na jakieś relacje Asi...a tu nic. :razz: Przecież widziała tyle psiaków. I ani jednego zdania na ich temat? Quote
mrowa23 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 asiakas napisał(a):ja byłam z moja córcią :eviltong: a pani Hala gdzież się podziała??????:razz: asiakas czyzbysmy mialy przyjemnosc sie poznac? ten smiesznego owczarka tez nei widzialam ale ja latam po pierwszym wybiegu gdzie siedzi astor- rozrabiaka jedna mozart- super karny pies ostatnio krecil mi sie pod nogami jak chcialam podejsc do maki i powiedzialam siad i usiadl jak przytrzymalam za obroze to stanal na haslo zostan postal chwile ale dzeki byl bardziej pasjonujacy od takiej marudy jak ja ;) baron jest stosunkowo mlodym psem z tego co kojarze no i mizianki uwielbia gdzie moze tam podklada mordke byl e tylko wymiziac ostatnio regularnie obieram go z pierza :D jest jeszcze jeden mlody owczarek postaram sie zrobic fotki od paru dni siedzi taki widac ze do konca nie wie o co chodzi ale radosny chlopak Quote
Hala Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Mozart jest bardzo piękny. A Astor..jak ja to mówię, nie da sobie w kaszę dmuchać. Chociaż jak sobie przypomnę, jaka to bieda była, kiedy przyjechał do schronu. Teraz co sobotę przyjeżdża do niego jego opiekunka wirtualna na czesanko, mizianko i specerki. :lol: A Barona bardzo lubię. Jest taki przyjazny i miły. Quote
Recommended Posts