Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hakita napisał(a):
Jak takie piękne Psiny mogą jeszcze czekać??? :-(

Wiadomo coś więcej o tym owczarku? ja mogę go przekleić na forum owczarkarzy Ale potrzebne jest jakieś info!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

haker11 napisał(a):
Wiadomo coś więcej o tym owczarku? ja mogę go przekleić na forum owczarkarzy Ale potrzebne jest jakieś info!

To jest ASTOR, a tu krótki opis, który widnieje na stronce schroniska:

Jest to około 6-7 letni (albo i więcej ma lat) pies. Do schroniska trafił z wypadku. Był leczony, ale niestaty kuleje jeszcze na tylnią noge. Jest bardzo spokojny i niekonfliktowy.

Może więcej będzie wiedziała Hala, musiy na nią poczekać. :cool1:

A tu zobaczcie, jaki piękny owczarek:
http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/254/lp/3#mid

Posted

haker11 napisał(a):
wWszystkie te cudowne owczarki maj wsólny wątrek na forum owczarkarzy! Mam nadzieje że chociaż jeden znajdzie dom!

Dzięki, dzięki wielkie!!! :buzi:
Może znajdzie się jakiś domek!!! :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
No to kto jutro jedzie psa wyprowadzić?

Nie mogę jutro niestety...:placz: :placz: :placz: Mam gości...przyjeżdżają już o 11 rano...:placz:

Posted

Hala napisał(a):
No to kto jutro jedzie psa wyprowadzić?

Cioteczko ja bym chętnie pojechała z tobą ale za daleko zdecydowanie... :roll: Ale za to pędze jutro jak na skrzydłach do naszego Cichego Kąta :multi: :lol: Do swoich ulubieńców...

PS jak możesz to proszę tego przystojniaka wymiziaj ode mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='BosiaB_86']Cioteczko ja bym chętnie pojechała z tobą ale za daleko zdecydowanie... :roll: Ale za to pędze jutro jak na skrzydłach do naszego Cichego Kąta :multi: :lol: Do swoich ulubieńców...

PS jak możesz to proszę tego przystojniaka wymiziaj ode mnie :evil_lol:

nie widziałam tego psiaka...hmmmm

Posted

spokojnie, spokojnie...już jestem.

Liczyłam na jakieś relacje Asi...a tu nic. :razz:

Przecież widziała tyle psiaków. I ani jednego zdania na ich temat?

Posted

asiakas napisał(a):
ja byłam z moja córcią :eviltong:
a pani Hala gdzież się podziała??????:razz:

asiakas czyzbysmy mialy przyjemnosc sie poznac?
ten smiesznego owczarka tez nei widzialam ale ja latam po pierwszym wybiegu gdzie siedzi astor- rozrabiaka jedna
mozart- super karny pies ostatnio krecil mi sie pod nogami jak chcialam podejsc do maki i powiedzialam siad i usiadl jak przytrzymalam za obroze to stanal na haslo zostan postal chwile ale dzeki byl bardziej pasjonujacy od takiej marudy jak ja ;)
baron jest stosunkowo mlodym psem z tego co kojarze no i mizianki uwielbia gdzie moze tam podklada mordke byl e tylko wymiziac ostatnio regularnie obieram go z pierza :D
jest jeszcze jeden mlody owczarek postaram sie zrobic fotki od paru dni siedzi taki widac ze do konca nie wie o co chodzi ale radosny chlopak

Posted

Mozart jest bardzo piękny. A Astor..jak ja to mówię, nie da sobie w kaszę dmuchać. Chociaż jak sobie przypomnę, jaka to bieda była, kiedy przyjechał do schronu. Teraz co sobotę przyjeżdża do niego jego opiekunka wirtualna na czesanko, mizianko i specerki. :lol:

A Barona bardzo lubię. Jest taki przyjazny i miły.