asiak Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Hala'] czy na tym zdjęciu on jest tak zakrwawiony??? Quote
asiak Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ja pierniczę... Halinko od jak dawna on jest w Azorku?? Quote
Gacusiowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jaki biedny łabądek... jaki piękny łabądek... słabość mam do psów 'z wąską mordką'... :loveu: Quote
Gacusiowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala napisał(a):a chcesz psa? chcę!!! i tak najbardziej to collaka chcę, żeby śmieszniej było (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65761 piesio z tego watku mnie zauroczył, ale collaki my love!!) ale nie zawsze chcieć znaczy móc... w moim przypadku jeszcze nie teraz, przynajmniej... moja szóstka kotów miałaby przechlapane... jak się pobuduję (być może już w przyszłym roku) to na pewno będę miała psiura - i to taką własnie mordkę z dużą ilością nochala do całowania (fetyszystka czy co?? :oops: ) - ale teraz nie mogę... :placz: metraż mi się skończył :placz: Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Biedne te psinki...:placz: Brak słów na to wszystko...:placz: Quote
terra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na forum collie z nim! http://www.collie.intertel.net.pl/forum/ Quote
Ss Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czy coś wiadomo o collaku? jest juz na forum collie.... Jak znosi schornisko, czy jest mozliwosc opieki weterynaryjnej? Czy mozna w jakis sposob mu pomoc? Prosze o jakieś informacje Quote
Gacusiowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 podniosę biednego collaczka... tyle mogę... :-( Quote
AniaB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 hala - trzeba by pozakładać im wszystkim oddzielne watki - bo tu zginą.. białek to jakis mix labka - fajny psiak z niego..:loveu: ten onkowaty z czarną mordka tez uroczy:loveu: - tzreba go pokazac.. no i collie - koniecznie oddzielny wątek.. ja moge pomóc, ale wiem, ze potem trudno prowadzic wątek tak na odległość.. jednak jakbyście potrzebowały pomocy - moge wykorzystać te zdjecia i informacje stąd... Quote
AMIGA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Takie wspaniałe są te biedactwa! Każdy ma w sobie tyle uroku! Jak to w ogóle możliwe, zże one nie grzeją dupeczek w domkach i nie są miziane i kochane ????? Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Po 1. collaczek jest śliczny :loveu: a tego kto go doprowadził do takiego stanu to bym własnoręcznie :zly7: :mad::mad::mad: WRRRRR Po 2. cioteczko Halinko czy wątek dla Białaska już założony?! :razz: Mogę prosić link do niego?! :razz: A po 3. to w ogóle wszystkie schroniskowo - obornikowe piękności biegną w górę :Dog_run: Quote
iwop Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 straszne :( Gacusiowa koty nie przeszkadzaja w posiadaniu psa... Cos wiem o tym :cool3: Quote
madzia828 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 biedny collaczek jak tak można:angryy::angryy: Quote
Gacusiowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 iwop napisał(a):straszne :( Gacusiowa koty nie przeszkadzaja w posiadaniu psa... Cos wiem o tym :cool3: za to (na szczęście) resztki zdrowego rozsądku tak... ale jak więcej dogo pooglądam to nie wiem.... :shake: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Psinulki biegeniemy do góry!!! :multi: Halu kochana, wróć błagam...:-( Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 a cóż to znów za historie..? hala - jak nie bedziesz ogłaszac tutaj psiaków i wstawiac ich zdjęć i zakąłdac wątków to tak naprawde niewiele osób sie o nich dowie.. a szkoda by było..naparwde te wszystkie które ogłosiłaś tutaj są piękne.. nie mozna odbierac im szansy skoro juz sie tu znalazły.. czy schronisko ma do ciebie pretensje o działanie na dogo czy jak..? Quote
Hala Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Nie..no co Ty. Wszystko jest ok. ;) Po prostu jutro już wracam do pracy i będę miała zdecydowanie mniej czasu. Quote
kaLOlina Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 hala ja tak dawono tu nie zagladalam a ty takie slicznosci znajdujesz....qrcze-najchetniej polowe z nich bym zabrala-ehhhh :( Quote
Hala Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Karolina, zaglądaj częściej, nie tylko na wątek, ale też i do schroniska. Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jak takie piękne Psiny mogą jeszcze czekać??? :-( Quote
Recommended Posts