Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ojej - co to za dziwna sytuacja?

czy dziewczyny z Poznania znają to schronisko?

moze oni wolontariuszy lubią, bo na razie jest was mało

hala - Ty jesteś z Poznania - masz kontakt z osobami z dogo z Waszego miasta? moze ktos wie jakie tam są układy..

Posted

zaraz wstawię zdjecia ONka. Dziś czuł się zdecydowanie lepiej. Sami zobaczcie.
Co do ukłądów to nie wiem. Wiem, że psami opiekuje się cudowna Pani Hania, która o każdym psie moze powiedzieć wiele. Widać, że wkłąda w to dużo serca.

Posted

Boogie napisał(a):
Zobaczymy co Hala powie po dzisiejszej wizycie w schronisku. W tygodniu chyba podjadę pogadać z ON-kiem. Jeśli się uda to Azula będzie miała towarzysza.

Boogie Azula to Twoja sunia? Czy to oznacza...? :oops:

ON-ek jest przepiękny:multi: Bosh...na tym pierwszym zdjęciu wygląda jakby miał 13-15 lat. Ale na kolejnych widać całe piękno Pana w średnim wieku:loveu:

Posted

Hala napisał(a):
a tutaj będzie szczęśliwe zakończenie... w przyszłym tygodniu cąła rodzinka ma jechać do nowego domu. :multi: :loveu:

Bosko, bosko:loveu: Hala super!!:multi: Trzymam kciuki mooocno:multi:

Posted

czy te szczeniorki na wszesniejszych zdieciach tez szukaja domkow???bo pilnie szukam pieska onkowatego jak najmlodszego.znajomi chca zaadoptowac na domek dla siebie jakas bide onkowata.dajcie znac.

Posted

ana289 napisał(a):
Boogie Azula to Twoja sunia? Czy to oznacza...? :oops:

ON-ek jest przepiękny:multi: Bosh...na tym pierwszym zdjęciu wygląda jakby miał 13-15 lat. Ale na kolejnych widać całe piękno Pana w średnim wieku:loveu:

Aza to moja sunia. Jest już półtora roku u mnie, przyszła z poznańskiego schroniska. Szukamy dla niej kumpla ;)

Posted

Hala napisał(a):
a tutaj będzie szczęśliwe zakończenie... w przyszłym tygodniu cąła rodzinka ma jechać do nowego domu. :multi: :loveu:

czyli rozumiem, ze ktoś zabiera sunię z maluchami?
czy wiadomo kto to?

Posted

Hala napisał(a):
Ja dokładnie nie wiem. Nie znam tej osoby. To podobno znajomi ludzi ze schroniska. Sunia z dzieciaczkami będzie mieszkać pod Obornikami.

A nei zobaczymy ich w sprzedaży na allegro;
:angryy: i kolejnych miotów tej suki. Czy ktoś wymaga sterylizacji? Czy wszytsko jedno?