Hala Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dziś po raz kolejny byłam w schronisku w Obornikach. Dla tych, co nie znająokolic, to podpowiem, że to miejscowość połozona około 22 km od Poznania. Nie wiem dokąłdnie ile mają psów, ale pewnie ze 130 - 140. Jeżdże tam w niektóre soboty. Jest możliwosć wyprowadzenia psiaka na spacerek, więc korzystam :). Jest to przyjemności dla psa i dla mnie. :lol: W wątku tym, chciałam Wam pokazać, co za cudne psiaki tam mieszkają. Quote
rotek_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 oooooooooooooooooooo.......to ja cos wiem o potencjalnym domku dla psa. użytkownik p.u.m.a.(i do tego jakiś numer przy nicku) chciała huskiego z niebieskimi oczami. oferował dobry domek.....pytała sie nas czy nie znamy jakiegos niebieskookiego psa. Ogłaszała sie na wtku wyekplatowane amstaffki.....qrcze ja zaraz schodze....ale moze jutro go poszukam.....teraz padam na rzęsy Quote
iwop Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hala, pare lat temu zaadoptowałam wirtualnie Bulinke ze schroniska w obornikach. Kiedys przegladałam strony schronisk i Bulinka skradła mi serce. nie moge jej wziąść na stałe bo mam juz psy i nie mam warunków :( Opiekunka ze mnie marna bo mieszkam w Swietokrzyskim więc to dla mnie koniec Polski więc nawet Bulinki nigdy nie pogłaskałam tylko wysyłam pieniądze... Czy mogłabys zajrzeć do niej?:placz: Czy gdybym załozyła wątek Bulinki to moge liczyc na twoja pomoc "wątkową" bo Bulinka to taka staruszka...:placz: ? Chciałabym żeby na starość poznała prawdziwy dom bo nigdy go nie miała... To Bulinka z Obornik: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/6/lp/91 Quote
agusiazet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hala, tak ładnie i z sercem o tych pięknościach piszesz, że na pewno im się uda!!! Quote
iwop Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 SZCZENIACZKI MAJA NAJWIEKSZE SZANSE... MOZE TRZEBA JE WYSTAWIC NA ALLEGRO I PORÓBIC OGŁOSZENIA...? Dziekuje ci hala za Bulinkę...To taka staruszeczka :( Myslisz, że moge jej załozyc osobny watek? Juz zrobiony ma nawet bannerek (tylko linku do niej tam wkleic nie umiem :( Quote
Hala Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Iwopka..słuchaj. mOżesz zrobić nowy wątek. To świewtny pomysł, choć jak wiesz, szanse na nowy domek znikome. Zobacz na watek mojego Nero. Piekny 4letni pies. A odzew narodu żaden. Chyba że sięktoś zlituje. Może masz jakiś wyjątkowy dar przekonywania, kto wie? :cool3: Bo mi to kiepsko idzie. A do wątku Bulinki to się pewnie foteczki przydadzą. Jak tylko bedę w schronie, to postaram sięzrobić. Mam nadzieję że Bulinka się da złapać wolontariuszom :razz: . Quote
iwop Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a co mi tam... zrobie. fotki bulinki mam bo dostaje je ze schroniska juz od paru lat :) na święta ipt. Wczoraj pojechała do nowego domku z tymczasu ode mnie podhalanka. co tam do domu... do psiego raju na ziemi! Ale to nie dzięki mnie tylko Camarze! http://www.dolina-koni.pl/?m=200703 ----------------------------------------------------------- http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Quote
Hakita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Brawo Hala!!! :multi: :multi: :multi: Co tu zrobić, żeby dać tym cudownym Psiakom jak najwięcej szczęścia...:-( Quote
iwop Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50186 to watek o Bulince . Moze rzeczywiście mogłabys sie dowiedziec dlaczego 2 razy była zwracana :( i co z ta łapką...:placz: Quote
iwop Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hala kochana jesteś! :) wszystkie listy "od Bulinki" dostaje od pani Marty Gratkowskiej. Nie wiem czy to pracownik czy wolontariuszka schroniska . Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Śpijcie dobrze kochane Psinki i wyśnijcie swoje domki...:-( Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witajcie piękne Psinki...:loveu: Na samą górę pokazać się wszystkim!!! :multi: Quote
Hakita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hala napisał(a):Dzieki Hakita :). Musisz koniecznie ze mnąjechać na spacerek do psiaków :multi: Halu Kochana, za co tu dziękować...trzeba jak najwięcej Psinek uratować...:cool1: Tylko, jak to zrobić, jak to zrobić...??? :cool1: Pewnie, że pojadę, bardzo bym chciała...:loveu: Muszę tylko jeszcze zakończyć akcję z moimi Kluskami...a jest coraz trudniej...:-( Psinki cudowne, do góry, do góry pokazać się wszystkim!!! :multi: Śpijcie spokojnie Psiaczki...:loveu: Quote
Hakita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzień dobry cudowne Istotki...:loveu: Co tu taka cisza??? :roll: Dlaczego nikt nie zagląda do kochanych Psinek??? :razz: Quote
Hakita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dzień dobry kochane Psinki...:loveu: Szybko na górę :multi: , niech wszyscy zobaczą, jakie jesteście cudowne...:loveu: Gdzie te Wasze domki...??? :razz: Quote
rotek_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dziewczyny jest chetny na huskiego....poprosze wiecej zdjec na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50661 z rezta wy tam cos napiszcie o tej suczce. charaker etc...szybciutko sprężać sie:evil_lol: Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witajcie cudowne Psiaki!!! :loveu: Hala, tam chyba jest taki husky...??? Czy mi się wydaje? Możesz to sprawdzić? Quote
Hakita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hala napisał(a):są dwa husky. Tylko jedna to suka co ma teraz szczeniaczki. A dugi ma podobno około pół roku. Tylko że ja w tej chwili zdjeć więcej nie mam. Postaram się to jak najszybciej naprawić. Dobrze by było...bo tam jest chętny...:razz: Do góry słodkie Psinki!!! :multi: Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Do góry Psiaczki, do góry kochane Mordki!!! :multi: :loveu: Quote
AniaB Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hala - jak potoczyła sie sprawa tych haszczaków u Was czy one jeszcze sa w schronisku? czy w razie czego mozesz cos wiecej sie o nich dowiedziec? zrobic zdjęcia? Quote
Boogie Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Zobaczymy co Hala powie po dzisiejszej wizycie w schronisku. W tygodniu chyba podjadę pogadać z ON-kiem. Jeśli się uda to Azula będzie miała towarzysza. Quote
Recommended Posts