Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojawiły się oba :):):)

Farcik jak na tak długą nieobecność wcale nie wygląda źle :) Właśnie jedzą :):)
Wygląda na to, że miał jakąś swoją kocią sprawę do załatwienia :evil_lol:

Żeby nie drażnić okolicznej ludności, miseczkę zaczęłam im kłaść zupełnie za kontenerem - z zewnątrz nie widać ;) Tylko ciekawie muszę wyglądać ja, wyłaniająca się nagle ze śmietnika:evil_lol:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Pojawiły się oba :):):)

Farcik jak na tak długą nieobecność wcale nie wygląda źle :) Właśnie jedzą :):)
Wygląda na to, że miał jakąś swoją kocią sprawę do załatwienia :evil_lol:

I od razu człowiek szczęśliwszy :multi::multi::multi:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Martika, żebyś wiedziała jak mi ulżyło :):) Niby wiedziałam, że raczej nic się nie mogło poważnego stać, a jednak....

Ciocia jak się człowiek upewni że wszystko gra to głowa spokojniejsza ;) doskonale Cię rozumiem :) Strasznie mnie ucieszyła ta wiadomość :)

Posted

Oj,Farciku ,nastraszyłeś nas swoją długą nieobecnością:shake:,ale już jesteś:multi:,bardzo miła wiadomość,widocznie miałeś dużo kocich spraw do załatwienia i przemyślenia,Fart ,ściskam cię mocno:loveu:.

Posted (edited)

Dzisiaj wyniosłam demonstracyjnie michę wymieszanej mokrej i suchej :) - były oba - i Farcik i jego mniejszy białoszary kumpel. Samochodu sąsiada nie było, więc nie miał się kto czepiać :mad:

Cały czas myślę, gdzie by go umieścić, ale coś nic mi nie wychodzi. Póki co jest ciepło, ma co jeść, krzywda mu się nie dzieje.

Miałam go zabrać do weta, ale wtedy zniknął, a teraz nie mam Sonki i możliwości dojazdu :shake: Liczę, że w przyszłym tygodniu coś z tego wyjdzie ( o ile zołza ;) znów nie zniknie).

Edited by Maruda666
Posted

Chciałam się rozejrzeć w możliwościach zakupu kennela - ale nie mogę nic znaleźć. Na allegro nie ma - ktoś wie , gdzie takie cuś się kupuje?

Pluję sobie w brodę, bo chyba przed dwoma mies. koleżanka z miau sprzedawała, nawet miałam go w podpisie:mad:

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']tu może
http://www.groomer.com.pl/index.php?cat=808&page=1
i tu
http://www.petnetstore.pl/pl,kat,klatki_kennelowe,1,5.html

Dzięki Myszko :loveu:

Farcik pojawia się ostatnio codziennie. Dziś dostał jeść trzykrotnie :) Daje się dotykać, głaskać, ale tylko tylko przy jedzeniu, póki nie dostanie miski miauczy rozpaczliwie ( chyba ma to oznaczać domaganie się jedzenia?) ale nie da zbliżyć do siebie ręki.

Edited by Maruda666
Posted

Dzięki ,,życzliwemu" sąsiadowi moje kociate siedzą w domu i się wściekają. Pomału zaczęłam puszczać najbardziej natarczywego ( nie mam wyjścia, albo wyjdzie, albo na złość zasika mi całe
mieszkanie :angryy: , ścieram i piorę na okrągło, ale od wczoraj, odpukać, jest spokój ). Farcik dostał dziś tylko 1/2 saszetki - podzielił się z kumplem. Spróbuję jeszcze wyjść jak się ściemni.

Przejrzałam te klatki i jedna mi ,,podeszła" tylko kosztuje coś ponad 170zł. W przyszłym tygodniu biorę się za bazarki :)