Kryzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Tytuł faktycznie nie oddaje w pełni rzeczywistości, może " suczka z wyrokiem śmierci - 7 lat w schronisku" Quote
Kar0la Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='malagos']KarOla, miło Cie widzieć :) Mnie po prostu ogarnia rozpacz, ze takie są biedy. Poluję od 5 dni na dwa psy w lesie, dokarmiam, dziś są cztery!![/QUOTE] Witaj Malagos. Kawał czasu się nie "widziałyśmy". :lol: Bo to się nigdy nie skończy. Pomożemy trzem psiakom, a zaraz pojawi się 10 następnych, niestety... Małgoś czyli tymczasik masz zajęty? Fakt. Zmiana tytułu by się przydała, na bardziej dramatyczny. Basiu co do bazarku to robi się tak jak to opisałaś, tylko, zakłada się nowy wątek w dziale BAZAREK: [url]http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek[/url] trzeba podać na jakiego psa się zbiera itd. Quote
Kryzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 KarOla mogłabyś powiedzieć, co zrobić żeby Twój banerek mi się wyświetlał w mojej sygnaturze, bo ja go w moich ustawieniach widzę, ale w moich postach już tylko wyświetla się link. Quote
__Lara Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jestem, strasznie ich żal :( jak przeczytałam, że tą sunię owczarkowatą uspali matko :( Może trzeba by zacząć zbierać deklaracje? Dorzucę coś jednorazowo we wrześniu. Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja takze w razie zbierania pieniazkow cos dorzuce...... Quote
Aryste Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dziewczyny, to moze zbieramy te deklaracje dla primy? ja moge zadeklarowac 30 zl co miesiac kto cos dorzuci? sprawa jest pilna. Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Aryste napisał(a):Dziewczyny, to moze zbieramy te deklaracje dla primy? ja moge zadeklarowac 30 zl co miesiac kto cos dorzuci? sprawa jest pilna. Też tak myślę. Ja dam coś jednorazowo, nie wiem jeszcze ile :/ Quote
Kryzia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dorzucę coś na razie jednorazowo Najgorsze, że czas ucieka Mogę powysyłać maile do różnych fundacji z zapytaniem czy ją przyjmą pod opiekę, albo chociaż umieszczą na stronie, co myślicie? Tylko toyota musiałaby napisać czy mogę podać jej mail i telefon i jakie info mogę tam umieścić, nakreślę sytuację w schronie, że nie ma wolontariatu i spacerów i chyba powinnam napisać, że jeśli pęknie jej guz to zostanie poddana eutanazji, bo przecież dlatego miejsce na cito potrzebne, nie podałabym miasta, a jedynie w jakim województwie przebywa Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Aryste napisał(a):Ja mysle, ze trzeba dzialac. ona cierpi. Zgadzam sie w 100%. Quote
Kar0la Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dobrze by było wiedzieć jaki będzie orientacyjny koszt operacji. Ciekawe jak sunia się czuje... Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 I gdzie ją damy do hotelu? macie gdzieś miejsce???? Quote
toyota Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Kryzia']Dorzucę coś na razie jednorazowo Najgorsze, że czas ucieka Mogę powysyłać maile do różnych fundacji z zapytaniem czy ją przyjmą pod opiekę, albo chociaż umieszczą na stronie, co myślicie? Tylko toyota musiałaby napisać czy mogę podać jej mail i telefon i jakie info mogę tam umieścić, nakreślę sytuację w schronie, że nie ma wolontariatu i spacerów i chyba powinnam napisać, że jeśli pęknie jej guz to zostanie poddana eutanazji, bo przecież dlatego miejsce na cito potrzebne, nie podałabym miasta, a jedynie w jakim województwie przebywa Tak oczywiście, moje dane tel. 605060617, suzuki@autograf.pl Nie ma wolontariatu, spacerów i jest ogromne przepełnienie, nie ma sterylizacji suk. Operacji guza nie ma jak przeprowadzić, bo nie ma możliwości opieki poooperacyjnej w warunkach schroniskowych. Weta nie ma na miejscu, lecz dojeżdża, niekoniecznie codziennie. Nie dowiemy się jak ona się czuje, bo nie wychodzi na zewnątrz z powodu tego dominującego psa. Wet schroniskowy nie zajmuje się takimi przypadkami -z powodu braku zaplecza pozabiegowego i tak nie byłby w stanie nic zdziałać. Izolatki są (kilka ciemnych klitek), ale to jest niewystarczające. W przepełnionym schronisku jest bardzo dużo pogryzień. Quote
Kar0la Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Na razie to niczego nie ma, ani miejsca, ani kasy. :-( Zainteresowanie wątkiem słabiutkie. Tak mi szkoda tej suńki. Quote
toyota Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Kryzia napisał(a):Tytuł faktycznie nie oddaje w pełni rzeczywistości, może " suczka z wyrokiem śmierci - 7 lat w schronisku" Zmieniłam tytuł i zaktualizowałam pierwsze dwa posty. Rzeczywście trzeba skupić się na Primie, bo ze względu na tego guza, może za chwilę już jej nie być. To bardzo poczciwa suczka, w schronisku spędziła 7 lat, zasługuje na lepszy koniec, jeśli nawet niewiele jej już zostało. Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Może ma ktoś czas porozsylać zaproszenia na wątek? Quote
kkasiiiar Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 __Lara napisał(a):Może ma ktoś czas porozsylać zaproszenia na wątek? Ja wieczorami moge porozsyłas troche watek - tyle na ile mi czas pozwoli. Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 kkasiiiar napisał(a):Ja wieczorami moge porozsyłas troche watek - tyle na ile mi czas pozwoli. Bardzo dziękujemy!!!! Potrzeba tu więcej ludzi! Czy ktoś jeszcze da radę? Quote
Celina12 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Boże.....aż się słabo robi.....biedne te sunie....nie można by było przenieść tego dominanta do innego boksu??? Też wstawię linka na znajome wątki... Quote
Recommended Posts