Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kliknij na nie, a otworzy sie stronka, wybierz sobie jakis skopij link ten drugi po odstepach i wklej go do podpisu :) jak xle wytłumaczyłam pisz jeszcze :P

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='kaskaSz']a może ktoś lubi decoupage lub scrapbooking?

A co to jest decoupage :hmmmm: :evil_lol: :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

Osiągający właśnie szczyty popularności scrapbooking to nic innego jak dekoracyjne aranżowanie swoich zdjęć. Dzięki niemu fotografie nabierają życia i zaczynają opowiadać własne historie. To przyjemne i twórcze zajęcie sprawi, że zwykły album nabierze indywidualnego charakteru, przekształcając się w prawdziwą księgę życia. Tematem może być wszystko - ślub, rocznica, podróż, morze, śnieg, rośliny...

To juz wiemy co to takiego ten scrapbooking :multi:. Teraz tylko descoupage :razz:.

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
To juz wiemy co to takiego ten scrapbooking :multi:. Teraz tylko descoupage :razz:.

ohh tak nie wiedział człek że to ma takie nawy a Kasiu jakieś masz własne prace zaprezentuj nam:cool3:

Posted

[quote name='Kamcia_14']To juz wiemy co to takiego ten scrapbooking :multi:. Teraz tylko descoupage :razz:.

Technika decoupage to rodzaj techniki zdobniczej. ;)
Decoupage to technika, której zadaniem jest wkomponowanie wyciętych z papieru motywów w podłoże w ten sposób, by nie można było odróżnić, gdzie kończy się naklejony motyw, a gdzie zaczyna pomalowana baza. Podłoże i papier muszą tworzyć harmonijną całość, jak na namalowanym obrazie, kontury wycinanki muszą się wtopić w tło.

Posted

nie było mnie tu dawno, ale widzę, że sobie poradziłyście z definicjami beze mnie ;] ja mam pare prac scrapów, bo decoupage wymaga też pieniędzy... swoje prace kiedys wam pokaze, może w sobote? ja to jeszcze poczatkujaca, wiec nie są one takie świetne jak pokazane są w przykładach na stronkach... ja zajmuje sie scrapami takimi na kartce<real>, bo sa tez scrapy komputerowe<digi>, ale tu potrzebny jest dobry program do obrobki grafiki...

Guest Kamcia_14
Posted

Marzenko - dziękuje za wyłumaczenie :multi:
Kasiu - pokazuj swoje prace i to szybko :mad:

• 3 months later...
Posted

My mamy trening agility jutro i w niedzielę:) jesteśmy jeszcze początkujący, zawody nie dla nas ;) Prawie cały nasz klub jedzie do Białego, w tym jeden westik :razz:

Posted

Chyba nie było tej westiczki dzisiaj na zawodach? Z tego co widziałam Foxi był jedynym westkiem na placu i został pomylony przez jakąś Panią, że to niby ta suczka :P Hehe. Czy ten psiak nazywa się Mufka?

Posted

A byłaś może w Szczecinie?:cool3:
Szukam jakiś fotek suczki z pośredniej, która zajęła 4 miejsce. Przydomek coś z duszkiem... Ma ktoś może? Na necie jej nie znalazłam:roll: