Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lexus miał wizytę - przyjechała Pani, która ma dwa asty, w tym jednego ze schroniska. Więc się chłopaki załapali na duża puchę, suchą karmę dla seniora, materiałowy kaganiec i gigantyczną poduchę do wygrzewania kości. Na pierwszy rzut oka na Lexusa Pani stwierdziła: O, bokser!
No, ale w końcu Lexus waży o 5 kg więcej niż Kornel z innego wątku :-)
Dotarła też do mnie książeczka zdrowia Lexusa z wpisanym do niej tatuażem - będzie jak znalazł na jutro.
Ostatni raz chłopak widział weterynarza w 2005r.

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

doddy napisał(a):
Wczoraj sprawdzałam podanych przez Was rodziców i rzeczywiście są takie psy.
Mam nadzieję, że dzisiaj uda się dowiedzieć czegoś wiecej.

Gdzie ich znalazłaś??? Przekopałam cały internet i znalazłam tylko hodowlę z Jordanu pp. Obidzińskich. Gdzie namierzyłaś ojca?

Posted

Jesteśmy w pracy. Lexus leży grzecznie pod biurkiem i chrapie. Wszyscy go już pogłaskali, piękna kooopa została wykonana na trawniku przed budynkiem ( cholera, kupozbieracz został w domu a strasznie pada - może wsiąknie???) a w aucie wywalił się z tyłu na siedzeniach i zasnął.

Posted (edited)

Lexus jest wpisany do ZK w Katowicach jako Lexus z Betonowej Doliny. Hodowla należała do p. Piotra Tkaczyka z Sosnowca ale od 2008 r. ślad po nim zaginął...
Spróbuję podjechać pod podany adres, może akurat.

Edited by stzw
Posted

Było rano śniadania - makaron z puszką. Potem jadła śniadanie dziewczyna w sekretariacie i Lexus z nią. Później wyjął bułki chłopak z handlowego i Lexus się załapał. Przyszedł szef i dał Lexusowi swoją kanapkę. Później była duża puszka w misce. A jest dopiero 15-ta...

Posted

stzw napisał(a):
Było rano śniadania - makaron z puszką. Potem jadła śniadanie dziewczyna w sekretariacie i Lexus z nią. Później wyjął bułki chłopak z handlowego i Lexus się załapał. Przyszedł szef i dał Lexusowi swoją kanapkę. Później była duża puszka w misce. A jest dopiero 15-ta...
super, że masz możliwość zabierać go ze sobą :)

Posted

stzw, jest propozycja dt dla lexusa, tylko nie ma nigdzie twojego numeru tel. :)
odezwała się do mnie pani na niebieskim(astowe forum) która wraz z mężem adoptowała wcześniej sunię z łodzi. chcą wziąć staruszka do siebie na dt.

podaj mi swój numer to pani przekażę i dogadacie szczegóły.