Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karola&gacek']
I jaka puchata, pewno dużo z niej wyłazi :lol: Jej wypada sierść takimi kępkami, trzeba jej to wyczesywać, na szczęście samo nie spada :lol:

[quote name='WeronikaM']http://i36.tinypic.com/34ypqph.jpg :loveu::loveu:
wydaje mi się , że wystarczy furminator i psiak chudszy ;) Saba ma już po prostu taką sierść gęstą ;)

[quote name='Aga&Ganja']Cudowne portrety! :)
Miło mi że się podoba! :multi:

[quote name='Dollarek']Jejkuu jak ja tu daawno nie byłam ^^

zdjęcia ślicznee (:
Hej, faktycznie dawno Cię tu nie było :diabloti:

Posted

Przychodzimy tutaj z rewizytą :razz: . Sabusia jest ślicznym psiakiem :loveu: . Dobrze, że namówiłaś na nią rodziców :cool3: . A co ty chcesz od fotek :mad: ? Są śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: !!!
Czekamy na następne fotki, u mnie w galerii też się nowe dzisiaj pojawiły specjalnie dla Ciebie w sumie ;) . A focie muszę przyznać, że bardzo pomysłowe i super ujęcia robisz :p .
Pozdrawiamy :eviltong: .

Posted

[quote name='medrit']Ma strasznie sympatyczna mordkę a z motylkiem jej do twarzy bardzo bylo :lol: Może jej kiedyś zrobię zdjęcie z motylem, jak będę miała okazje :lol:

[quote name=':: FiGa ::']http://i34.tinypic.com/zv37g6.jpg
U W I E L B I A M :loveu: Miło mi że się podoba :oops::multi:

[quote name='deer_1987']No wlasnie za wczesnie sie robi ciemno :( Nie lubie zimy, jak właśnie się robi tak wcześnie ciemno, bo się stresuje że zaraz koniec dnia i mam mało czasu na nauke :shake:

A tak w ogóle to mój TYSIĘCZNY POST :crazyeye::lol::lol: