Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie ze pamietamy.Trzeba dac ogloszenie do wyborczej na piatek(mozna do srody).A my juz z Kasia jestesmy umowione i jedziemy z Lala zobaczyc nowy domek.Moze mala juz dzisiaj bedzie miala nowa rodzinke.

Posted

Pumcia napisał(a):
Pewnie ze pamietamy.Trzeba dac ogloszenie do wyborczej na piatek(mozna do srody).A my juz z Kasia jestesmy umowione i jedziemy z Lala zobaczyc nowy domek.Moze mala juz dzisiaj bedzie miala nowa rodzinke.

Pamiętajcie o umowie i o sterylce!

Posted

Umowe mam przygotowana.Co do sterylki nie wiem czy nie bedziemy musialy ta pania jakos wesprzec finansowo-wydatek 200zl moze byc dla niej dosc duzym obciazeniem.Zreszta nie wiem jaki jest dokladnie koszt sterylki i w jakiej kondycji finansowej jest ta pani.

Posted

Możemy wesprzeć, nie ma sprawy. Tylko dowiedzcie się o lekarza i obgadajcie wszystko. A Wiola powiedz Kasi, że ja już mam dla niej kolejną niespodziankę jakby co :loveu:

Posted

Dziewczyny jadą najpierw sprawdzic domek-ale mam jakies średnie przeczucia.
Co do sterylki to :
22 marzec jest Ogólnopolskim Dniem Sterylizacji Zwierząt i w calym kraju w wielu lecznicach obowiązują ceny promocyjne.Na stronach Arki jest spis lecznic które wchodzą w tą akcję.W Katowicach aż 4.Także jak bedzie coś wiadomo to szybciutko trzeba sie umówić.
Czekamy na wieści.

Posted

:-( Niestety domku nie ma.Bylysmy i jeszcze przed wejsciem powiedzialysmy sobie zgodnie ze to nie to.Pozniej Lala sama rozwiazala problem-pokazala dziecku zęby i zaczela troche burczec...Szukamy dalej...

Posted

Moim zdaniem domek raczej powinien byc bez dzieci,chociaz moze trzeba to jeszcze raz sprawdzic.Wydawalo nam sie ze Lala byc moze zareagowala tym burczeniem na niepelnosprawnego chlopca.Maly jest troche nadpobudliwy,caly czas sie krecil,wymachiwal raczkami(chlopczyk nie slyszy).