Kluska4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pumcia jakbyście miały jakiś dobry, wolny kontakt (upierający się na psa) to pamiętajcie proszę o Rokicie ;) Quote
Pumcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pewnie ze pamietamy.Trzeba dac ogloszenie do wyborczej na piatek(mozna do srody).A my juz z Kasia jestesmy umowione i jedziemy z Lala zobaczyc nowy domek.Moze mala juz dzisiaj bedzie miala nowa rodzinke. Quote
AgaiTheta Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Pumcia napisał(a):Pewnie ze pamietamy.Trzeba dac ogloszenie do wyborczej na piatek(mozna do srody).A my juz z Kasia jestesmy umowione i jedziemy z Lala zobaczyc nowy domek.Moze mala juz dzisiaj bedzie miala nowa rodzinke. Pamiętajcie o umowie i o sterylce! Quote
Pumcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Umowe mam przygotowana.Co do sterylki nie wiem czy nie bedziemy musialy ta pania jakos wesprzec finansowo-wydatek 200zl moze byc dla niej dosc duzym obciazeniem.Zreszta nie wiem jaki jest dokladnie koszt sterylki i w jakiej kondycji finansowej jest ta pani. Quote
AgaiTheta Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Możemy wesprzeć, nie ma sprawy. Tylko dowiedzcie się o lekarza i obgadajcie wszystko. A Wiola powiedz Kasi, że ja już mam dla niej kolejną niespodziankę jakby co :loveu: Quote
Pumcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pewnie sie ucieszy:lol: :lol: .Oczywiscie przekaze.Jestesmy umowione o 13.30.Za chwilke jade i trzymajcie mocno kciuki. Quote
Basia_Sz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ojej, domek? :loveu: Tak szybko? :multi::multi::multi: Jakże się cieszę!!! :multi::multi::multi: To wspaniała wiadomość :loveu: Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziewczyny jadą najpierw sprawdzic domek-ale mam jakies średnie przeczucia. Co do sterylki to : 22 marzec jest Ogólnopolskim Dniem Sterylizacji Zwierząt i w calym kraju w wielu lecznicach obowiązują ceny promocyjne.Na stronach Arki jest spis lecznic które wchodzą w tą akcję.W Katowicach aż 4.Także jak bedzie coś wiadomo to szybciutko trzeba sie umówić. Czekamy na wieści. Quote
Basia_Sz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dlaczego Paola? Myślisz, że się nie uda? Tylko nie to.... :shake: Quote
Pumcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :-( Niestety domku nie ma.Bylysmy i jeszcze przed wejsciem powiedzialysmy sobie zgodnie ze to nie to.Pozniej Lala sama rozwiazala problem-pokazala dziecku zęby i zaczela troche burczec...Szukamy dalej... Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Przeczucie mnie nie mylilo. Czyli domek bez dzieci? Może ją wysterylizować po 22marca,korzystając ze zniżek? Na stronie Arki jest pełna informacja. Quote
Pumcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Moim zdaniem domek raczej powinien byc bez dzieci,chociaz moze trzeba to jeszcze raz sprawdzic.Wydawalo nam sie ze Lala byc moze zareagowala tym burczeniem na niepelnosprawnego chlopca.Maly jest troche nadpobudliwy,caly czas sie krecil,wymachiwal raczkami(chlopczyk nie slyszy). Quote
Basia_Sz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ojej... :-( Jaka szkoda, że się nie udało... :-( No cóż, może następnym razem będzie lepiej.... Quote
Basia_Sz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziewczyny, macie jakieś fotki z DT? Chętnie bym Lalunię zobaczyła, może już przytyła co nieco? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Zaglądamy, zaglądamy i domeczku szukamy.... Quote
Basia_Sz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie macie żadnych wieści, jak cię czuje Lalunia? :loveu: No i gdzie te fotki? :-( Quote
Kluska4 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No właśnie. Może nowe fotki.................? Tych nigdy dosyć. Quote
Recommended Posts