Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 685
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Wizyta u weta to pierwsza rzecz, którą Marta zaproponowała, gdy usłyszała, że Fanta nie je i jest apatyczna. Wizyta podobno ma być jutro.[/QUOTE]

po za tym pies kuleje ,widać to na filmie

Posted (edited)

A jak szybko można ją przewieźć do Budrysek?
Mogę pomóc w opłacie transportu, ale to jednak mnóstwo kasy..

Edited by Soko
Posted

Budrysek ma podobno już kogoś do transportu. Transport ma być w środę lub w czwartek.
Dzisiaj rozmawiałam z Budrysek i prosiła aby szukać sprawdzonego i zaufanego hotelu w Trójmieście lub okolicach, bo chciałaby tam przenieść Fantę choćby jutro.

Posted

[quote name='emilia2280']trzeba szybko platny transport zalatwiac a nie czekac na okazje, bo zaraz sie okaze ze Fanta umarla...[/QUOTE]

dokładnie to samo pomyślałam

pies z domu trafił z powrotem do stajni,więc też to przeżywa

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Budrysek ma podobno już kogoś do transportu. Transport ma być w środę lub w czwartek.
Dzisiaj rozmawiałam z Budrysek i prosiła aby szukać sprawdzonego i zaufanego hotelu w Trójmieście lub okolicach, bo chciałaby tam przenieść Fantę choćby jutro.[/QUOTE]

a jest jakis hotelik zeby Fante przeniesc na te 3 dni,zeby juz byla bezpieczna albo jakis tymczas do srody lub czwartku.

Posted

[quote name='Kama202']Czy ktoś mógłby się podjąć zrobienia bazarku dla Fanty? Fanty juz częściowo mam.Mogę zrobić i dołączyć niesprzedane fanty z bazarku z mojego podpisu,m.in. papierową wiklinę,którą Sylwiia_ przekazała na następny bazarek

Posted

[quote name='beataczl']a jest jakis hotelik zeby Fante przeniesc na te 3 dni,zeby juz byla bezpieczna albo jakis tymczas do srody lub czwartku.[/QUOTE]
Są wstępnie 3 hoteliki, jutro Agnieszka będzie dzwoniła do ostatniego, polecanego przez Martę.

[quote name='sleepingbyday']nie panikujemy za bardzo? ona powinna do weta pójść.[/QUOTE]
"Dzisiaj wieczorem Fanta była u weta (podobno dzisiaj czuła się już całkiem nieźle). Oto co pisze o wizycie Pani Krystyna Ch.:
Fanta jest zdrowa, bioderka i łapki eleganckie, temperatura ok i wszystkie parametry które można ocenić wizualnie są ok. Jak Lila dotrze to zrobi zdjęcie z opisu stanu zdrowia Fanty. Cieszmy się zatem,że paniusia chociaż na ciałku zdrowa."

Posted

Bardzo dziękuję. Czy mogę Ci wysłać paczkę z fantami czy inaczej to widzisz? Postaram sie wybrać takie rzeczy (m.in. używane markowe perfumy), by Ci nie zalegały w domu i się szybko sprzedały.[quote name='cancer43']Mogę zrobić i dołączyć niesprzedane fanty z bazarku z mojego podpisu,m.in. papierową wiklinę,którą Sylwiia_ przekazała na następny bazarek[/QUOTE]

Posted

[quote name='Kama202']Bardzo dziękuję. Czy mogę Ci wysłać paczkę z fantami czy inaczej to widzisz? Postaram sie wybrać takie rzeczy (m.in. używane markowe perfumy), by Ci nie zalegały w domu i się szybko sprzedały.[/QUOTE]
Wysłałam ci PW.

Posted

[quote name='sleepingbyday']dobrze, że nic jej nie dolega na somie. że na psyche, to niestety wiadomo.[/QUOTE]

To Cię zmartwię. Pani Liliana nie ma najmniejszej ochoty oddać Fanty. Nie chce mi się kopiować wszystkiego z FB, ale są już próby zastraszania policją. No i szalenie ważna sprawa: do Fanty trzeba będzie jeszcze dopłacić.

Posted

[quote name='sleepingbyday']no co wy??? o matko, ten wątek jest publiczny? wklej prosze linka, moze się odnajdę, czasem to mi się udaje :-/[/QUOTE]
Grupa wzajemnej adoracji jest zamknieta,ale ta jest otwarta
[URL]https://www.facebook.com/events/485882861432115/declines/[/URL]

Posted

Rozmawiałam godzine temu z pania Chilińską. Zapewniła mnie, że Fanta będzie przekazana na pewno dzisiaj Marcie. Może nie nakręcajmy się wzajemnie (na razie oczywiście). Wiem że emocje będą spore ale liczę na pokłady rozumu u Marty (Jacek Gałuszka też tak napisał).

Posted

[quote name='mala_czarna']To Cię zmartwię. [B]Pani Liliana nie ma najmniejszej ochoty oddać Fanty[/B]. Nie chce mi się kopiować wszystkiego z FB, ale są już próby zastraszania policją. No i szalenie ważna sprawa: do Fanty trzeba będzie jeszcze dopłacić.[/QUOTE]

to mnie nie dziwi,na szczęście p.Chilińska okazała się rozsądną osobą