majku33krakow Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Asia & Ginger napisał(a):A p.Liliana dalej podjudza: "Nadal nic! Zadnych nowych wiadomosci, filmikow, czy zdjec na temat Fanty :( Trzeba bedzie chyba podejsc powazniej do sprawy i zglosic wlasciwym organom, zeby dokonali kontroli miejsca, w ktorym ma przebywac Fanta! Uprawnione organy zrobia kontole i zobacza jak sie ma psina, w jakich warunkach przebywa i czy wszystko z nia jest w porzadku. Jezeli nie mozna sie doprosic od wlascicielki Fanty informacji o psie, za ktorego odpowiada, na ktorego zbierane sa pieniadze i robione bazarki - to cos tu NIE gra :( To juz za dlugo trwa, a prosby o pokazanie Fanty wraz z opisem, sa regularnie lekcewazone :( O bazarku natomiast przypomina sie ciagle i zaprasza! Zbiorka gotowki i sprzedaz darow na psa, ktorego NIE widac? Prosze wyrazic swoja opinie na ten temat!" "Zarzucano mi wiele, bardzo wiele... a teraz ci wspaniali opiekunowie nie potrafia wywiazac sie z elementarnych zasad obowiazujacych w tego typu sprawach! :( Ciagle czytamy na fb... zaginal pies, pomozcie szukac, tragedia, a wiadomo, ze psa juz dawno nie ma :( Obym byla zlym prorokiem i BARDZO sie mylila!!! Z najwieksza przyjemnoscia przeprosze, gdy zobacze filmik z Fanta i opis Jej wspanialych osiagniec!" Myślę, że p.Liliana może powoli już zacząć pisać oficjalne przeprosiny, bo wkrótce się przydadzą. :cool3: ha ha ha ha ha ha Quote
Kama202 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Edited August 10, 2013 by Kama202 Quote
martasekret Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 żebym dobrze zrozumiała: Fanta przebywa obecnie u Agnieszki w hoteliku na obrzeżach Gdańska, tak? a kiedy ma jechac do Budrysek...? czy już nie ma tam jechać...? cieszę się, że póki co (tfu, tfu, odpukać) Fanta ma się dobrze i nie sprawa problemów! Quote
Asia & Ginger Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 martasekret napisał(a):żebym dobrze zrozumiała: Fanta przebywa obecnie u Agnieszki w hoteliku na obrzeżach Gdańska, tak? a kiedy ma jechac do Budrysek...? czy już nie ma tam jechać...? cieszę się, że póki co (tfu, tfu, odpukać) Fanta ma się dobrze i nie sprawa problemów! Plany wyglądają tak: Fanta przebywa w hoteliku w Gdańsku, będzie tam do 14 grudnia (jak dobrze pamiętam). Później ma jechać do domu tymczasowego do znajomej Agnieszki (Budrysek). Quote
Soko Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Wróciłam po przerwie na dogo, i skomentuję to tak: znam historię Fanty od samego początku, ale teraz to jest pomieszanie z poplątaniem - żeby chociaż w pierwszym poście, w tytule było coś zaktualizowane, ale nie. Nie mam pojęcia co i jak, strasznie trudno jest wyłapać informacje o Fancie przy niekończącej się dyskusji o p. Lilianie. Rozumiem, że to ważna kwestia - pieniądze, rozliczenia, buda, metody - ale nie ważniejsza od samej Fanty. I, wiecie co, taki bajzel na wątku po prostu odstrasza. Jeśli ktoś nie śledzi wątku na bieżąco, przychodzi tutaj po raz pierwszy, nie załapie nic. I ładnie proszę, można założyć na upartego inny wątek rozliczający p. Lilianę z kasy i jej postów, ale dajmy sobie z tym spokój tutaj, a przynajmniej dbajmy o zachowanie proporcji - 90% info o Fancie, 10% narzekania i kłótni. Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 ja powinnam zaktualizowac pierwszy post. przyznaję się bez bicia, poprawię się, ale dajcie mi trochę czasu, aktualnie dorwałam się do strefy wifi w hoteku i wolałąbym to wszystko spójnie wkleic wpierwsyz post. euphoria - nei odmawiam ci racji. raczej szukam pozytywów u p. liliany. niestety człowiek tak ma, że trudno mu przyznac się pubvlicznie do porażki, co oczywiście jest kiepska polityką. Quote
Kama202 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Edited August 10, 2013 by Kama202 Quote
elke Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 euphoria210 napisał(a):ale co? nie czytasz fb? bo mi się wydawało,ze jestes na bieżaco. jakoś chyba przeoczyłaś a 4 dni temu była super fajna wiadomośc od fanty. za mało? za dużo? za dobrze? bo nie rozumiem. cytuje z fb Pani Agnieszka z hoteliku bardzo chwali naszą Fancię :) Jest radosna , energiczna, zero agresji...normalny, przeciętny psiak :) W hotelu byli obcy ludzie, widziała ich pierwszy raz i pozwoliła im wszędzie, porządnie się wygłaskać :) Nawet po głowie :) Akceptuje inne psy, z każdym radośnie wita się, podczas karmienia grzecznie siada przy miseczce i czeka na jedzonko :) Nie jezy się, nie ma objawów zestresowania czymkolwiek, pozytywnie reaguje na wszystko i wszystkich :) Dzisiaj na spacerze "porwała" innemu psiakowi kosteczkę i dumnie z nią chodziła w pyszczku :) Nie prowokowała go. Próbowała zakopać ją w swoim tajnym miejscu...ale pózniej stwierdziła, ze kosteczka najbezpieczniejsza będzie u niej w pokoju ;) Cały spacer chodziła z nią w pyszczku, w pokoju bez problemu pozwoliła odpiąć sobie smycz, cały czas trzymając ja w pysiu :) euphoria210 nie dopadło Pana/i przypadkiem jakieś jesienne przeziębienie?????????? jakaś gorączka???????? pytania z kosmosu normalnie jak dla mnie .......... przecież Panie, nie mające nic do ukrycia zablokowały połowę ludzi, akurat tych którzy po prostu pytali...... i chyba każdy o tym wie... Quote
elke Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 majku33krakow napisał(a): ha ha ha ha ha ha nie bardzo ha ha ha bo dla wielu informacje sa niewidoczne, to jest śmieszne??????????? to ja zapytam admina dogo czy tak można bez info po wielokrotnych pytaniach, smiac sie z ludzi i robic bazarki......... tutaj Panie dopiero jak sie dym narobi łaskawie odpisują a to nie fair............. Quote
Asia & Ginger Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Odpisują jak jest co pisać, czyli jak pojawiają się nowe informacje. Albo ktoś zada konkretne pytania, a nie ma na celu tylko namącić. A jeśli chodzi o blokowanie kogoś na wydarzeniu Fanty... cóż... uczymy się od mistrza, a raczej mistrzyni. :cool3: Zresztą chyba tylko 2 osoby zostały zablokowane, których celem było tylko wprowadzanie zamieszania. Quote
elke Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Asia & Ginger napisał(a):Odpisują jak jest co pisać, czyli jak pojawiają się nowe informacje. Albo ktoś zada konkretne pytania, a nie ma na celu tylko namącić. A jeśli chodzi o blokowanie kogoś na wydarzeniu Fanty... cóż... uczymy się od mistrza, a raczej mistrzyni. :cool3: Zresztą chyba tylko 2 osoby zostały zablokowane, których celem było tylko wprowadzanie zamieszania. tylko 2 ???????????:) gratuluję spostrzegawczości, zadawanie pytań to nie mącenie i zadawała je również autorka wątku na dogo i długo czekała na odpowiedź, a mnie Wasi Mistrzowie nie obchodzą, choc wychodzi na to, że jedni drugich warci.............. i tych wspomnianych "mistrzów" wielu ............ i kto tu mąci??????????????? zamiast się skupic na Fancie niektórzy mają obsesje na punkcie Liliany i to jest jak dla mnie nie do wiary ........... Quote
euphoria210 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 euphoria210 napisał(a):ale co? nie czytasz fb? bo mi się wydawało,ze jestes na bieżaco. jakoś chyba przeoczyłaś a 4 dni temu była super fajna wiadomośc od fanty. za mało? za dużo? za dobrze? bo nie rozumiem. cytuje z fb Pani Agnieszka z hoteliku bardzo chwali naszą Fancię :) Jest radosna , energiczna, zero agresji...normalny, przeciętny psiak :) W hotelu byli obcy ludzie, widziała ich pierwszy raz i pozwoliła im wszędzie, porządnie się wygłaskać :) Nawet po głowie :) Akceptuje inne psy, z każdym radośnie wita się, podczas karmienia grzecznie siada przy miseczce i czeka na jedzonko :) Nie jezy się, nie ma objawów zestresowania czymkolwiek, pozytywnie reaguje na wszystko i wszystkich :) Dzisiaj na spacerze "porwała" innemu psiakowi kosteczkę i dumnie z nią chodziła w pyszczku :) Nie prowokowała go. Próbowała zakopać ją w swoim tajnym miejscu...ale pózniej stwierdziła, ze kosteczka najbezpieczniejsza będzie u niej w pokoju ;) Cały spacer chodziła z nią w pyszczku, w pokoju bez problemu pozwoliła odpiąć sobie smycz, cały czas trzymając ja w pysiu :) elke napisał(a):nie bardzo ha ha ha bo dla wielu informacje sa niewidoczne, to jest śmieszne??????????? to ja zapytam admina dogo czy tak można bez info po wielokrotnych pytaniach, smiac sie z ludzi i robic bazarki......... tutaj Panie dopiero jak sie dym narobi łaskawie odpisują a to nie fair............. to jak to? jedne informacje widzisz a innych nie? znaczy widzisz ze pytają i nie ma odpowiedzi? cos tu chyba nie halo jest. a do mojego konkretnego cytatu dotyczącego fanty sprzed trzech dni jakoś się nie odnisłaś elke. tez go nie widzisz? a moze ty widzisz tylko to, co chcesz? pytałaś wczoraj o fante, nie widzialas wiadomości na fb, ok, a ja ci je tutaj wlepiłam tłustym drukiem i nawet się do nich nie odniosłaś.nie cieszy cię, ze fanta ma sie świetnie i nie ma w niej symptomów agresji? ona ciebie w ogóle jeszcze interesuje czy tylko walkowanie bredni? Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 euphoria210 napisał(a):to jak to? jedne informacje widzisz a innych nie? znaczy widzisz ze pytają i nie ma odpowiedzi? cos tu chyba nie halo jest. a do mojego konkretnego cytatu dotyczącego fanty sprzed trzech dni jakoś się nie odnisłaś elke. tez go nie widzisz? a moze ty widzisz tylko to, co chcesz? pytałaś wczoraj o fante, nie widzialas wiadomości na fb, ok, a ja ci je tutaj wlepiłam tłustym drukiem i nawet się do nich nie odniosłaś.nie cieszy cię, ze fanta ma sie świetnie i nie ma w niej symptomów agresji? ona ciebie w ogóle jeszcze interesuje czy tylko walkowanie bredni? tak pytają na dogo i odpowiedzi nie ma to fakt ........ co tu jest nie halo??? Na "Ty" to sobie trzeba zasłużyc , ok???? Ja tam nie jestem koleżanka.... Informacji nie było - to jest fakt. Po dymie zostały wklejone - to jest fakt. Nie muszę się odnosic do wszystkich informacji - to fakt. Tym bardziej jak takie super wiadomości powinny byc wklejane w miarę na bieżąco. I fakt najistotniejszy !!!!!!!!!!! Nie muszę się Pani/u euphoria 210 tłumaczyc co mnie interesuje, a pytac prawo mam !!!!!!!!!!!!!!!! Dodatkowo...do tych , którzy są zafascynowani Mistrzynią??? jakoś tak.... jeśli kogoś urzekła historia Liliany proponuję się z nia umówic, napisac, książkę ....nie wiem..... bo to jest wydarzenie Fanty, tak?????????? Fanta ma opiekunkę , tak????????? To skupcie się Panie na Niej ( Fancie ) może w końcu.............. Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A dodatkowo poproszę zdjęcia szczęśliwej, cudownej Fanty, o ile to nie problem oczywiście .......... Quote
majku33krakow Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jakby ludzie z GANGU Liliany się poważnie zachowywali ,to na pewno każdy z nimi poważnie by rozmawiam,ale GANG Liliany tylko interesuje jak dokopać innym,zrobić na złość zemścić się za uratowanie fanty od MORBITALU.gdyby p.LILIAN POWAŻNIE SIĘ ZACHOWYWAŁA ,na pewno każdy poważnie by p. Liliane traktował Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 majku33krakow napisał(a):jakby ludzie z GANGU Liliany się poważnie zachowywali ,to na pewno każdy z nimi poważnie by rozmawiam,ale GANG Liliany tylko interesuje jak dokopać innym,zrobić na złość zemścić się za uratowanie fanty od MORBITALU.gdyby p.LILIAN POWAŻNIE SIĘ ZACHOWYWAŁA ,na pewno każdy poważnie by p. Liliane traktował a kto to Gang Liliany??????? jak się mówi a proszę powiedziec b......... Quote
Soko Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 23.11 pojawiły się zdjęcia, filmiki z Fantą.. no faktycznie umarła chyba przez ten okres czasu. elke, bez obrazy, ale ekspresja w Twoich postach (??????? ...............................) znacznie utrudnia czytanie i dyskusję, np. ja się robię nerwowa, gdy coś takiego widzę. Rozumiem, że szlag Cię trafia i wciskasz namiętnie te klawisze, ale dajże spokój. Dziewczyny, któraś z Was musi być mądrzejsza i jako pierwsza zaprzestać odpowiadania na posty. I kieruję to do gangu Liliany jak i do szajki Fanty.. nie skłaniacie obcej osoby do pomocy Fancie, bo o Fancie tu praktycznie nic nie ma, a są dyskusje, w które NIKOMU nie będzie chciało się wcinać.. Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 nie pamiętam żebym z Panem/ią przeszła na TY !!!!!!!!!!!!! "Rozumiem, że szlag Cię trafia i wciskasz namiętnie te klawisze, ale dajże spokój." proszę o wyjaśnienie skąd takie durne wnioski ??????? a durne bo nieprawdziwe ;) to psychologia czy jasnowidzenie??????????? he he he Quote
majqa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 elke napisał(a):(...) przecież Panie, nie mające nic do ukrycia zablokowały połowę ludzi, akurat tych którzy po prostu pytali...... i chyba każdy o tym wie... Dezinformacja. Jaka połowa ludzi? :evil_lol: Zablokowane na wydarzeniu zostały słownie 3 osoby, z czego jedną z nich jesteś Ty, elke. Zaproszona natomiast została Liliana, zablokowana żadną miarą nie jest :-), ale strach u dupy sprawił, że z tego zaproszenia nie skorzystała. Uskutecznia więc przeklejki z czytanego wydarzenia Fanty na swoją grupę, na której pisać mogą wyłącznie wygodni wybrańcy. Do nich m.in. elke należysz i Ty, elke, i tam uskuteczniacie przeciekawą produkcję. Asia & Ginger napisał(a):(...) A jeśli chodzi o blokowanie kogoś na wydarzeniu Fanty... cóż... uczymy się od mistrza, a raczej mistrzyni. :cool3: Zresztą chyba tylko 2 osoby zostały zablokowane, których celem było tylko wprowadzanie zamieszania. Ile osób zostało zablokowanych - info powyżej. A że nauka idzie od mistrzyni w osobie Liliany (bo to Asia & Ginger miała na myśli) to i fakt. Na pierwotnym wydarzeniu Fanty blokada goniła blokadę, z groźbami kk włącznie pod adresem konkretnych osób, by im zamknąć usta, a kiedy i to nie wyszło wydarzenie poszło w niebyt. elke napisał(a):nie pamiętam żebym z Panem/ią przeszła na TY !!!!!!!!!!!!! (...) "Paniowanie" ma miejsce na fb, względnie innych portalach. Tu przyjęta jest forma per Ty. A co u Fanty? To samo, odpukać to samo. "Złych, niepokojących występów" zero, normalna, funkcjonująca prawidłowo wśród innych psów sunia, radosna, mająca poprawne relacje z ludźmi sprawującymi obecnie nad nią pieczę. Jej sygnały, bardzo czytelne, są prawidłowo odczytywane więc to minimalizuje szansę na ewentualny atak. I za taki obrót spraw należy trzymać kciuki i nimi się cieszyć. Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mnie nie interesuje , czy Liliana została odblokowana, czy nie, bo to nie jest mój informator czy coś w tym stylu, pytałam na dogomanii nie tylko ja, ale także co w tym wypadku wydaje się byc śmieszne "twórczyni" postu.... czyli jednak występuje brak informacji, a kogoś sie namiętnie oskarża o nieprzyznawanie do błędów............. nie interesuje mnie czy Liliana blokowała czy nie....jak ktoś zabija nie idę zabijac za nim mówiąc, że to dobre, do tego wystarczy odrobina inteligencji............... przyjęte, nie przyjęte,,,,,,ja nie mówię na Ty z osobami z którymi nie mam ochoty, więc wystarczy zmienic formę, a nie rozprawiac, że to słuszne, bo w tym wypadku to po prostu niekulturalne .... co do uskuteczniania przeciekawej produkcji ( cóż za wyrażenia ) proszę podziękowac tym , którzy uznali że blokowanie jest super, na dogomanii nie prowadzą wątku,a więc wiemy albo tyle ile przekażą inni, albo nic ........... tutaj namiętnie natomiast wypowiadają się osoby, które wiedzą co inni myślą, czują itp. a to wg mnie "urojenia", bo te wypowiedziane w stosunku do mnie na nie zakrawają, więc albo proponuję się zając sobą i swoimi problemami, albo udac do lekarza , bo mnie uczono , że urojenia leczą psychiatrzy, albo po prostu zamiast pisac wyssane z palca osądy na temat innych , np. podejśc do najbliższego schroniska i wyprowadzic pieski na spacerek :) temat mojej osoby uznaję za zamknięty i tylko z "wybranymi" będę mówic na TY....... co do Fanty super, cieszę się , że jest ok.( nadal jednak trzeba byc ostrożnym z wyrokami co zauważyli też inni ) i oczekuję więcej informacji ( n ie tylko ja zresztą )... mam prośbę, chciałabym zobaczyc Fantę na zdjęciach w hotelu, ponieważ ktoś już tę kwestię podnosił i została zlekceważona, a na stronie hotelu nie ma wiele informacji... uważam, że nie ma w tym nic złego i jest to niejako obowiązek osoby "zbierającej" na psa pieniądze, skoro inni chcą widziec.... a dobrymi warunkami to tylko należy się chwalic.... każda tajemnica i odmowa działa na niekorzyśc osób opiekujących się i zbierających pieniądze ( to w tym wypadku ważne ) a także na wizerunek hotelu , jeśli nikt o tym nie pomyślał........... Quote
martasekret Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jak dobrze, dla odmiany, poczytać pozytywne wiadomości na temat Fanty. Nie mam wątpliwości, że tam, gdzie obecnie przebywa, każdy dokłada wszelkich starań, żeby suni żyło się dobrze. wierzę, że dla Fanty rozpoczął się nowy, szczęśliwy rozdział jej psiego życia. Quote
elke Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 "Jej sygnały, bardzo czytelne, są prawidłowo odczytywane więc to minimalizuje szansę na ewentualny atak." jakie to sygnały ???????? Quote
majqa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 elke napisał(a):mnie nie interesuje , czy Liliana została odblokowana, czy nie, bo to nie jest mój informator czy coś w tym stylu, pytałam na dogomanii nie tylko ja, ale także co w tym wypadku wydaje się byc śmieszne "twórczyni" postu.... czyli jednak występuje brak informacji, a kogoś sie namiętnie oskarża o nieprzyznawanie do błędów............. nie interesuje mnie czy Liliana blokowała czy nie....jak ktoś zabija nie idę zabijac za nim mówiąc, że to dobre, do tego wystarczy odrobina inteligencji............... przyjęte, nie przyjęte,,,,,,ja nie mówię na Ty z osobami z którymi nie mam ochoty, więc wystarczy zmienic formę, a nie rozprawiac, że to słuszne, bo w tym wypadku to po prostu niekulturalne .... co do uskuteczniania przeciekawej produkcji ( cóż za wyrażenia ) proszę podziękowac tym , którzy uznali że blokowanie jest super, na dogomanii nie prowadzą wątku,a więc wiemy albo tyle ile przekażą inni, albo nic ........... tutaj namiętnie natomiast wypowiadają się osoby, które wiedzą co inni myślą, czują itp. a to wg mnie "urojenia", bo te wypowiedziane w stosunku do mnie na nie zakrawają, więc albo proponuję się zając sobą i swoimi problemami, albo udac do lekarza , bo mnie uczono , że urojenia leczą psychiatrzy, albo po prostu zamiast pisac wyssane z palca osądy na temat innych , np. podejśc do najbliższego schroniska i wyprowadzic pieski na spacerek :) temat mojej osoby uznaję za zamknięty i tylko z "wybranymi" będę mówic na TY....... co do Fanty super, cieszę się , że jest ok.( nadal jednak trzeba byc ostrożnym z wyrokami co zauważyli też inni ) i oczekuję więcej informacji ( n ie tylko ja zresztą )... mam prośbę, chciałabym zobaczyc Fantę na zdjęciach w hotelu, ponieważ ktoś już tę kwestię podnosił i została zlekceważona, a na stronie hotelu nie ma wiele informacji... uważam, że nie ma w tym nic złego i jest to niejako obowiązek osoby "zbierającej" na psa pieniądze, skoro inni chcą widziec.... a dobrymi warunkami to tylko należy się chwalic.... każda tajemnica i odmowa działa na niekorzyśc osób opiekujących się i zbierających pieniądze ( to w tym wypadku ważne ) a także na wizerunek hotelu , jeśli nikt o tym nie pomyślał........... Kończąc temat Liliany. :-) Liliana nigdy nie była zablokowana na obecnym wydarzeniu Fanty. Może się tam produkować do woli. :-) Wręcz nie możemy się jej tam doczekać. :-) Przepraszam, że nie zmienię formy elke i pozostanę niekulturalną. :-) A co do urojeń, Ciociu Dobra Rado :evil_lol:, może czas zacząć od siebie? :roflt: Masz prośbę, chciałabyś... Nic prostszego, chwyć za tel., nazwę hotelu znasz, namiar telefoniczny również. Upomnij się o zdjęcia Fanty z hotelu i przywołaj hotel do porządku, by aktualizował stronę o pensjonariuszy. ;-) I koniecznie ale to koniecznie :evil_lol: poprzyj to zacytowaniem wyrażonego przez panie poniżej zaniepokojenia: Liliana M.: "(...) Ciagle czytamy na fb... zaginal pies, pomozcie szukac, tragedia, a wiadomo, ze psa juz dawno nie ma :( Obym byla zlym prorokiem i BARDZO sie mylila!!! Z najwieksza przyjemnoscia przeprosze, gdy zobacze filmik z Fanta i opis Jej wspanialych osiagniec!" - już raz przeprosiny były, gdy na tapetę wzięto BUDRYSEK, prawda? :cool3: Nie sztuka pitolić 3 po 3 i potem przepraszać. Ewa P. "(...) Hotel miał zarobić na naiwnych, pies nigdy dla tych "obrońców uciśnionych" nie miał najmniejszego znaczenia. W mojej ocenie należy poprosić niezależna organizację chroniącą prawa zwierząt o zainteresowaniem się sprawą Fanty i tym, co z psem się obecnie dzieje. (...)" - no tak... o tym hotelik zdecydowanie winien się dowiedzieć. Już się nie mogę doczekać tej kontroli niezależnej organizacji, bo rozumiem, że organizacja Irasiad, współpracująca z hotelikiem rękojmią tego, że nie dzieje się w nim nic złego nie jest. :-) Liliana M: "Na tej stronie nie ma zadnych aktualnych wiadomosci na temat psich pensjonariuszy. Nie pokazuja, jak zajmuja sie psami, jakie maja warunki... zupelnie nic, poza kilkoma malo czytelnymi zdjeciami i lakonicznym opisem :(" - te warunki są znane i organizacji Irasiad i osobie Marty Lichnerowicz, o której można poczytać tutaj: http://www.psiarnia.naszepsy.eu/art.php?dz=13 Rozumiem zatem, że zarówno organizacja jak i Marta idą na całość, kryjąc drugie dno hoteliku, narażając w razie wtopy swoją opinię, a w przypadku Marty i opinię jako psiego psychologa jak i jej dorobek naukowy. Ahahahaha... Elżbieta K. :"jaki hotel,taka strona :(" - taaak... to też koniecznie hotelik winien wiedzieć. :-) Masz pole do popisu elke. Nic tylko działać. :evil_lol: Quote
majqa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 elke napisał(a):"Jej sygnały, bardzo czytelne, są prawidłowo odczytywane więc to minimalizuje szansę na ewentualny atak." jakie to sygnały ???????? Takie, jakie można było obejrzeć na filmach Liliany, tzw. CSy. Czym skończyło się ich ignorowanie to już wiemy. Quote
majqa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 martasekret napisał(a):jak dobrze, dla odmiany, poczytać pozytywne wiadomości na temat Fanty. Nie mam wątpliwości, że tam, gdzie obecnie przebywa, każdy dokłada wszelkich starań, żeby suni żyło się dobrze. wierzę, że dla Fanty rozpoczął się nowy, szczęśliwy rozdział jej psiego życia. Bo to istotnie są pozytywne wiadomości. Przyszłościowo, myśląc o adopcji Fanty należy mieć na uwadze staranny wybór domu, zorganizowanie mu pomocy, by jak najwięcej nauczył się o samej Fancie, poznał jej przeszłość i wiedział, potrafił odczytywać to, co sunia w danym momencie sobą sygnalizuje. Quote
Recommended Posts