Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patryk trzymaj się! Nieczęsto się zdarza, żeby za kogoś trzymała kciuki cała dogomania. :lol:

A sunia jest w nowym domku, na razie, że tak powiem na próbę. Gdyby coś to właścicielka da mi znać, że sunia jest do adopcji.

Posted

mama_Dorota napisał(a):
Patryk trzymaj się! Nieczęsto się zdarza, żeby za kogoś trzymała kciuki cała dogomania. :lol:

A sunia jest w nowym domku, na razie, że tak powiem na próbę. Gdyby coś to właścicielka da mi znać, że sunia jest do adopcji.

Chcialabym wam wszystkim podziekowac za szczere serce w imieniu patryka i jego mamy. Proszę was o to abyscie o nim nie zapomnieli mama patryka ma nick na dogo aniaipatryk sa zarejestrowani od niedawna jesli ktos chce pomoc tej rodzinie a nie ukrywam ze pomoc jest potrzebna prosze pisac do mnie na maila anyk1@tlen.pl lub pv albo do mamy patryka na maila liebe6@o2.pl
Bede starała sie odpisywac wam na maile podawac wszelkie potrzebne informacje chce dla patryka zalozyc tu watek na off poniewaz jego wielka miloscia sa psy jestem w trakcie zalatwiania zgody na allegro na ktorym bede licytowal przerózne rzeczy na leczenie patryka.
Prosze o jak najmniejsze obciazanie mamy patryka mailami w tej chwili nie ma dostepu do intenetu ale ja chetnie odpwoiem na kazde pytanie.
Patryk ma zalożone subkonto na ktore mozna wplacac pieniadze jest ono zalozopne przy fundacji patmos dyrektorowi ktorej chce rowniez serdecznie podziekowac za pomoc.
Chciałabym złozyć specjalne podziekowania dla mamy_doroty która naprawde zaangarzowala sie w pomoc

Posted

:oops: :oops: :oops: Zrobiłam tylko to co było w mojej mocy.

Sunia na razie w nowym domku OK ale zanim przeniesiemy wątek damy jeszcze kilka dni dla pewności. A dla Patryka mamy inną niunię, w której jest zakochana cała rodzinka. :cool3: :lol: :loveu: