Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz rozmawialam z wlascicielka psiakow.Do pani z osrodka juz troszke za pozno zeby dzwonic,ale najprawdopodobniej amstafka pojedzie wkrotce odwiedzic dzieci niepelnosprawne w Gorzycach(bernardyn ma na 90% domek).Oby sie udalo.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety,pani ktora miala do mnie zadzwonic z osrodka nie odezwala sie:-( .A mialysmy sie juz umowic na konkretny termin.Niestety niektorzy maja chyba uprzedzenia co do rasy.Bardzo mi przykro...

Posted

sunia nadal jest z właścicielką i szuka domu.
Właścicielka nie odda jej do schronisko choćby nie wiem co,jeżeli nie znajdzie domu to będzie go bardzo długo szukała i nie zostawi jej tak.

Posted

Dzisiaj Bernardyn pojechał do nowego domku została tylko amstafka
Dobrze, ze pies znalazl dom. A sunia tez na pewno znajdzie. Trzymamy za nia wszyscy kciuki :kciuki:

Posted

Super ze bernardynek znalazl juz domek :multi: :multi: :multi:

Gratulacje dla wlascicielki ktora pomimo ze podjela decyzje o oddaniu psow nie dziala pochopnie i szuka cierpliwie trzymajac psiaki w domciu ;)

Posted

Witam, dostałam dziś maila ( nie wiem czemu właściwie ja ) , ze Pani szuka amstafa o lagodnym usposobieniu dla dziecka z rakiem złośliwym. Pies musi mieć zero agresji i zależy jej na tym by pies pzreszedł szkolenie na psa opiekuna. W domu ma już boksera 3 miesięcznego. Czy myślicie , że ta sunia się nada ? chyba tak co ? Mogę przesłać komuś adres mailowy tej pani albo podać jej namiary do kogoś.

Podalam tej pani numer do wlascicielki suni, tak chyba bedzie najlepiej. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie potoczy. :)

Posted

Oby psinki znalazły dobry dom. Ja szukam Pani Basset, dla mojego Pana Basseta - Tofika. Potrzebuje towarzyszki życia. Na naszej wsi jest mało piesków, a jak są, to zamknięte, za ogrodzeniami. A Tofi bardzo lubi zabawy. Pozdrawiamy.