karolciasz28 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nero to kolejny podrzutek we wsi, w której mieszka moja babcia. Psiak ma około 2 miesiące jest radosny, spragniony kontaktu z człowiekiem, uwielbia dzieci i inne psy. Przebywa w DT, ale jak najszybciej musi znaleźć nowy dom. Napiszę potem jakiś krótki tekst do ogłoszeń. Nie wiem czemu zdjęcia są poodwracane, na kompie mam zapisane normalnie a imageskach robi z nimi co chce.:shake: Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 (edited) Nie wiem co z tymi zdjęciami, nie potrafię sobie z nimi poradzić.:oops: Tekst do ogłoszeń: Nero to kochany 2 miesięczny szczeniak. Został porzucone przez swojego właściciela i obecnie przybywa w domu tymczasowym, ale pilnie szuka dobrego domu stałego. Nero jak każdy szczeniak jest radosny, rzobrykanym psem. Jest spragniony kontaktu z człowiekiem, uwielbia dzieci i inne psy. Nero wyrośnie wyrośnie na dość dużego psa. Przebywa w Adamówce/ 30 km od Jarosławia. Istnieje możliwość pomocy w transporcie. Kontakt: 609 837 904 Edited July 20, 2012 by karolciasz28 Quote
figa33 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 no naprawdę ,śliczny psiaczek !:loveu: i te oczka takie jasne Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Śliczny psiaczek Karolciu!! Trzymam kciuki, na pewno znajdzie dobry domek!!! Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Witaj Figuniu! :) Może wiesz jak mogę "wyprostować" zdjęcia? ;) Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99']Śliczny psiaczek Karolciu!! Trzymam kciuki, na pewno znajdzie dobry domek!!![/QUOTE] Z Wami na pewno mu się uda! :) Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 jakie cudeńko :loveu:, Karolciu uważaj na oszołomów co będą dzwonić i proponować garaż, komórkę lub kojec. Jemu należy się ciepły domek i wiele miłości. Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Becia66']jakie cudeńko :loveu:, Karolciu uważaj na oszołomów co będą dzwonić i proponować garaż, komórkę lub kojec. Jemu należy się ciepły domek i wiele miłości.[/QUOTE] Właśnie będę czujna, bo to takie wariaty dzwonią. Było już kilku chętnych na niego, ludzie już byli skłonni go oddać, bo ich zbałamucili że niby do domu i takie pierdoły, a okazało się zupełnie co innego. A to naprawdę świetny pies. :lol: Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Właśnie Karolciu uważaj, uważaj!! Odbieraj i ze sto telefonów, ale to może być ten 101!! Prześwietlaj, mały ma mieć kanapkę, miłość, czułośc, głaski i w ogóle ful wypas :) Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 nie przejmuj sie pierwszym, drugim czy piątym telefonem. Ten dwudziesty może być trafionym w dziesiatkę, wiem to bo przerabiałam dopiero co. Quote
figa33 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='karolciasz28']Witaj Figuniu! :) Może wiesz jak mogę "wyprostować" zdjęcia? ;)[/QUOTE] Witaj Karolciu ! nie wiem jak to wgrywasz , ale ja jak nie mogę sobie poradzić to kopiuję na pulpit i dopiero ustawiam pionowo i zapisuję jeszcze raz . Quote
majuska Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Karolciu trzymam kciuki mocno za dobry dom i wierzę, że jako "rasowa" dogomaniaczka" przyciągniesz ten najwłaściwszy:thumbs: Quote
karolciasz28 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Ogłoszenia młodego :) przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, olx, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, cafeanimal, ojej, ćwirek, rzeszowiak, tarnowiak, przemyślak, rzeszów24, sanok24, krosno24 Quote
Becia66 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 to teraz trzymaj telefon przy sobie, zobaczysz ilu debili dzwoni. Quote
karolciasz28 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Pierwszy telefon był. Kobieta z Białegostoku, miała westa, ale musiała go oddać, bo gryzł dzieci. Mieli go rok:roll:. Pytałam czy próbowali coś zrobić z tym problemem, twierdziła,że tak - behawiorysta. Ale nic to nie dało i byli zmuszeni go oddać. Pewnie znajdzie gdzieś jakiegoś znowu "rasowego" w swojej okolicy, bo ja podziękowałam. Quote
karolciasz28 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Nero ma DOM!!!:lol: Telefonów było mnóstwo z czego pod uwagę brałam 5 no może 6. Wczoraj od rana smsowałam z panią z Krosna, pani jest niesłyszaca. Mieszka z rodzicami, ale za niedługo przeprowadza się do przyszłego męża. Nie pasowało mi to, bo była mowa o budzie, kojcu.... Ludzie i których przebywał naciskali żeby jednak poszedł tam, ale ja nie chciałam. I warto było chwileczkę zaczekać, bo wczoraj wieczorem odezwała się rodzina spod Pilzna i tu wiedziałam, że to to;). Przyjechali po Nera dzisiaj o 15, dzieciaki kochane, nauczone postępowania z psami. Po prostu miód! Cieszę się bardzo z tej adopcji!:multi::multi: Quote
majuska Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Gartuluje Karolciu kolejnego sukcesu, cieszę się, że tak racjonalnie wybrałaś domek, widzę, że robisz to z głową i mogą się tam w okolicy uczyć od Ciebie, jak się psom szuka domów:lol: Dobra robota:lol: Bądź szczęśliwy piesku !!!! Quote
karolciasz28 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 majuska napisał(a):Gartuluje Karolciu kolejnego sukcesu, cieszę się, że tak racjonalnie wybrałaś domek, widzę, że robisz to z głową i mogą się tam w okolicy uczyć od Ciebie, jak się psom szuka domów:lol: Dobra robota:lol: Bądź szczęśliwy piesku !!!! Dzięki Majuska, ale wiesz więcej takich sukcesów nie chce;). To znaczy cieszę się, że kolejnemu psu się udało, ale mam nadzieję, że to koniec podrzutków w Adamówce! Quote
figa33 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 gratulacje Karolciu !!:loveu: bardzo się cieszę , Neruś szczęścia piesku ! Quote
karolciasz28 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Zdjęć nie mam, ale będę dzwonić do pani, także poproszę ;). Quote
masza44 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wow karolcia to była szybka akcja, gratuluję:) Quote
Recommended Posts