Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nero to kolejny podrzutek we wsi, w której mieszka moja babcia. Psiak ma około 2 miesiące jest radosny, spragniony kontaktu z człowiekiem, uwielbia dzieci i inne psy. Przebywa w DT, ale jak najszybciej musi znaleźć nowy dom.
Napiszę potem jakiś krótki tekst do ogłoszeń.
Nie wiem czemu zdjęcia są poodwracane, na kompie mam zapisane normalnie a imageskach robi z nimi co chce.:shake:

Posted (edited)

Nie wiem co z tymi zdjęciami, nie potrafię sobie z nimi poradzić.:oops:

Tekst do ogłoszeń:
Nero to kochany 2 miesięczny szczeniak. Został porzucone przez swojego właściciela i obecnie przybywa w domu tymczasowym, ale pilnie szuka dobrego domu stałego. Nero jak każdy szczeniak jest radosny, rzobrykanym psem. Jest spragniony kontaktu z człowiekiem, uwielbia dzieci i inne psy. Nero wyrośnie wyrośnie na dość dużego psa. Przebywa w Adamówce/ 30 km od Jarosławia. Istnieje możliwość pomocy w transporcie.
Kontakt:
609 837 904

Edited by karolciasz28
Posted

jakie cudeńko :loveu:, Karolciu uważaj na oszołomów co będą dzwonić i proponować garaż, komórkę lub kojec. Jemu należy się ciepły domek i wiele miłości.

Posted

[quote name='Becia66']jakie cudeńko :loveu:, Karolciu uważaj na oszołomów co będą dzwonić i proponować garaż, komórkę lub kojec. Jemu należy się ciepły domek i wiele miłości.[/QUOTE]
Właśnie będę czujna, bo to takie wariaty dzwonią. Było już kilku chętnych na niego, ludzie już byli skłonni go oddać, bo ich zbałamucili że niby do domu i takie pierdoły, a okazało się zupełnie co innego.
A to naprawdę świetny pies. :lol:

Posted

Właśnie Karolciu uważaj, uważaj!! Odbieraj i ze sto telefonów, ale to może być ten 101!! Prześwietlaj, mały ma mieć kanapkę, miłość, czułośc, głaski i w ogóle ful wypas :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Witaj Figuniu! :)
Może wiesz jak mogę "wyprostować" zdjęcia? ;)[/QUOTE]

Witaj Karolciu !
nie wiem jak to wgrywasz , ale ja jak nie mogę sobie poradzić to kopiuję na pulpit i dopiero ustawiam pionowo i zapisuję jeszcze raz .

Posted

Ogłoszenia młodego :)
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
ojej,
ćwirek,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
rzeszów24,
sanok24,
krosno24

Posted

Pierwszy telefon był. Kobieta z Białegostoku, miała westa, ale musiała go oddać, bo gryzł dzieci. Mieli go rok:roll:. Pytałam czy próbowali coś zrobić z tym problemem, twierdziła,że tak - behawiorysta. Ale nic to nie dało i byli zmuszeni go oddać. Pewnie znajdzie gdzieś jakiegoś znowu "rasowego" w swojej okolicy, bo ja podziękowałam.

Posted

Nero ma DOM!!!:lol:
Telefonów było mnóstwo z czego pod uwagę brałam 5 no może 6. Wczoraj od rana smsowałam z panią z Krosna, pani jest niesłyszaca. Mieszka z rodzicami, ale za niedługo przeprowadza się do przyszłego męża. Nie pasowało mi to, bo była mowa o budzie, kojcu.... Ludzie i których przebywał naciskali żeby jednak poszedł tam, ale ja nie chciałam. I warto było chwileczkę zaczekać, bo wczoraj wieczorem odezwała się rodzina spod Pilzna i tu wiedziałam, że to to;). Przyjechali po Nera dzisiaj o 15, dzieciaki kochane, nauczone postępowania z psami. Po prostu miód!
Cieszę się bardzo z tej adopcji!:multi::multi:

Posted

Gartuluje Karolciu kolejnego sukcesu, cieszę się, że tak racjonalnie wybrałaś domek, widzę, że robisz to z głową i mogą się tam w okolicy uczyć od Ciebie, jak się psom szuka domów:lol: Dobra robota:lol:
Bądź szczęśliwy piesku !!!!

Posted

majuska napisał(a):
Gartuluje Karolciu kolejnego sukcesu, cieszę się, że tak racjonalnie wybrałaś domek, widzę, że robisz to z głową i mogą się tam w okolicy uczyć od Ciebie, jak się psom szuka domów:lol: Dobra robota:lol:
Bądź szczęśliwy piesku !!!!

Dzięki Majuska, ale wiesz więcej takich sukcesów nie chce;). To znaczy cieszę się, że kolejnemu psu się udało, ale mam nadzieję, że to koniec podrzutków w Adamówce!