Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A te robaczki to sa u Ciebie? Foxik - elegant! http://img651.imageshack.us/img651/3497/img1415x.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Nie, robaczki są u mojej siostry,tylko czasami jak przyjeżdża do nas to kupuje w tutejszym zoologu i zabiera. I całe szczęście, bo bym nie zasnęła! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Masz rację, takie robaczki to i mnie nie pasują...;) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 kaskaSz napisał(a):Nie, robaczki są u mojej siostry,tylko czasami jak przyjeżdża do nas to kupuje w tutejszym zoologu i zabiera. I całe szczęście, bo bym nie zasnęła! brrrr, mieć świadomość, że robalek gdzieś wypełznie, to też bym nie mogła spać :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 aż na samą myśl mam dreszczyk :o Quote
taxelina Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://img651.imageshack.us/img651/3497/img1415x.jpg ale sie wygrzewa na sloncu :loveu: Quote
kaskaSz Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Macie racje- robale okropne, fuuu. Ja w ogóle wszelkiego robactwa się brzydzę, a chce na wsi mieszkać :D deer- Foxi to już chyba zaczął sezon opalanek hihi, korzysta ze słońca ile może. Słońcolubność z wiekiem to mu nie przechodzi. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mój też uwielbia kąpiele słoneczne, nawet przy 30 stopniach idzie skwierczeć :lol: ja do robali nic nie mam o ile znajdują się w bezpiecznej odległości ode mnie ;) Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale wy przewrażliwione jesteście. bierze sie szklankę, tektórkę i łapię robala jak wpadnie do domu i wynosi na odpowiednią odległość wedle uznania daleką :). Ja nie raz miała dużego świerszcza w domu. Pina kiedyś jednego zamęczyła bo nie zauwazyłam, że wpadł do salonu. Zdechły już nie był godny zainteresowania. Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja tam najbardziej to boję się/brzydzę pająków żaden robal nie pobije tego lęku/obrzydzenia Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja z pająkiem ta sama metoda szklanka i tektórka i finito. Nie zabijajcie pająków sa pożyteczne zjadają muchy i drobne upirdliwe robactwo. Ale ort. wsyt ale musicie sie przyzwyczaić ja nawet że potrawie waląć przez rz i potem sie sama z siebie smieje Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ja też na widok pająków aż dostaję gęsiej skórki fuuu... Kiedyś zauważyłam, że Foxi coś nosem pokulkował pod odkurzacz. Myślałam, że to kuleczka Nesquika, chciałam ją podnieść, odsunęłam odkurzacz, a tam ogromny pająk.Aż mnie dreszcze przeszły. Tak samo kiedyś chciałam włożyć talerz do zlewu, a tam pająk! Rurami wyłażą te obrzydlistwa :P A na tekturkę to bym nie wzięła, bo one szybko chodzą i jeszcze by na mnie wlazły. Jeszcze powiem, że Fusisław to chyba we mnie poszedł, bo jak lata mucha to on ucieka pod stół :D Ewentualnie właśnie zdechłą powącha. Co do ortów to ja też przez przypadek potrafię walnąć niezłego, szczególnie jak się szybko na lekcji pisze. Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja pająków nie zabijam, nie chce w ogóle mieć z nimi do czynienia :D Bobik na muchy poluje ha ha Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kaskaSz napisał(a):A na tekturkę to bym nie wzięła, bo one szybko chodzą i jeszcze by na mnie wlazły. Bo najpierw nakrywasz owada szklanką a potem wsuwasz tektórkę nie ma bata nie ucieknie wiem co mówie :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cienka napisał(a):Ja z pająkiem ta sama metoda szklanka i tektórka i finito. Nie zabijajcie pająków sa pożyteczne zjadają muchy i drobne upirdliwe robactwo. Ale ort. wsyt ale musicie sie przyzwyczaić ja nawet że potrawie waląć przez rz i potem sie sama z siebie smieje A wiesz, że to, co napisałaś, to nawet trudno przeczytać...;) O zrozumieniu to nawet nie wspomnę... Pzdr. Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja niestety nie dostałam orzeczenia o dysleksji bo się w widełki nie mieściłam podobno według nich mój iloraz inteligencji wyklucza takie problemy. Chcieli się czepnąć, że jestem leniwa i regułek nie znam ale tu też się nie udało bo to maiłam zawsze w jednym palcu bo dużo ćwiczyłam codziennie i mnóstwo dyktand pisałam a problem pozostał. Dobrze, że jest Word bo inaczej życia bym nie miała. Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dysleksja to spory problem, umie uprzykrzyć życie. Tak jak pisałaś, dobrze, że teraz jest word ;) Ale u mnie nasypało śniegu! A jak u Was? zapraszam na bloga ;) kasine-roznosci.blogspot.com Quote
Evelynkaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Alex też poluje na muchy i co najlepsze mu się udaje...potrafi muchę tak w powietrzu wymęczyć że w końcu po podłodze się pełza a alex dalej się nią bawi....zbój jeden...:P Śliczny weścik na serduszku :D Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 To mój Fusisław jakiś odwrotek jest ;) On to żywej muchy się boi, z bąkiem/pszczołą jest inaczej, bo wącha i jest ciekawy co to. A mucha jak lata to zawsze albo mu wchodzi między łapy, albo przy uszach się kręci i on biedak się chowa. Kiedyś zabiłam robaka i spadł mi na podłogę. Poszłam po chusteczkę, żeby go wziąć, a w tym czasie Foxi chciał zobaczyć co to i chyba polizał, a ten robak widocznie miał jakieś niedobre wnętrzości i Foxi wielce zniesmaczony takie miny strzelał chyba z 10 minut :D A co do figurki to ostatnio właśnie wyjęłam swoją kolekcję, chyba z 6 figurek westów z serduszkami :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To porób zdjęcia kolekcji i wstaw tutaj. dobry pomysł? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Całkiem dobry :D Ale to może jutro, bo dzisiaj to już mi się nie chce ;P Quote
Yuveza Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tu pięknie wyszedł! :D http://img15.imageshack.us/img15/6661/img1410j.jpg Quote
Cienka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ale fajnie, ze masz bloga :) Ja nie zakładam bo jestem strasznie niesystematyczna i nie ma to sensu ale wrzucam fotki moich pierdół na facebooka (bo szybko i nie trzeba się rozpisywać) i ostatnio do galerii mośków http://www.facebook.com/album.php?id=100001506282716&aid=28941 jak masz ochotę to dodaj mnie do znajomych :P to sobie pooglądasz Quote
Recommended Posts