kaskaSz Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 O widzę, że trafiłam z fotkami :D Jaszczur fajny, bo mały i już nie urośnie. Jednak ja się boję takich 'dziwaków'. Wiecie jakie on ma uszy? Po prostu dziury w głowie po obu stronach na wylot :P a początku stycznia zrzucił skórę i nabiera kolorów. Je tylko żywe świerszcze bleee Pająka już nie zjadł. Taki dziwny stwór. A co do haftu p. Asiu to chyba na prawdę Pani go lubi, bo za każdym razem to pisze :D Może czas samej pohaftować? A do makowego kompletu będę robiła podkładki pod kubki, ale muszę kupić szpachlówkę do drewna, bo to będzie na korkowej podstawie, więc muszę wyrównać. Ciekawe czy wyjdzie. Ogólnie chciałabym robić rzeczy na sprzedaż, ale w necie nie chcę, a jakoś na miejscu też nie mam jak... Quote
Yuveza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to dobry pomysł!:D dlaczego nie chcesz w necie? Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://img819.imageshack.us/i/img0656z.jpg/ oooooo :loveu: jaszczur mnie przeraża :lol: a co do robótek, to jak chcesz może wrzuć czasem coś na dogobazarek ;) robisz na prawdę niesamowite rzeczy i przy okazji możesz również wspomóc potrzebujące zwierzaki :) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kaskaSz napisał(a):O widzę, że trafiłam z fotkami :D Jaszczur fajny, bo mały i już nie urośnie. Jednak ja się boję takich 'dziwaków'. Wiecie jakie on ma uszy? Po prostu dziury w głowie po obu stronach na wylot :P a początku stycznia zrzucił skórę i nabiera kolorów. Je tylko żywe świerszcze bleee Pająka już nie zjadł. Taki dziwny stwór. A co do haftu p. Asiu to chyba na prawdę Pani go lubi, bo za każdym razem to pisze :D Może czas samej pohaftować? A do makowego kompletu będę robiła podkładki pod kubki, ale muszę kupić szpachlówkę do drewna, bo to będzie na korkowej podstawie, więc muszę wyrównać. Ciekawe czy wyjdzie. Ogólnie chciałabym robić rzeczy na sprzedaż, ale w necie nie chcę, a jakoś na miejscu też nie mam jak... Teraz mam inna miłośc, która zabiera mi cały wolny czas. Mam w domu kilka obrusów (ale to jest haft pełny. lrzyzykowy to miałam kiedyś bluzkę, ale oddałam ja siostrzenicy. A dlaczego w necie nie? Może najpierw spróbuj tutaj, na DGM. Może jakiś bazarek... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 W necie nie chcę bo ja to wszystko źle wyceniam i zawsze dopłacam do interesu :P A jak dopłacam to z mamuśki kieszeni przez co wynikają kłótnie. Na dogo kiedyś wysłałam rzeczy dla jednej z bazarowiczek, ale jakoś wszystko ucichło i nie wiem co się z tym wszystkim stało. A poza tym na miejscu to szklane można w całości sprzedać, a jak zaczne wysyłać to będzie w kawałkach, jak kiedyś solniczki sprzedawałam w kształcie szkotów. Część dotarła, a część nie. I jakoś tak się zraziłam. P.Asiu a jaka to miłość jeśli można wiedzieć? Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Psy, komputer... nic nadzwyczajnego:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Wiecie co? Założyłam bloga. zapraszam: kasine-roznosci.blogspot.com A na poprzedniej stronie fotki! Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 O, nie! Ja na żadne blogi nie wchodzę; wystarczy mi DGM i FB... Pzdr. Quote
junoo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Witamy :D Urocza psinka :) Westie są strasznie sympatyczne :D http://img841.imageshack.us/img841/1471/img0678l.jpg ale on chyba młodziutki, bo strasznie chudy. Quote
kaskaSz Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Młody to raczej nie, ze 4 lata ma na pewno, nie wiem czy nie więcej. Je więcej niż u poprzedniego właściciela, więc niedługo będzie grubsza :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 kaskaSz napisał(a):Wiecie co? Założyłam bloga. zapraszam: kasine-roznosci.blogspot.com ooo super, będę zaglądać :D Quote
kaskaSz Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Aż 2 fotki Foxiego ! diabełek Uploaded with ImageShack.us a to już sami skomentujcie :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Evelynkaa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 http://img814.imageshack.us/img814/9297/img0675bn.jpg uwielbiam :loveu: tyle że faktycznie karmówka jest dość problemowa :P przynajmniej dla mnie bo świerszczy nienawidzę, jeszcze lepiej było z mączniakiem. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Widze chyba nos... http://img502.imageshack.us/img502/4671/img0722a.jpg Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://img502.imageshack.us/i/img0722a.jpg/ na tapczanie leży leń :loveu: mam podobne poszewki na pościel (?) tak mi się zdaje :cool3: :loveu: Quote
Daga&Maks Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 witamy pierwszy raz :) http://img502.imageshack.us/img502/4671/img0722a.jpg jaki wygodnicki :D Quote
kaskaSz Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Muszę Wam powiedzić, że ta pogoda jest idealna dla westów :D Ostatnio chciałam się wstrzymać z myciem Foxiego, bo ma znowu zapalenie ucha, ale nie mogłam. Z popołudniowego spaceru przyszedł cały czarny, a w sierści miał chyba kilogram piachu. Szkoda mi go było potem wyprowadzać na wieczorny spacer, bo taki czyściutki był, więc wymyśliłam, że może pies mi schudł i wyjęłam kombinezon. Odpięłam ocieplacz i Foxi jakoś w niego wlazł i nawet chodził! Jak robot ale chodził :D No i był niezadowolny. Stwierdziłam więc, że to ja się przemęczę z brudnym psem, a on niech chodzi szczęśliwy. Dawno nie było zdjęć zaroślaka, ale w następną sobotę jedziemy chyba do Białegostoku na trymowanie, nareszcie :) Miałam jechać w poniedziałek lub środę bo są ferie, ale oczywiście wwalili mi dodatkową matmę, 4 dni po 4 godziny, nawet nie wiecie jak się ciesze :] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ewooosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fajnie, że postawiłaś szczęście swojego pieska nad wygodę Quote
kaskaSz Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Asiaczku- a przed świętami był u fryzjera i sama jeszcze go podtrymowywałam. Wydaje mi się że im częściej go trymuję tym szybciej zarasta. Ewosiek- W sumie to on taki nieszczęśliwy nie jest, bo ten kombinezon mamy już od kilku lat, a miał go na sobie na 2 spacerach, z czego na jednym nie chciał iść to mu od razu zdjęłam no i ostatnio się w nim przeszedł ;) Ale gdyby był dla niego wygodny to pewnie by w nim śmigał, bo to super sprawa- zero piachu,brudu,mokrego psa. No i witamy, bo chyba jesteś tutaj po raz pierwszy? Quote
Shaunell Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Zgodzę się - Mi też wraca cała wybrudzona, ryj czarny, łapy czarne :) Ale ona to kocha! A w szczególności tarzanko w błotku... Fakt, zarośnięty, ale pff... co to jest do mojej :/ :D Quote
Daga&Maks Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 pocieszę cię że nie tylko z westami jest ten problem że pies wraca cały umazany ze spaceru :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://img29.imageshack.us/img29/7555/img0838lt.jpg jaki futrzaczek sie z niego zrobił :loveu: ładna naklejka na ścianie ;) Quote
angineuuka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Shaunell napisał(a):Zgodzę się - Mi też wraca cała wybrudzona, ryj czarny, łapy czarne :) Ale ona to kocha! A w szczególności tarzanko w błotku... Fakt, zarośnięty, ale pff... co to jest do mojej :/ :D Moja Misia to samo :) , ale chyba wiekszosc westie tak ma . Tak wgl , to witamy,witamy bo chyba nas tu jeszcze nie było :D Quote
kaskaSz Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Witamy 'nowych' :) Najgorzej to jest z piachem, pełno tego, na podłodze, rano wstaje z łóżka a tam pod stopami pustynia ;) Nie nadążam odkurzać. Ludzie jeszcze jutro i ferie! Ale nie ma się co cieszyć, bo jak mówiłam mam od pon. do wt. 4h matmy + pełno zadań do domu+ wypracowanie z polaka+ wypracowanie maturalne musze napisać, no i z bioli wypadałoby się pouczyć i do ciotki na matme pojechać. Quote
Recommended Posts