Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu ,Fox ma tak bajer włos jakiego zazdroszczę każdemu westikowi! ma piękne warstwy ! z tym włosikiem można dużo zrobić i jest dużo łatwiejszy niż ten Kleksikowy! Kasiu jeszcze raz gratulację za własne poprawki i uwierz ,że idzie Ci bardzoo dobrze!!! :):)

Posted

U mnie już swiątecznie, pieke ciasta i nie mam czasu :P Fusisław wierny pies i towarzyszy mi cały czas w kuchni, leży pod grzejnikiem i czeka aż coś może spadnie ze stołu :D

Posted

kaskaSz napisał(a):
U mnie już swiątecznie, pieke ciasta i nie mam czasu :P Fusisław wierny pies i towarzyszy mi cały czas w kuchni, leży pod grzejnikiem i czeka aż coś może spadnie ze stołu :D

U mnie przygotowania wyglądały identycznie, plus kot ciekawski który wszędzie zaglądał :)

Posted

Jak to się mówi święta, święta i po świętach. jeszcze tylko jutro i trzeba wracać do nauki. Foxi coś znowuma problemy z brzuchem, wczoraj nic nie jadł, dzisiaj burczało mu w brzuchu, ale karmy też nie trącił, więc dałam mu chleba z masłem. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale już mu nie burczy chociaż i odbiło mu się porządnie ;P. Nikt go nie podkarmiał więc nie wiem skąd ta niechęć do jedzenia... Trzeba go będzie poobserwować, a jak dalej nic nie będzie jadł to do weta.
Kilka fotek
schronienie

Uploaded with ImageShack.us

spanie

Posted

Z Foxim już lepiej. Jje, ale trochę mniej. Wczoraj tak patrzyłam na jego zachowanie na spacerze i po, to myślę, że mu się zatkały gruczoły okołoodbytowe i to wszystko za tym idzie. Byłam dzisiaj u weta ale był zamknięty, więc pójdę w przyszłym tygodniu.
Pisałam poprzednio posta,ale się nie zapisał.
Jakie macie plany na Sylwestra?