Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Sto lat! Samych zdrowych, słonecznych i smacznych dni:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 wszystkiego dobrego Foxik :multi: Quote
kaskaSz Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dziękujemy za życzonka. Zdjęcia wstawię jakoś niedługo :) Narazie leże i się rozpuszczam. Przeziębienie mnie dopadło, jeszcze nie tak całkiem, ale tak pośrodku jest najgorzej. :P Fusisław nie chce jeść tańszego royala i musiałam zamówić mu weterynaryjną (tą co jadł poprzednio). A wiem, że to jednak dla mamuśki spory wydatek i znowu muszę kombinować z tym jego jedzeniem... A tak poza tym, to pogoda brzydka, mógłby już śnieg spaść. :) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Fakt, taka przejściowa faza przeziębienia to najgorsza faza. Bo to ani człowiek zdrowy ani chory, a połamany chodzi, gorączka tez jest... Kuruj się, bierz tbl. syropki i inne takie. No i chyba powinnaś wyleżeć ze 2 dni to przeziębienie w łóżku. Nie wiem tylko, co na to Rodzice... no i co ze szkołą... Podejrzewam, że śniegu w tym roku też będzie sporo, jeszcze się doczekasz:) pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja też jestem przeziębiona i mój pies również stwierdził,że karma którą jadl przez 7 lat juz mu nie smakuje :P zamówiłam inna z jagnięciną ,która chetnie wcinał więc mam nadzieję,że znalazłam klucz do serca jedzeniowego swojego psa na nowo :P Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zdrowiej Kasiula :calus: co do śniegu, to zgadzam się w zupełności, od kilku dni leje, dzisiaj na dodatek jest straszliwy wiatr :shake: mógłby spać snieg, dużo śniegu, lekki mrozik i byłoby super :loveu: czekamy na fotki Foksia :D Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Troszkę Off'a w południe... Zapraszam na "mój" połowiczny bazarek dla Leosia:) http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Już we wotek nie poszłam do szkoły, tzn. tylko na sprawdzianie byłam. Do popołudnia czułam się dobrze, ale potem tak mnie rozebrało, że masakra. Wczoraj 39,5 temperatury. Znaczy sie te ibupromy,aspiryny w saszetkach nie pomagają, musiałam iść do lekarza i mam antybiotyk czego chciałam uniknąć, bo ostatnio przy wyrywaniu 8 miałam, czyli niedawno. No, ale temperatura spadła i jest mi trochę lepiej. Siedze opatulona w kołdrę i polar, ale już mi zbrzydło leżeć, więc zajrzałam na dogo :) Fusisław biedny, chodzi na krótkie spacery z mamuśką i to nie na czas jak ze mną. Ale już jutro może ja z nim wyjde. No i mam zwolnienie od wtorku to poniedziałku, więc w szkole będzie usprawiedliwone :) Teraz dość gadania, fotki: Foxi dyniożerca Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Finka Uploaded with ImageShack.us Finka i Pipi Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 tymczasowy,minimalistyczny wianek na drzwi. Na 'bogactwo' trzeba poczekać do świąt :) zdekupażowana puszka metalowa A tu dynia 'potarkowana' przez Fusisława :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To niestety wszystko Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ha, jakie śmieszne ujęcie:loveu:... http://img24.imageshack.us/img24/2299/img0313pk.jpg A one wychodzą razem z klatek? Zwykłe pudełeczko, niby nic. A tutaj, prosze, jakie cudo wyszło:) http://img709.imageshack.us/img709/4932/img0317xb.jpg Zdrówka zyczę! Pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Masz super psa i świnki. On jest taki podobny do Kleksia ! Zdrowiej nam Kasiu !!! Quote
kaskaSz Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Asiaczek']Ha, jakie śmieszne ujęcie:loveu:... http://img24.imageshack.us/img24/2299/img0313pk.jpg A one wychodzą razem z klatek? Zwykłe pudełeczko, niby nic. A tutaj, prosze, jakie cudo wyszło:) http://img709.imageshack.us/img709/4932/img0317xb.jpg Zdrówka zyczę! Pzdr. Teraz nie biegają razem, bo Finka to chyba on i się boimy, żeby nie było małych prosiaczków :D A co do puszki, to chyba z tej pracy jestem najbardziej zadowolona, jest bardzo w moim stylu. [quote name='Pieseczkowo']Masz super psa i świnki. On jest taki podobny do Kleksia ! Zdrowiej nam Kasiu !!! Dzięki, ale jednak najbardziej wole psa, świnki to raczej z daleka ode mnie, bo zawsze muszą mnie olać :P Quote
taxelina Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 swinki sie spotkaly? czy jednak w jednym mieszkaniu sa? Quote
kaskaSz Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Świnki mieszkają oddzielnie, czasami się spotykają. A dzisiaj mamy wolne, tzn.długi weekend, a już od poniedziałku do samych świąt bez przerwy trzeba biędzie chodzic.Chociaż od 23.11 zaczynają się matury próbne ze wszystkiego, więc zawsze to mniej lekcji :P Bo jak pisaliśmy poprzednio matme na godz.9 to dali nam jeszcze 3 ostanie lekcje... Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Sama zobaczysz, jak szybko ten czas zleci. Ani się człowiek nie obejrzy - juz Święta... pzdr. Quote
Lucky. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 oh, święta ... prawda, czas szybko leci, ale jak to się mówi 'święta, święta i po świętach' te potrawy wigilijne mmmmm Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ale macie szkołę :P my zawsze po maturach wolne znaczy po tej mieliśmy :P Quote
LadyK Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 http://img151.imageshack.us/img151/3043/img0286p.jpg jaki żarłok :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Hej, szkoła Was przytłoczyła...? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Hej. Ten tydzień i przyszły mam zawalone, teraz wpadłam w czasie oglądania m jak miłość :P i to tylko z powodu szukania interpretacji wiersza. A dzisiaj to już w ogóle mam przerąbane, prawie ze wszystkiego mnie pytali, jeszcze tak to od początku edukacji nie miałam. Zmówili się czy co? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts