Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za życzonka. Zdjęcia wstawię jakoś niedługo :) Narazie leże i się rozpuszczam. Przeziębienie mnie dopadło, jeszcze nie tak całkiem, ale tak pośrodku jest najgorzej. :P Fusisław nie chce jeść tańszego royala i musiałam zamówić mu weterynaryjną (tą co jadł poprzednio). A wiem, że to jednak dla mamuśki spory wydatek i znowu muszę kombinować z tym jego jedzeniem... A tak poza tym, to pogoda brzydka, mógłby już śnieg spaść. :)

Posted

Fakt, taka przejściowa faza przeziębienia to najgorsza faza. Bo to ani człowiek zdrowy ani chory, a połamany chodzi, gorączka tez jest...
Kuruj się, bierz tbl. syropki i inne takie. No i chyba powinnaś wyleżeć ze 2 dni to przeziębienie w łóżku. Nie wiem tylko, co na to Rodzice... no i co ze szkołą...

Podejrzewam, że śniegu w tym roku też będzie sporo, jeszcze się doczekasz:)

pzdr.

Posted

Ja też jestem przeziębiona i mój pies również stwierdził,że karma którą jadl przez 7 lat juz mu nie smakuje :P zamówiłam inna z jagnięciną ,która chetnie wcinał więc mam nadzieję,że znalazłam klucz do serca jedzeniowego swojego psa na nowo :P

Posted

Zdrowiej Kasiula :calus: co do śniegu, to zgadzam się w zupełności, od kilku dni leje, dzisiaj na dodatek jest straszliwy wiatr :shake:
mógłby spać snieg, dużo śniegu, lekki mrozik i byłoby super :loveu:
czekamy na fotki Foksia :D

Posted

Już we wotek nie poszłam do szkoły, tzn. tylko na sprawdzianie byłam. Do popołudnia czułam się dobrze, ale potem tak mnie rozebrało, że masakra. Wczoraj 39,5 temperatury. Znaczy sie te ibupromy,aspiryny w saszetkach nie pomagają, musiałam iść do lekarza i mam antybiotyk czego chciałam uniknąć, bo ostatnio przy wyrywaniu 8 miałam, czyli niedawno. No, ale temperatura spadła i jest mi trochę lepiej. Siedze opatulona w kołdrę i polar, ale już mi zbrzydło leżeć, więc zajrzałam na dogo :)
Fusisław biedny, chodzi na krótkie spacery z mamuśką i to nie na czas jak ze mną. Ale już jutro może ja z nim wyjde. No i mam zwolnienie od wtorku to poniedziałku, więc w szkole będzie usprawiedliwone :)
Teraz dość gadania, fotki:
Foxi dyniożerca

Uploaded with ImageShack.us

Finka

Finka i Pipi

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, jakie śmieszne ujęcie:loveu:...
http://img24.imageshack.us/img24/2299/img0313pk.jpg
A one wychodzą razem z klatek?

Zwykłe pudełeczko, niby nic. A tutaj, prosze, jakie cudo wyszło:)
http://img709.imageshack.us/img709/4932/img0317xb.jpg
Zdrówka zyczę!

Pzdr.
Teraz nie biegają razem, bo Finka to chyba on i się boimy, żeby nie było małych prosiaczków :D
A co do puszki, to chyba z tej pracy jestem najbardziej zadowolona, jest bardzo w moim stylu.
[quote name='Pieseczkowo']Masz super psa i świnki. On jest taki podobny do Kleksia ! Zdrowiej nam Kasiu !!!
Dzięki, ale jednak najbardziej wole psa, świnki to raczej z daleka ode mnie, bo zawsze muszą mnie olać :P

Posted

Świnki mieszkają oddzielnie, czasami się spotykają.

A dzisiaj mamy wolne, tzn.długi weekend, a już od poniedziałku do samych świąt bez przerwy trzeba biędzie chodzic.Chociaż od 23.11 zaczynają się matury próbne ze wszystkiego, więc zawsze to mniej lekcji :P Bo jak pisaliśmy poprzednio matme na godz.9 to dali nam jeszcze 3 ostanie lekcje...

Posted

Hej. Ten tydzień i przyszły mam zawalone, teraz wpadłam w czasie oglądania m jak miłość :P i to tylko z powodu szukania interpretacji wiersza. A dzisiaj to już w ogóle mam przerąbane, prawie ze wszystkiego mnie pytali, jeszcze tak to od początku edukacji nie miałam. Zmówili się czy co?
Pozdrawiam