kaskaSz Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 No właśnie nie wiem... Nic nie wiem, nie jestem zdecydowana i mam małe załamanie szkolne... I właśnie wróciłam od Ciebie z galerii i tak czytałam, że każdy mówi, że przez psy zostaniesz starą panna. Skąd ja to znam? Quote
Iza. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kaskaSz napisał(a):No właśnie nie wiem... Nic nie wiem, nie jestem zdecydowana i mam małe załamanie szkolne... I właśnie wróciłam od Ciebie z galerii i tak czytałam, że każdy mówi, że przez psy zostaniesz starą panna. Skąd ja to znam? No to identycznie jak ja! Juz kompletnie nie wiem nic, nawet nie jestem pewna co na maturze zdawać. Żałuje że do technikum jakiegoś nie poszłąm, miałabym jeszcze rok na zastanowienie ;) O proszę, to kolejna rzecz która nas łączy :lol: Najczęściej się z tego śmieje, ale czasem wkurzają już mnie te komentarze :/ Quote
LadyK Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://img715.imageshack.us/img715/9372/img0146il.jpg :loveu: http://img844.imageshack.us/img844/191/img0157pe.jpg śliczne ma umaszczenie :mdleje: http://img541.imageshack.us/img541/9436/img9905c.jpg ale super :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 gryzoń ma fajowe kolory :D sami maturzyści wszędzie, aaa, nie przypominajcie mi, od środy siedze w domu, a nawet nie otworzyłam choćby vademecum :shake: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A ja poszłam do technikum i za rok mam maturę :D Ale ta świnka ma niespotykane umaszczenie i ten wianek super Ci wyszedł! Quote
kaskaSz Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='Iza.']No to identycznie jak ja! Juz kompletnie nie wiem nic, nawet nie jestem pewna co na maturze zdawać. Żałuje że do technikum jakiegoś nie poszłąm, miałabym jeszcze rok na zastanowienie ;) O proszę, to kolejna rzecz która nas łączy :lol: Najczęściej się z tego śmieje, ale czasem wkurzają już mnie te komentarze :/ Ja już też zgłupiałam, na początku miałam zdawać wos i biole, potem została tylko biola, a teraz to już i z bioli się rozmyśliłam... [quote name='LadyK']http://img715.imageshack.us/img715/9372/img0146il.jpg :loveu: http://img844.imageshack.us/img844/191/img0157pe.jpg śliczne ma umaszczenie :mdleje: http://img541.imageshack.us/img541/9436/img9905c.jpg ale super :loveu: Dzięki :) [quote name='Czarna_Owieczka']gryzoń ma fajowe kolory :D sami maturzyści wszędzie, aaa, nie przypominajcie mi, od środy siedze w domu, a nawet nie otworzyłam choćby vademecum :shake: Ja niby się uczyłam, ale zapytaj ,mnie z czegoś to nic nie wiem. I to najgorzej mnie wkurza... Weźmy zróbmy jakiś zlot maturzystów, ponarzekamy to może nam ulży bo widzę, że nie tylko ja mam takie wątpliwości i 'doły'. [quote name='Izabela124.']A ja poszłam do technikum i za rok mam maturę :D Ale ta świnka ma niespotykane umaszczenie i ten wianek super Ci wyszedł! No i się ciesz, niby jeden egzamin dodatkowo, ale więcej czasu na myślenie i 'wydorośłenie' [quote name='deer_1987']swinek bedzie dlugowlosy :) wiem :) A druga też długowłosa tylko z wicherkami w kolorze czarno-ruda na łepku, a biała reszta. A takiego umaszczenia jak ta świnka ma to też jeszcze nie widziałam. Co do świnki to pojechała do swojej siostry w odwiedziny, ale podobno się gryzą i nie wiem. Nasza jakaś dzika,zestresowana i nie chce się oswoić, dlatego podjęliśmy decyzję o połączeniu ich jednak. Quote
taxelina Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Na poczatku moga sie gryzc, od nowa musza ustalic hierarchie. super ze jednak beda dwie razem mieszkac! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kaskaSz napisał(a): Ja niby się uczyłam, ale zapytaj ,mnie z czegoś to nic nie wiem. I to najgorzej mnie wkurza... Weźmy zróbmy jakiś zlot maturzystów, ponarzekamy to może nam ulży bo widzę, że nie tylko ja mam takie wątpliwości i 'doły'. wszyscy maturzyści mają podobne dolegliwości :lol: jak sobie pomyślę, że za dwa tygodnie mam próbną z matmy to mi się na śmiech zbiera, paranoja jakaś :mdleje: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kaskaSz napisał(a): No i się ciesz, niby jeden egzamin dodatkowo, ale więcej czasu na myślenie i 'wydorośłenie' Niby prawda, ale czasem chcę by ta szkoła już się skończyła Quote
Pieseczkowo Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kurcze super te świnki. Kochane stworzonka :) Quote
kaskaSz Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='deer_1987']Na poczatku moga sie gryzc, od nowa musza ustalic hierarchie. super ze jednak beda dwie razem mieszkac! No właśnie dosyć mocno się gryzły i się trochę wystraszyłyśmy. I jednak są oddzielnie i tak już zostanie, bo i tak sporo zamieszania zrobiłyśmy w ich życiu. [quote name='Czarna_Owieczka']wszyscy maturzyści mają podobne dolegliwości :lol: jak sobie pomyślę, że za dwa tygodnie mam próbną z matmy to mi się na śmiech zbiera, paranoja jakaś :mdleje: To chyba cała Polska ma, bo ja też mam ze wszystkich przedmiotów w tym 2 z matmy. [quote name='Izabela124.']Niby prawda, ale czasem chcę by ta szkoła już się skończyła Wszystko ma swoje plusy i minusy... Praca też. [quote name='Pieseczkowo']Kurcze super te świnki. Kochane stworzonka :) Fajne, ale już 2 razy mnie osikała ta nasz świnka... Quote
kaskaSz Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I taki bonusik :) <klik> Quote
taxelina Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 to wlasnie glowny problem co ludzie popelniaja, jezeli nie ma krwi to nie ma co rozdzielac swinek, one tylko hierarchie ustalaja :) zawsze mozna sprobowac do kazdej dokupic mlodsza swinke z hodowli czy zoologa - za jakis czas i wtedy kazda bedzie zadowolona Quote
Feigned Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ale suuuuuper to Wasze wspólne zdjęcie :loveu:! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='kaskaSz'] To chyba cała Polska ma, bo ja też mam ze wszystkich przedmiotów w tym 2 z matmy. Tak, to jest ogólnokrajowe, zapisuje się ten kto chce :) Ja pisze dwa razy matmematyke, polski, angielski i biologie, bo u nas można było jeden dodatkowy wziąć ;) bonusik super :D http://img2.imageshack.us/img2/7315/img0189lf.jpg słodziak :loveu: Quote
kaskaSz Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='deer_1987']to wlasnie glowny problem co ludzie popelniaja, jezeli nie ma krwi to nie ma co rozdzielac swinek, one tylko hierarchie ustalaja :) zawsze mozna sprobowac do kazdej dokupic mlodsza swinke z hodowli czy zoologa - za jakis czas i wtedy kazda bedzie zadowolona My się troche wystraszyłyśmy, bo ja aż przez telefon słyszałam jak one się tam kłóciły :P Ale zwierzaków na jakiś czas dosyć... [quote name='Feigned']ale suuuuuper to Wasze wspólne zdjęcie :loveu:! Dzięki :) [quote name='Czarna_Owieczka']Tak, to jest ogólnokrajowe, zapisuje się ten kto chce :) Ja pisze dwa razy matmematyke, polski, angielski i biologie, bo u nas można było jeden dodatkowy wziąć ;) bonusik super :D http://img2.imageshack.us/img2/7315/img0189lf.jpg słodziak :loveu: Ja też tak zdaje jak Ty :) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 kaskaSz napisał(a): Ja też tak zdaje jak Ty :) biologia przeraza mnie trochę, to sama pamięciówa i trzeba się dobrze skupić, żeby zrozumieć polecenia w zadaniach :look3: rano to ja sobie chyba dodam kopa mocną kawą coby mi mocy przybyło :lol: Quote
Pieseczkowo Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wiesz Kasiu patrzę na tego Foxa i widze swojego Kleksa. Na serio! szczególnie widzę to podobieństwo na tych nowych fotkach jak patrze na oczka i caly pysio :D Quote
kaskaSz Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):biologia przeraza mnie trochę, to sama pamięciówa i trzeba się dobrze skupić, żeby zrozumieć polecenia w zadaniach :look3: rano to ja sobie chyba dodam kopa mocną kawą coby mi mocy przybyło :lol: Ja już się wpisałam na listę z próbną biolą, ale chyba zmienie deklaracje... A poza tym pisałam na Wasz uniwerek i tam na wydział pedagogiki nie trzeba przedmiotu dodatkowego. Patrzą tylko na polski i obcy. Ale mi się zmienia ciągle na co iśc itp. więc to nic pewnego. Wiem tylko, że chciałabym studiowac w Białymstoku :) A Ty na co się wybierasz? Na wete? Pieseczkowo napisał(a):Wiesz Kasiu patrzę na tego Foxa i widze swojego Kleksa. Na serio! szczególnie widzę to podobieństwo na tych nowych fotkach jak patrze na oczka i caly pysio :D A gdzie tam te podobieństwo, bo ja nie widzę... W sobote trymowałam kudłacza i się wkurzyłam. Na święta go chyba będzie nasz lokalny fryzjer robił... Quote
Czarna_Owieczka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kaskaSz napisał(a):Ja już się wpisałam na listę z próbną biolą, ale chyba zmienie deklaracje... A poza tym pisałam na Wasz uniwerek i tam na wydział pedagogiki nie trzeba przedmiotu dodatkowego. Patrzą tylko na polski i obcy. Ale mi się zmienia ciągle na co iśc itp. więc to nic pewnego. Wiem tylko, że chciałabym studiowac w Białymstoku :) A Ty na co się wybierasz? Na wete? Jaki nasz uniwerek, ja mieszkam poza granicami miasta :grins: co prawda jakieś 3 minuty drogi autkiem, ale to nic :lol: Ja już sama nie wiem na co iść, ale na pewno na coś medycznego ;) będę pewnie składać na możliwie wiele szkół i wydziałów, tam gdzie wiem, że gdybym się dostała będzie mi to odpowiadać, ostatnio mocno myślę o farmacji i wydaje mi się, że to jeden z kierunków które bardziej mi odpowiada ;) ps. wczoraj mówiłaś, ze jak pochwalisz pogode na dogo to się zmienia - wygadałaś! wczoraj świeciło słońce, a dzisiaj było pochmurno i zimno :roflt: Quote
Pieseczkowo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A co tam znów nie wyszlo ? :D ja widzę bez względu na fryzurkę :eviltong: Quote
kaskaSz Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):Jaki nasz uniwerek, ja mieszkam poza granicami miasta :grins: co prawda jakieś 3 minuty drogi autkiem, ale to nic :lol: Ja już sama nie wiem na co iść, ale na pewno na coś medycznego ;) będę pewnie składać na możliwie wiele szkół i wydziałów, tam gdzie wiem, że gdybym się dostała będzie mi to odpowiadać, ostatnio mocno myślę o farmacji i wydaje mi się, że to jeden z kierunków które bardziej mi odpowiada ;) ps. wczoraj mówiłaś, ze jak pochwalisz pogode na dogo to się zmienia - wygadałaś! wczoraj świeciło słońce, a dzisiaj było pochmurno i zimno :roflt: Ale blisko masz, więc Wasz :P Ja też chciałam na coś medycznego, np. położnictwo, zdrowie publiczne tam w Pałacu Branickich co jest uczelnia, ale trzeba tam biole mieć zdaną... nawet na zaoczne. A co do pogody to u mnie taka mżawka u mnie pada cały dzień, że się zamuliłam i chyba spałam w dzień ze 2 godziny. Nie wiem co ja będę robiła w nocy. :D Pieseczkowo napisał(a):A co tam znów nie wyszlo ? :D ja widzę bez względu na fryzurkę :eviltong: A weź ta sierść siedzi w nim, że wyrwać nie można, dalej taki kudłacz długowłosy jest... A mi się podoba taki z krótkimi, a mi nie wychodzi. I się wkurzam. A wiem, że tak da rade zrobić bez maszynki i to jest najgorsze. Quote
Czarna_Owieczka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kaskaSz napisał(a):Ale blisko masz, więc Wasz :P Ja też chciałam na coś medycznego, np. położnictwo, zdrowie publiczne tam w Pałacu Branickich co jest uczelnia, ale trzeba tam biole mieć zdaną... nawet na zaoczne. A co do pogody to u mnie taka mżawka u mnie pada cały dzień, że się zamuliłam i chyba spałam w dzień ze 2 godziny. Nie wiem co ja będę robiła w nocy. :D o tak! uczelnia w pałacu jak dla mnie bomba :diabloti: przedmioty dodatkowe to nie tak, że zdasz czy nie, zdajesz na pewno, tylko lepiej jest mieć jak najwięcej punktów ;) Ja próbuję, bo wiem, że próbować warto :) U nas dzisiaj straszna szaruga, mży również cały dzień, przez te chmury to rano strasznie ciemno było, wieczorem też szybko się ściemniło, nie fajnie :roll: może jutro będzie słońce :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a rwac go i sie nie pzrejmowac nie wierze ze nie wychodzi :P oj ten Fox :) ale ja też teraz mam co raz mniej czasu dla swojego bialasa :( Quote
Recommended Posts