Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):

P.Asiu milcze bo się kurka nie wyrabiam ostatnio.
A teraz coś więcej. Szkoła zaczęła się od tego tygodnia na 100%. Sprawdziany, sprawdziany i jeszcze raz sprawdziany. A wszystko po to, abyśmy jako III kl LO mieli wolny drugi semestr na naukę do matury, więc teraz trzeba nazbierać jak najwięcej ocen. Jak to pani z histori powiedziała- ''skończyły się wolne weekendy''. Ale co ja będę narzekać- trzeba się wyrabiać, nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem w takiej sytuacji. :) Chciaż troche ta pogoda mnie dobija, a dzisiaj w taką zimnicę była burza!
Foxi jak narazie czuje się dobrze, mam nadzieje, że to jednak nie lamblia i za jakiś czas znowu się nie pojawi. Ostatnio chciałam Foxiemu poprawić humor i kupiłam mu kostkę prasowaną. Ale jednak w nocy ją zwrócił i nie będzie dostawał już takich wynalazków, bo widać , że tego nie trawi. No i w ten weekend jak pogoda pozwoli mam w planach wybrać się nad jezioro na sesję przedjesienną :D
Pozdrawiam

W W-wie pogoda zapowiada się łaskawa na spacery. Ale ja bardziej wypatruję pogody w Łodzi, bo tam będzie nasza Klubowa:)
A w szkole - trudno; takie sa jej uroki. Trzeba to przezyć, aby potem patrzec i komentowac to wszystko z dystansem. Ja - chwała - mam to juz za sobą...

Pzdr.

Posted

Jednak z sesji nic nie wyszło, w ten weekend też raczej się nie wybiore :( Fusisław zdrowy, jak jestem w szkole to śpi na moim łóżku, a jak wracam to nawet mu się nie chce wyleźć mnie przywitać, taki mały leń :P Całe szczęście już grzeją, to troche cieplej w domu jest.
No a tak poza tym miłego weekendu życzę :)

Posted

P.Asiu bez znieczulenia to nawet nie ma mowy. Ja już 'po' i czuję się jakby mi kość wywali :P Ale w sumie większy był strach. Jeszcze zostały tylko 3 do wyrwania i będzie po wszystkim. :D

Ewelinka- pogody już nie mamy, wtedy trafiliśmy super, a dzisiaj ciemno,zimno,mokro...

Posted

Dzisiaj więcej fotek i o bardzo róźnej tematyce, mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe, bo to w sumie galeria Foxiego a ja swoje tffurczości pokaże :P
stojak na ręczniki papierowe, był cały czerowny

Poppy

butelka po soku

Posted

tak wygląda pies rano,jak pańcia wstaje do szkoły

zakładka świąteczna (tak, chce mi się świąt...)

wypróbowałam też przepis na piernik- wyszedł super!I na drugi dzień musiałam piec drugi, tak szybko tamten zjedli :)

uczymy się nudnej historii na wtorek

wczorajszy spacerek

Posted

moje miasto jest jakieś opóźnione. Na blogach widzę już baaardzo jesienne fotki, pełno opadniętych liści, a u mnie tylko w niektórych miejscach można dostrzec jesień, ale ogólnie jest jeszcze bardzo zielono.A za pogodą to już sama nie nadążam.

Posted

wyspacerowany,najedzony pies

[FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[/FONT]odnowiony pojemnik na przyprawę (sól) i stary (majeranek)

moje wrzosy poszły w górę