Izabela124. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 W domu jak w domu hi hi Brzydka pogoda jest i nawet na dłuższy spacer nie można z psem iść Quote
taxelina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 kaskaSz napisał(a):Foxi jak narazie czuje się dobrze, mam nadzieje, że to jednak nie lamblia i za jakiś czas znowu się nie pojawi. Trzymamy kciuki zeby byl zdrowy! Quote
Asiaczek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kaskaSz napisał(a): P.Asiu milcze bo się kurka nie wyrabiam ostatnio. A teraz coś więcej. Szkoła zaczęła się od tego tygodnia na 100%. Sprawdziany, sprawdziany i jeszcze raz sprawdziany. A wszystko po to, abyśmy jako III kl LO mieli wolny drugi semestr na naukę do matury, więc teraz trzeba nazbierać jak najwięcej ocen. Jak to pani z histori powiedziała- ''skończyły się wolne weekendy''. Ale co ja będę narzekać- trzeba się wyrabiać, nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem w takiej sytuacji. :) Chciaż troche ta pogoda mnie dobija, a dzisiaj w taką zimnicę była burza! Foxi jak narazie czuje się dobrze, mam nadzieje, że to jednak nie lamblia i za jakiś czas znowu się nie pojawi. Ostatnio chciałam Foxiemu poprawić humor i kupiłam mu kostkę prasowaną. Ale jednak w nocy ją zwrócił i nie będzie dostawał już takich wynalazków, bo widać , że tego nie trawi. No i w ten weekend jak pogoda pozwoli mam w planach wybrać się nad jezioro na sesję przedjesienną :D Pozdrawiam W W-wie pogoda zapowiada się łaskawa na spacery. Ale ja bardziej wypatruję pogody w Łodzi, bo tam będzie nasza Klubowa:) A w szkole - trudno; takie sa jej uroki. Trzeba to przezyć, aby potem patrzec i komentowac to wszystko z dystansem. Ja - chwała - mam to juz za sobą... Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 jak zwykle nadrabiaaam... koszulka z wystawy genialna! a ta kostka na woreczki to wgl super sprawa, też chceee :evil_lol::evil_lol: jak zdrówko Foxiego? mam nadzieje,ze dobrze już? buziaki:loveu: Quote
kaskaSz Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Jednak z sesji nic nie wyszło, w ten weekend też raczej się nie wybiore :( Fusisław zdrowy, jak jestem w szkole to śpi na moim łóżku, a jak wracam to nawet mu się nie chce wyleźć mnie przywitać, taki mały leń :P Całe szczęście już grzeją, to troche cieplej w domu jest. No a tak poza tym miłego weekendu życzę :) Quote
taxelina Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dziekuje i tez Wam zycze milego weekendu! Quote
kaskaSz Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Kilka śpiochowych fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Jednak porobiłam troszkę fotek na spacerze :) Nie wnikajcie w jakość, bo strasznie wściekłe słońce było. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Koniec Miłego tygodnia! Dla mnie nie będzie on miły, bo w środę usuwają mi mojego zęba mądrości :D Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Chyba nie jest zbyt pewny: wejść czy nie... http://img529.imageshack.us/img529/8141/img9795w.jpg Poproś o znieczulenie; wtedy to naprawde nic nie boli... Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://img6.imageshack.us/img6/5103/img9812i.jpg skąd macie taaaką pogodę? :placz: u nas od niedzieli ciągle leje, jest szaro, mokro i piździ :diabloti: Quote
Evelynkaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ewelinka_m napisał(a):...... i piździ :diabloti: ...jak w Kieleckim :eviltong: Quote
kaskaSz Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 P.Asiu bez znieczulenia to nawet nie ma mowy. Ja już 'po' i czuję się jakby mi kość wywali :P Ale w sumie większy był strach. Jeszcze zostały tylko 3 do wyrwania i będzie po wszystkim. :D Ewelinka- pogody już nie mamy, wtedy trafiliśmy super, a dzisiaj ciemno,zimno,mokro... Quote
Pieseczkowo Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Mnie na szczęscie wyrywali tylko dwa i ciesze się,że juz jestem po :) Kasiu wysłałąm Ci na gadu odpowiedź odnosnie karm.Jak nie doszła to napiszę jeszcze raz :) :) Quote
ewelinka_m Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Evelynkaa napisał(a):...jak w Kieleckim :eviltong: taki los.. :diabloti: ale pociesza mnie to, że nie tylko u nas taki wygwizdów :eviltong: Quote
kaskaSz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Dzisiaj więcej fotek i o bardzo róźnej tematyce, mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe, bo to w sumie galeria Foxiego a ja swoje tffurczości pokaże :P stojak na ręczniki papierowe, był cały czerowny Poppy butelka po soku Quote
kaskaSz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 tak wygląda pies rano,jak pańcia wstaje do szkoły zakładka świąteczna (tak, chce mi się świąt...) wypróbowałam też przepis na piernik- wyszedł super!I na drugi dzień musiałam piec drugi, tak szybko tamten zjedli :) uczymy się nudnej historii na wtorek wczorajszy spacerek Quote
kaskaSz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 moje miasto jest jakieś opóźnione. Na blogach widzę już baaardzo jesienne fotki, pełno opadniętych liści, a u mnie tylko w niektórych miejscach można dostrzec jesień, ale ogólnie jest jeszcze bardzo zielono.A za pogodą to już sama nie nadążam. Quote
kaskaSz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 wyspacerowany,najedzony pies [FONT=Calibri][FONT=Calibri][SIZE=3][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [/FONT]odnowiony pojemnik na przyprawę (sól) i stary (majeranek) moje wrzosy poszły w górę Quote
kaskaSz Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 mini pudełko na cukierki (szkoda, że nie mialam serwetki w słodyczowe wzory) wszystkie przedmioty są zrobione metodą decoupage i jeszcze 'zebra' Uploaded with ImageShack.us Koniec. miłego tygodnia Quote
LadyK Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Świetne rzeczy robisz :) Zdjęcia extra, u mnie już bardzo jesień widać - pora się wybrać na jakąś jesienną sesję zdjęciową ;) Quote
Recommended Posts