Aaliyah1981 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 white nie chcialabym robic tutaj offa bo to watek Foxiego ale wstawilam na naszym kilka nowych fotek moze zobacz na nich ciut lepiej widac..tylko ,ze nasz Franek gubi koszamrnie siersc dlatego mam watpliwosci czy ta osoba ich czasem nie przyciela tylko :roll: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A mnie - mim wszystko - podoba się psiak po wizycie u ... n, właśnie, jak to nazwac...?:lol: http://img100.imageshack.us/img100/201/p4120005cf4.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ja się za off topy u mnie nie gniewam, w sumie to jesteśmy w takiej samej sytuacji... Słyszałam, że do takiej babki z Ełku co ma westa z Księżopola przyjeżdża hodowczyni i go robi, ale czy w domu czy gdzie to nie wiem. Żeby ktoś chciał do nas przyjechać...Kurde jak będe miał 18 to zrobi prawko i jade do dobrego groomera! Quote
Aaliyah1981 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 kaskaSz napisał(a):Ja się za off topy u mnie nie gniewam, w sumie to jesteśmy w takiej samej sytuacji... Słyszałam, że do takiej babki z Ełku co ma westa z Księżopola przyjeżdża hodowczyni i go robi, ale czy w domu czy gdzie to nie wiem. Żeby ktoś chciał do nas przyjechać...Kurde jak będe miał 18 to zrobi prawko i jade do dobrego groomera! no to sie ciesze tzn z tego ,ze sie nie gniewasz ;) a myslalas o jakims profesiolanmym kursie ??? Quote
kaskaSz Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Nie mam kasy na kurs, a mamuśka to by mnie chyba z domu wygoniła razem z psem. Quote
Czarna_Owieczka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 w zoo naturze w Białym jest praca dla groomera i chyba na kurs od razu wysyłają ;) chęci, czasu to może coś dla ciebie :cool3: Quote
kaskaSz Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 tylko, że ja jestem niepełnoletnia, a jak praca to i przeprowadzka... :roll: raczej się nie pisze na to, ale dzięki za info :) Może kiedyś w przyszłości zrobię taki kurs, tylko Ci co je robią nie mają zbyt dobrej opinii /bynajmniej niektórzy/. Do trymowania to raczej trzeba wieloletniej praktyki i nauki na własnych błędach. Czarna owieczko, może mieszkasz gdzieś w pobliżu dworca PKS lub będziesz w tamtych okolicach? Foty z serii ''pies kanapowiec'' U nas kleszcze grasują i ni to wyjść na spacer, ni to co..... Może coś skombinuje jak słoneczko się utrzyma, bo powietrze to mroźne jest... Quote
Czarna_Owieczka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Konkretnie mieszkam w Kleosinie, a co? :cool3: http://www.zoonatura.pl/ Quote
kaskaSz Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Podobno gdziej po drugiej stronie ulicy /na przeciwko/ dworca PKS jest jakiś długi budynek z czeronej cegły i tam się wchodzi w jakieś podwórko i tam jakaś babka ma salon gromerski. Trymuje westa z tej hodowli w Białymstoku. Ta pani hodowczyni ma mi załatwić numer, ale nie wiem czy się odezwie, więc tak sobie pomyślałam, może jak Ty tam będziesz przy okazji to jak znajdziesz ten salon to weźmiesz dokładny adres i numer telefonu, bo ja raczej specjalnie nie pojadę tam z psem /i gderającą mamuśką/, a my w Białymstoku to potrafimy się godzinę w kółko kręcić za daną ulicą... Kleosina nie mogę znaleźć na mapie :oops: edit: już znalazłam, to chyba trochę za daleko do dworca... A tu mam filmo-zdjęcie, bo moja sis nie zobaczyła, że aparat jest na trybie kamery. http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95591 oraz 2 filmiki jak Foxi skacze przez domowe przeszkody. http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95590 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95589 i tu jeszcze jeden, ale nie pamietam czy juz go dawalam http://video.interia.pl/obejrzyj,film,89720 Jeśli będzie głos nie wnikajcie w niego :P Quote
Aaliyah1981 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jestesmy :p wow troszke tego jest zabieram sie za ogladanie :p Quote
Aaliyah1981 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ja wlasn ie ogladam filmiki jak foxi pokonuje domowe przeszkody :cool3:no no ale przeszkody to macie pierwsza klasa :evil_lol: Quote
duzebzium Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Foxi jak każdy białas na kanapie wyglada pieknie:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Fajnie , ze sobie ćwiczycie ale na początek trochę obniż mu 'tyczki' i spróbuj zrobić tak, zeby miał rozbieg bo z tego co widzę to skacze prawie ze z miejsca ;) Kanapowy westik cudo. Skąd ja znam ten wzrok! Quote
kaskaSz Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Aaliyah1981'] no no ale przeszkody to macie pierwsza klasa :evil_lol: A jak, trzeba kombinować :eviltong: [quote name='duzebzium']Foxi jak każdy białas na kanapie wyglada pieknie:evil_lol: Mi też się strasznie podoba /ale ja skromna hihi/ [quote name='Bzikowa']Fajnie , ze sobie ćwiczycie ale na początek trochę obniż mu 'tyczki' i spróbuj zrobić tak, zeby miał rozbieg bo z tego co widzę to skacze prawie ze z miejsca ;) Kanapowy westik cudo. Skąd ja znam ten wzrok! Te tyczki są podwyższone, bo na poczatku skakał przez same ręczniki, potem dołożyłam mu jeszcze po papierze toaletowym :) Z korytarza mamy rozbieg /nie za duży/, ale Foxi coś nie jest chętny do skakania z rozbiegu... [quote name='Waxy']Kanapowiec boski, filmiki tak samo :razz: Czyż nie ładnie mu w takich żywych kolorach? :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 pewnie ,ze piekny :loveu: a ja mam pytanie czym wy te uszka czyscicie?? ,ze sa takie piekne rozowe :loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ale genialne przeszkody :multi: ja bym w życiu na coś takiego nie wpadła :cool1: a kanapowo cudnie i te oczka :loveu: Quote
kaskaSz Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Aaliyah nie czyścimy uszek, bo jakoś nie ma takiej potrzeby, jak zobaczyłam zaczerwienione w środku to poleciałam do weta i przeczyścił, ale to raczej nie miało nic wspólnego z tą skórą zewnętrzną, wiec są już takie różowe jak u prosiaczka hihi :evil_lol: Ewelina fajnie, że fotki i filmiki się podbają :) Quote
Aaliyah1981 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 kaskaSz uszyska to ma niesamowite bo taki kolor to raczej maja chyba szczyle male :loveu: Quote
kaskaSz Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Moja modelka nr 2 i zarazem towarzyszka spaceru :) Quote
ewelinka_m Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ale tu fotek :loveu: i jak fajnie teraz wygląda w tej fryzurce;) tak mi się jakoś nasunęło, że on na każdym zdjęciu jest na smyczy, Kasiu spróbujcie go spuścić nie będzie tak źle, choć na początku są opory ale potem sama przyjemność ;) Quote
Recommended Posts