Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

white nie chcialabym robic tutaj offa bo to watek Foxiego ale wstawilam na naszym kilka nowych fotek moze zobacz na nich ciut lepiej widac..tylko ,ze nasz Franek gubi koszamrnie siersc dlatego mam watpliwosci czy ta osoba ich czasem nie przyciela tylko :roll:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się za off topy u mnie nie gniewam, w sumie to jesteśmy w takiej samej sytuacji... Słyszałam, że do takiej babki z Ełku co ma westa z Księżopola przyjeżdża hodowczyni i go robi, ale czy w domu czy gdzie to nie wiem. Żeby ktoś chciał do nas przyjechać...Kurde jak będe miał 18 to zrobi prawko i jade do dobrego groomera!

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja się za off topy u mnie nie gniewam, w sumie to jesteśmy w takiej samej sytuacji... Słyszałam, że do takiej babki z Ełku co ma westa z Księżopola przyjeżdża hodowczyni i go robi, ale czy w domu czy gdzie to nie wiem. Żeby ktoś chciał do nas przyjechać...Kurde jak będe miał 18 to zrobi prawko i jade do dobrego groomera!

no to sie ciesze tzn z tego ,ze sie nie gniewasz ;) a myslalas o jakims profesiolanmym kursie ???

Posted

tylko, że ja jestem niepełnoletnia, a jak praca to i przeprowadzka... :roll: raczej się nie pisze na to, ale dzięki za info :) Może kiedyś w przyszłości zrobię taki kurs, tylko Ci co je robią nie mają zbyt dobrej opinii /bynajmniej niektórzy/. Do trymowania to raczej trzeba wieloletniej praktyki i nauki na własnych błędach.
Czarna owieczko, może mieszkasz gdzieś w pobliżu dworca PKS lub będziesz w tamtych okolicach?

Foty z serii ''pies kanapowiec''

U nas kleszcze grasują i ni to wyjść na spacer, ni to co..... Może coś skombinuje jak słoneczko się utrzyma, bo powietrze to mroźne jest...

Posted

Podobno gdziej po drugiej stronie ulicy /na przeciwko/ dworca PKS jest jakiś długi budynek z czeronej cegły i tam się wchodzi w jakieś podwórko i tam jakaś babka ma salon gromerski. Trymuje westa z tej hodowli w Białymstoku. Ta pani hodowczyni ma mi załatwić numer, ale nie wiem czy się odezwie, więc tak sobie pomyślałam, może jak Ty tam będziesz przy okazji to jak znajdziesz ten salon to weźmiesz dokładny adres i numer telefonu, bo ja raczej specjalnie nie pojadę tam z psem /i gderającą mamuśką/, a my w Białymstoku to potrafimy się godzinę w kółko kręcić za daną ulicą... Kleosina nie mogę znaleźć na mapie :oops: edit: już znalazłam, to chyba trochę za daleko do dworca...

A tu mam filmo-zdjęcie, bo moja sis nie zobaczyła, że aparat jest na trybie kamery.
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95591

oraz 2 filmiki jak Foxi skacze przez domowe przeszkody.
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95590
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,95589

i tu jeszcze jeden, ale nie pamietam czy juz go dawalam
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,89720

Jeśli będzie głos nie wnikajcie w niego :P

Posted

Fajnie , ze sobie ćwiczycie ale na początek trochę obniż mu 'tyczki' i spróbuj zrobić tak, zeby miał rozbieg bo z tego co widzę to skacze prawie ze z miejsca ;)

Kanapowy westik cudo. Skąd ja znam ten wzrok!

Posted

[quote name='Aaliyah1981'] no no ale przeszkody to macie pierwsza klasa :evil_lol:
A jak, trzeba kombinować :eviltong:

[quote name='duzebzium']Foxi jak każdy białas na kanapie wyglada pieknie:evil_lol:
Mi też się strasznie podoba /ale ja skromna hihi/

[quote name='Bzikowa']Fajnie , ze sobie ćwiczycie ale na początek trochę obniż mu 'tyczki' i spróbuj zrobić tak, zeby miał rozbieg bo z tego co widzę to skacze prawie ze z miejsca ;)

Kanapowy westik cudo. Skąd ja znam ten wzrok!
Te tyczki są podwyższone, bo na poczatku skakał przez same ręczniki, potem dołożyłam mu jeszcze po papierze toaletowym :) Z korytarza mamy rozbieg /nie za duży/, ale Foxi coś nie jest chętny do skakania z rozbiegu...

[quote name='Waxy']Kanapowiec boski, filmiki tak samo :razz:
Czyż nie ładnie mu w takich żywych kolorach? :razz:

Posted

Aaliyah nie czyścimy uszek, bo jakoś nie ma takiej potrzeby, jak zobaczyłam zaczerwienione w środku to poleciałam do weta i przeczyścił, ale to raczej nie miało nic wspólnego z tą skórą zewnętrzną, wiec są już takie różowe jak u prosiaczka hihi :evil_lol:

Ewelina fajnie, że fotki i filmiki się podbają :)

Posted

ale tu fotek :loveu:
i jak fajnie teraz wygląda w tej fryzurce;)
tak mi się jakoś nasunęło, że on na każdym zdjęciu jest na smyczy, Kasiu spróbujcie go spuścić nie będzie tak źle, choć na początku są opory ale potem sama przyjemność ;)