Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny :)
deer, iza- dzięki :)
Ewelina- nie zazdrość tylko sobie wyszyj takiego :P
Asiaczku- jak dam radę położyć Foxiego pod lawendą to taka fotka na pewno się pojawi. Ja też nie mam za dużo czasu na haftowanie, więc ten obrazek co wyszywam teraz pewnie będzie moim ostatnim, bo potem to tylko nauka, matura bla bla bla :P
Teraz trochę zmieniam wystrój pokoju, tj. przemalowuję, robię przecierki, bawię się w decoupage. I w ogóle jestem zafascynowana stylem vintage,schabby schic i 'wiejskością'. Może to dlatego, że mam już dosyć siedzenia w bloku i ciągnie mnie na wieś? I staram się właśnie na taki styl przerobić pokój.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']Dzięki wszystkim za odwiedziny :)
deer, iza- dzięki :)
Ewelina- nie zazdrość tylko sobie wyszyj takiego :P
Asiaczku- jak dam radę położyć Foxiego pod lawendą to taka fotka na pewno się pojawi. Ja też nie mam za dużo czasu na haftowanie, więc ten obrazek co wyszywam teraz pewnie będzie moim ostatnim, bo potem to tylko nauka, matura bla bla bla :P
Teraz trochę zmieniam wystrój pokoju, tj. przemalowuję, robię przecierki, bawię się w decoupage. I w ogóle jestem zafascynowana stylem vintage,schabby schic i 'wiejskością'. Może to dlatego, że mam już dosyć siedzenia w bloku i ciągnie mnie na wieś? I staram się właśnie na taki styl przerobić pokój.
Hohoho, ambitnie...

Pzdr.
o

Posted

To takie wakacyjne zajęcie, aby zabić nudę, potem to nie będzie czasu na takie rozrywki. Ale na pewno kiedyś do tego wrócę, bo to fajna technika i ładnie wygląda.
Niedługo wstawię kolejne fotki, domowo-śpiochowe+ inne :P

Posted

decoupage jest suuuper, miałam okazję robić to tylko raz, ale bardzo mi się podobało :) może gdybym w końcu zebrała się w sobie i kupiła wszystko co potrzebne, jeszcze bym coś pokombinowała :cool3:
chwal się na bieżąco efektami swej pracy :razz:

Posted

Mam już zdjęcia w aparacie, ale muszę zgrać. Na pewno się pochwalę hihi
Ja to aż się zdziwiłam, że u mnie w mieście są różne kleje, lakiery do decoupage i nie muszę zamawiać przez internet. Ja dopiero jestem początkująca, zrobiłam 3 rzeczy i tak sobie jeszcze do wygląda.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Mam już zdjęcia w aparacie, ale muszę zgrać. Na pewno się pochwalę hihi
Ja to aż się zdziwiłam, że u mnie w mieście są różne kleje, lakiery do decoupage i nie muszę zamawiać przez internet. Ja dopiero jestem początkująca, zrobiłam 3 rzeczy i tak sobie jeszcze do wygląda.

no to czekam :cool3:
a co zrobiłaś? ja kiedyś w szkole to robiłam, z samorządu na jakiś kiermasz świąteczny, ramki na zdjęcia, pudełka i coś tam jeszcze.. fajnie nawet to wychodziło :cool3:

Posted

Pisałam posta i wkleiłam już zdjęcia i mi się komputer zresetował. Szlag mnie trafi z tym złomem, muszę mamuśkę przycisnąć o nowy komputer, zanim mi ten wybuchnie :D Ale będę próbowała jeszcze przed tym wstawić fotki, bo teraz piszę za laptopa.
Dobranoc

Posted

kaskaSz napisał(a):
Pisałam posta i wkleiłam już zdjęcia i mi się komputer zresetował. Szlag mnie trafi z tym złomem, muszę mamuśkę przycisnąć o nowy komputer, zanim mi ten wybuchnie :D Ale będę próbowała jeszcze przed tym wstawić fotki, bo teraz piszę za laptopa.
Dobranoc

No to zycze zeby sie udalo namowic mame!

Posted

Noooo, musze przyznać, że jestem pod wrażeniem umiejętności "naprawczych" i dekoratorskich:)
Bardzo mi się podoba koszyk i gazetnik i zegar...

A tort, minam, minam, mniam...
Cudna ta 18-tka:)

Pzdr.

Posted

Ale nam się pogoda psuje. Wczoraj było ciepło, już dzisiaj zimno i pada. Już chyba nie ma co liczyć na wakacyjną pogodę w sierpniu... Będzie źle jak na wystawę w białym będzie padało, bo w sobotę westy i ogólnie teriery są na podwórku.

Fajnie, że moje prace się podobają. Dzisiaj przyszła mi paczuszka z serwetkami, papierem,drewnianymi krążkami na kolczyki i pudełkiem na herbatę, który mam zamiar zrobić. Na razie kończę stołeczek i szczotkę. I czekam na książkę o decoupage.
Foxi tęskni za słońcem, jak tylko jest mały przebłysk na dywanie od razu tam się kładzie. A mnie bierze jakieś przeziębienie...

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ale nam się pogoda psuje. Wczoraj było ciepło, już dzisiaj zimno i pada. Już chyba nie ma co liczyć na wakacyjną pogodę w sierpniu... Będzie źle jak na wystawę w białym będzie padało, bo w sobotę westy i ogólnie teriery są na podwórku.
Fajnie, że moje prace się podobają. Dzisiaj przyszła mi paczuszka z serwetkami, papierem,drewnianymi krążkami na kolczyki i pudełkiem na herbatę, który mam zamiar zrobić. Na razie kończę stołeczek i szczotkę. I czekam na książkę o decoupage.soba o nickuPoświata, któa kiedys
Foxi tęskni za słońcem, jak tylko jest mały przebłysk na dywanie od razu tam się kładzie. A mnie bierze jakieś przeziębienie...

Wiesz, na DGM jest osoba o nicku Poświata, która kiedys wstawiała zdjęcia swoich robótek "decoupage". Kupowała książki i ściągała z Internetu sporo info na ten temat.
Może do niej napiszesz, gdybyś miała jakieś problemy...?

Pzdr.

Posted

deer no jeszcze mam cichą nadzieję na upały, ale nie wtedy gdy będę przeziębiona :D Bo zawsze tak jest, że jak jest upał to ja nigdy nie mogę z niego korzystać. Kupiłam sobie pierwszy strój dwuczęściowy (odważyłam się na swoją figurę) i dupa, nie ma słońca do opalania. Może to znak, że mam się w nim nie pokazywać haha

Asiaczku dziękuję za namiary, może poszukam na off topie będzie jakiś temat o decoupage? I zobaczymy jak ta książka mi pomoże.