kaskaSz Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Dzięki wszystkim za odwiedziny :) deer, iza- dzięki :) Ewelina- nie zazdrość tylko sobie wyszyj takiego :P Asiaczku- jak dam radę położyć Foxiego pod lawendą to taka fotka na pewno się pojawi. Ja też nie mam za dużo czasu na haftowanie, więc ten obrazek co wyszywam teraz pewnie będzie moim ostatnim, bo potem to tylko nauka, matura bla bla bla :P Teraz trochę zmieniam wystrój pokoju, tj. przemalowuję, robię przecierki, bawię się w decoupage. I w ogóle jestem zafascynowana stylem vintage,schabby schic i 'wiejskością'. Może to dlatego, że mam już dosyć siedzenia w bloku i ciągnie mnie na wieś? I staram się właśnie na taki styl przerobić pokój. Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 jaki śliczny Foxi. :loveu: http://img375.imageshack.us/img375/6995/img9144.jpg super! :D http://img59.imageshack.us/img59/6681/img9078b.jpg Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='kaskaSz']Dzięki wszystkim za odwiedziny :) deer, iza- dzięki :) Ewelina- nie zazdrość tylko sobie wyszyj takiego :P Asiaczku- jak dam radę położyć Foxiego pod lawendą to taka fotka na pewno się pojawi. Ja też nie mam za dużo czasu na haftowanie, więc ten obrazek co wyszywam teraz pewnie będzie moim ostatnim, bo potem to tylko nauka, matura bla bla bla :P Teraz trochę zmieniam wystrój pokoju, tj. przemalowuję, robię przecierki, bawię się w decoupage. I w ogóle jestem zafascynowana stylem vintage,schabby schic i 'wiejskością'. Może to dlatego, że mam już dosyć siedzenia w bloku i ciągnie mnie na wieś? I staram się właśnie na taki styl przerobić pokój. Hohoho, ambitnie... Pzdr. o Quote
kaskaSz Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 To takie wakacyjne zajęcie, aby zabić nudę, potem to nie będzie czasu na takie rozrywki. Ale na pewno kiedyś do tego wrócę, bo to fajna technika i ładnie wygląda. Niedługo wstawię kolejne fotki, domowo-śpiochowe+ inne :P Quote
Feigned Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 decoupage jest suuuper, miałam okazję robić to tylko raz, ale bardzo mi się podobało :) może gdybym w końcu zebrała się w sobie i kupiła wszystko co potrzebne, jeszcze bym coś pokombinowała :cool3: chwal się na bieżąco efektami swej pracy :razz: Quote
kaskaSz Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Mam już zdjęcia w aparacie, ale muszę zgrać. Na pewno się pochwalę hihi Ja to aż się zdziwiłam, że u mnie w mieście są różne kleje, lakiery do decoupage i nie muszę zamawiać przez internet. Ja dopiero jestem początkująca, zrobiłam 3 rzeczy i tak sobie jeszcze do wygląda. Quote
Feigned Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 kaskaSz napisał(a):Mam już zdjęcia w aparacie, ale muszę zgrać. Na pewno się pochwalę hihi Ja to aż się zdziwiłam, że u mnie w mieście są różne kleje, lakiery do decoupage i nie muszę zamawiać przez internet. Ja dopiero jestem początkująca, zrobiłam 3 rzeczy i tak sobie jeszcze do wygląda. no to czekam :cool3: a co zrobiłaś? ja kiedyś w szkole to robiłam, z samorządu na jakiś kiermasz świąteczny, ramki na zdjęcia, pudełka i coś tam jeszcze.. fajnie nawet to wychodziło :cool3: Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja też bym chętnie zobaczyła te twoje prace. :D Quote
kaskaSz Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Pisałam posta i wkleiłam już zdjęcia i mi się komputer zresetował. Szlag mnie trafi z tym złomem, muszę mamuśkę przycisnąć o nowy komputer, zanim mi ten wybuchnie :D Ale będę próbowała jeszcze przed tym wstawić fotki, bo teraz piszę za laptopa. Dobranoc Quote
taxelina Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kaskaSz napisał(a):Pisałam posta i wkleiłam już zdjęcia i mi się komputer zresetował. Szlag mnie trafi z tym złomem, muszę mamuśkę przycisnąć o nowy komputer, zanim mi ten wybuchnie :D Ale będę próbowała jeszcze przed tym wstawić fotki, bo teraz piszę za laptopa. Dobranoc No to zycze zeby sie udalo namowic mame! Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Namawiaj, kompy są coraz tańsze, może starczy finansów w domowym budżecie:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Fotki, próba nr 2- nieudana, bo nie zmieniłam rozmiaru zdjęć w imageshack :D próba nr 3 decoupage Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us przemalowany i obszyty koronką koszyk na zabawki Foxiego Uploaded with ImageShack.us odnowiony koszyk na gazety Uploaded with ImageShack.us i Fusisław w całej okazałości :D Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i mój osiemnastkowy tort dla dogomaniaków :) Uploaded with ImageShack.us Zmykam robić tartę ze śliwkami, mam nadzieję, że fotki się podobały :) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Noooo, musze przyznać, że jestem pod wrażeniem umiejętności "naprawczych" i dekoratorskich:) Bardzo mi się podoba koszyk i gazetnik i zegar... A tort, minam, minam, mniam... Cudna ta 18-tka:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jak na początkującą to fajnie Ci to wchodzi Quote
kaskaSz Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Ale nam się pogoda psuje. Wczoraj było ciepło, już dzisiaj zimno i pada. Już chyba nie ma co liczyć na wakacyjną pogodę w sierpniu... Będzie źle jak na wystawę w białym będzie padało, bo w sobotę westy i ogólnie teriery są na podwórku. Fajnie, że moje prace się podobają. Dzisiaj przyszła mi paczuszka z serwetkami, papierem,drewnianymi krążkami na kolczyki i pudełkiem na herbatę, który mam zamiar zrobić. Na razie kończę stołeczek i szczotkę. I czekam na książkę o decoupage. Foxi tęskni za słońcem, jak tylko jest mały przebłysk na dywanie od razu tam się kładzie. A mnie bierze jakieś przeziębienie... Quote
taxelina Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No to czekam na zdjecia nowych pomyslow! czekaj jeszcze caly sierpien jest :) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 kaskaSz napisał(a):Ale nam się pogoda psuje. Wczoraj było ciepło, już dzisiaj zimno i pada. Już chyba nie ma co liczyć na wakacyjną pogodę w sierpniu... Będzie źle jak na wystawę w białym będzie padało, bo w sobotę westy i ogólnie teriery są na podwórku. Fajnie, że moje prace się podobają. Dzisiaj przyszła mi paczuszka z serwetkami, papierem,drewnianymi krążkami na kolczyki i pudełkiem na herbatę, który mam zamiar zrobić. Na razie kończę stołeczek i szczotkę. I czekam na książkę o decoupage.soba o nickuPoświata, któa kiedys Foxi tęskni za słońcem, jak tylko jest mały przebłysk na dywanie od razu tam się kładzie. A mnie bierze jakieś przeziębienie... Wiesz, na DGM jest osoba o nicku Poświata, która kiedys wstawiała zdjęcia swoich robótek "decoupage". Kupowała książki i ściągała z Internetu sporo info na ten temat. Może do niej napiszesz, gdybyś miała jakieś problemy...? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 deer no jeszcze mam cichą nadzieję na upały, ale nie wtedy gdy będę przeziębiona :D Bo zawsze tak jest, że jak jest upał to ja nigdy nie mogę z niego korzystać. Kupiłam sobie pierwszy strój dwuczęściowy (odważyłam się na swoją figurę) i dupa, nie ma słońca do opalania. Może to znak, że mam się w nim nie pokazywać haha Asiaczku dziękuję za namiary, może poszukam na off topie będzie jakiś temat o decoupage? I zobaczymy jak ta książka mi pomoże. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A ja czekam na zdjęcia następnych prac, bo jestem pod wrażeniem:) pzdr. Quote
Recommended Posts