Infortune. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Mnie też to wszystko ogromnie przeraża, ale uważam, że jak tylu ludzi daję radę to ja też dam, a przedmioty które chcę zdawać do łatwych też nie należą, zwłaszcza chemia. Możliwe, że moje rozumowanie jest złe, ale ja wolę sobie w wakacje poleniuchować i poodpoczywać, a i tak mam do czytania 3 ogromne lektury... :shake: Quote
Pieseczkowo Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja też mam chęmię i 3 lektury do czytania :P Quote
kaskaSz Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Też bym sobie poleniuchowała, ale na pewno znajdą się takie dni :) Już teraz sobie odpuściłam naukę i chyba ponad tydzień odpoczywam umysłowo, a od lipca do roboty :D W wakacje i tak się nudzę, więc mogę trochę się pouczyć, żeby potem mieć lżej. No i z moim podejściem też nie będzie łatwo. A jakie lektury macie zamiar czytać? Mi zostały z zaległych: Pan Tadeusz, Nad Niemnem, Jądro ciemności, Potop (ale chyba jego nie przeczytam...) no kilka z 3kl na zapas. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Żadna z tych pozycji książkowych nie wzbudza mojego zainteresowania...;) pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Żadna nie jest fajna :( Ja Nad Niemnem,Pan Tadeusz,Lalka i dwie do 3 klasy :) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Łeeeeeee..... dobrze, że przymusowe czytanie książek mam za sobą. Ale żeby jasność, uwielbiam czytac książki, rzadko mogę przejść obojętnie obok księgarni. Ale czytanie niektórych lektur powinni zaliczyc do tortur I stopnia;) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Ja trochę się przełamałam do tych lektur, teraz męczę Ludzi bezdomnych. Niektóre książki są nawet fajne, ale przeczytałabym w końcu coś normalnego :D Zapomniałam Wam napisać, że jakoś niedługo może mnie nie być na dogo, bo mi się komputer-staruszek psuje i może go wymienimy, a te podłączania itp. troche potrwają. Noramalnie miga mi monitor co 5minut i często się zawiesza... Może to jakiś haker czy inna cholera? Quote
Asiaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ...a może tak, jak napisałaś: staruszek-komputer:) Pzdr. Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja też kocham książki, ale nie lubię jak mi ktoś narzuca co i kiedy mam czytać, w tym roku nie mialam w ogóle czasu na normalne czytadła, więc dopiero teraz nadrabiam... :loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 a co tu taka cisza? ja wreszcie mam czas i nadrabiam wszystkie wątki :evil_lol::evil_lol: Foxik bosko zrobiony! trymowanko super i mam nadzieję, że sporo się nauczyłaś, zawsze to co innego na żywo zobaczyć czyjąś pracę;) a maturą się nie przejmujcie tak...przereklamowana jest -mówie Wam:diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 U nas zamotane dzionki, Foxi dalej leczy zapalenie ucha (mamy skończyć płyn), ja motam się między pracą (niby 2x w tygodniu a roboty jest), korkami i uspokajaniem swoich pomysłów :D I tak jakoś nie mam czasu na komputer a jak już to siedze i oglądam TV- rodzina 2+8 i przeżywam ich losy hehe. I tak jakoś leci :) Fotek też nie mam za dużo, może ze 3 :P Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ... no to daj te 3 fotki. Trudno, niech będą 3:) Pzdr. Quote
taxelina Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 No to czekamy chociaz na te 3 no i troche odsapnij, weekend przed Toba! Quote
kaskaSz Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 U Foxiego zakwitły kwiatki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A w poniedziałek czeka nas trymowanie, bo Foxi już nieźle zarósł. Co ciekawe kiedyś sierść wolniej mu rosła, albo mi się wydaje? Quote
Shaunell Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ładne kwiatki, a Foxiu jak zwykle cudowny! Z Mi też chyba niedługo będę musiała się na trymowanko wybrać. Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 My już po trymowaniu. Jednak patrzenie jak ktoś trymuje sporo mi dało, bo grzbiet fajnie wyszedł, wlos jest krótki tak jak mi się podoba, bez ciachania nożyczkami i maszynka. Łapki, firanka i głowa to jeszcze inna bajka, ale mam nadzieje, że z biegiem czasu jakoś sobie poradzę.Na fotach tak bardzo zmiany nie widać, bo Foxi nie był mocno zarośnięty, w sumie to nie mogę go tak zapuścić, bo sobie nie poradzę z trymowaniem. Myślę, że comiesięczne skubanie będzie normalnością :) Tylko będę musiała kombinować gdzie go trymować, bo tam gdzie teraz skubie będzie remont a potem to już mi nikt nie pozwoli tam brudzić sierścia. A w domu to za nic nie mogę się przełamać, przeraża mnie wizja wszędobylskiej sierści osadzającej się na scianach... Koniec gadania, czas na fotki (jeszcze sprzed trymowania) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 i już po trymowaniu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Koniec Quote
kaskaSz Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Właśnie wczoraj doceniłam bliskość jeziora. Mamy dosłownie 5 minut piechotką, kiedy chcesz to idziesz, jak coś zapomnisz możesz wrócić, nie trzeba jechać na jakieś przeludnione plaże strzeżone, gdzie nie można psów. Po prostu wspaniale jest mieszkać nad jeziorem! :) Nie jestem jakąś zwolenniczką leżenia plackiem na słońcu, ale jeziorko w akie upały się przydaje. Quote
taxelina Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No wlasnie.. tego mi brakuje bo tu wiekszosc jezior to tez zakaz psow :( ale szykujemy sie nad morze mozliwe ze w srode jeszcze nie wiem :) Quote
Recommended Posts