Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę nieskromnie, że mi Foxi też się strasznie podoba :D
Weekend minął nam grillowo i spokojnie. Odpoczęłam trochę i odliczam czas do wakacji :) Foxi też jakiś weselszy chodzi, już mu było ciężko z tą sierścią chyba. Dzisiaj byliśmy nad jeziorem, Foxi nie chciał wracać do domu tak mu sie spodobało.
We wtorek mam próbną maturę z matmy, więc proszę o trzymanie kciuków, bo czarno to widzę...

Uploaded with ImageShack.us

Posted

białe cudeńko! :)
oj ja też już odliczam dni do wakacji.. nareszcie już tylko ten tydzień, mam jeszcze nie mało nauki, ale jakoś przetrwam, a później będę się lenić jak nie wiem co :evil_lol:

Posted

Zakończnie roku jest 25 czerwca. Ja to już sobie odpuściłam naukę, chodzę do szkoły aby chodzić, a ocen które są między np. 3/4 już nie poprawiam. Tylko podciągnęłam te przedmioty, które w tym roku odchodzą i będą na świadectwie maturalnym.
No i co do wakacji to załatwiłam sobie korki z matmy, mam zamiar uczyć się bioli, a prawo jazdy które miałam robić w wakacje raczej nie wypali, na co jestem wściekła.
A jak u Was plany wakacyjne?

Posted

Zdaje te 3 obowiązkowe przedmioty na podstawie i biole na podstawie. W ten piątek jest rada, oceny długopisem już będą, ale na niektóre przedmioty warto iść bo będą jeszcze normalne lekcje. A na jakie studia się wybieram to nie mam pojęcia kompletnie. Zmienia mi się co miesiąc... Chciałabym do Białegostoku na położnictwo (taaaa), ale u mnie na miejscu też jest fajny kierunek zaoczny w filii bydgoskiej- zarządzanie gastronomią i dietetyka.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Zakończnie roku jest 25 czerwca. Ja to już sobie odpuściłam naukę, chodzę do szkoły aby chodzić, a ocen które są między np. 3/4 już nie poprawiam. Tylko podciągnęłam te przedmioty, które w tym roku odchodzą i będą na świadectwie maturalnym.
No i co do wakacji to załatwiłam sobie korki z matmy, mam zamiar uczyć się bioli, a prawo jazdy które miałam robić w wakacje raczej nie wypali, na co jestem wściekła.
A jak u Was plany wakacyjne?

Jasne.

A co do planów, ja bym jednak typowała połoznictwo. Bardziej przyszłościowe zajęcie...

Pzdr.

Posted

Odezwę się :)
U nas pogoda się popsuła, brak weny na zdjęcia, więc siedze i wyszywam :P
Ale z rana zaliczyliśmy z Foxim wizytę u weterynarza, bo ma jakieś ostre zapalenie ucha. Tak ma czarno w środku, że aż nie można zobaczyć co tam się dzieje. Dostał zastrzyk i w poniedziałek znowu idziemy to pewnie dostaniemy coś miejscowego. A najdziwniejsze jest to, że zobaczyłam to ucho dzisiaj rano dopiero, wcześniej Foxi ani się nie drapał, nie trząchał itp. jak kiedyś. A to na pewno musiało kilka dni rozwinąć się do takiego stanu. Zawsze jestem przewrażliwona na punkcie różnych dziwnych objawów, a teraz kompletnie nic nie zauważyłam...
No i ja też jestem jakaś przeziębiona, ale można się powylegiwać jak za oknem ponuro. Gorzej by było w upał leżeć pod kołdrą :D
A oto moja ostania praca:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Zdrowia!

I widzę, że ambitne masz plany, zazdroszczę... Ja ich nie robię bo wiem, że rzadko się je wypełnia. Moi starsi znajomi poczynili takowe plany i żadne z nich nie otworzyło w wakacje książki. :lol: Z resztą ja uważam, że wakacje są na odpoczynek, uczyć się będe od września. ;)

Posted

deer- nie aż taka zdolna, często coś zrobie źle i muszę pruć :D

Asiaczku- wszystkiego dowiem się jutro, bo wczoraj nie było nawet jak zajrzeć do tego ucha tak jest zawalone. I śmierdzi... Ale Foxi po zastrzyku jakby zrobił się żywszy, bo ostatnio sporo spał, ale nie wzięłam tego za objaw od ucha.

Pestka- dzięki, u mnie już dobrze, naszpikowałam się wczoraj wit.C i aspiryną i już jest ok.

Infortune- ja też się obawiam, że nie wykonam planu, ale musze, chcąc zdać mature z bioli i matmy. W ciągu roku szkolnego nie mam czasu na samodzielną dodatkową naukę, a w 3kl. dojdą jeszcze fakultety i w ogóle przeraża mnie przyszły rok szkolny i matura...