Izabela124. Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/4916/img8861.jpg z Foxim na wystawy he he Quote
taxelina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja sie nie znam na trymowaniu ale fajnie ze sa foty :) Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jaka elegancka pareczka:) http://img717.imageshack.us/img717/2905/img8874n.jpg Pzdr. Quote
Ppx Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/6467/img8853n.jpg jak biało :loveu: Quote
Infortune. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No, no, teraz Foxi wygląda bajecznie! :loveu: Quote
kaskaSz Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Napiszę nieskromnie, że mi Foxi też się strasznie podoba :D Weekend minął nam grillowo i spokojnie. Odpoczęłam trochę i odliczam czas do wakacji :) Foxi też jakiś weselszy chodzi, już mu było ciężko z tą sierścią chyba. Dzisiaj byliśmy nad jeziorem, Foxi nie chciał wracać do domu tak mu sie spodobało. We wtorek mam próbną maturę z matmy, więc proszę o trzymanie kciuków, bo czarno to widzę... Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Grill wprawdzie elektryczny, ale jak ktoś nie ma gdzie zrobić zwykłego, to i taki wystarczy, a jedzenie jest tak samo pyszne, choć może zdrowsze :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Miłego tygodnia! Quote
Asiaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 O, jak ja tęsknię za takim mięskiem z grilla... szaszłyczki... mniam, mniam, mniam... http://img4.imageshack.us/img4/3697/img8881s.jpg Pzdr. Quote
Feigned Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 białe cudeńko! :) oj ja też już odliczam dni do wakacji.. nareszcie już tylko ten tydzień, mam jeszcze nie mało nauki, ale jakoś przetrwam, a później będę się lenić jak nie wiem co :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tak, tak... jeszcze kilka dni... to dokładnie, kiedy macie zakończenie roku? pzdr. Quote
kaskaSz Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Zakończnie roku jest 25 czerwca. Ja to już sobie odpuściłam naukę, chodzę do szkoły aby chodzić, a ocen które są między np. 3/4 już nie poprawiam. Tylko podciągnęłam te przedmioty, które w tym roku odchodzą i będą na świadectwie maturalnym. No i co do wakacji to załatwiłam sobie korki z matmy, mam zamiar uczyć się bioli, a prawo jazdy które miałam robić w wakacje raczej nie wypali, na co jestem wściekła. A jak u Was plany wakacyjne? Quote
Pieseczkowo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Moje ambitne-naukowe... a co Kasiu zdajesz na maturze i na co się wybierasz? :) Już tem dosyć szkoły.chodze tylko do końca tego tygodnia i koniec :P bo ile można Quote
kaskaSz Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Zdaje te 3 obowiązkowe przedmioty na podstawie i biole na podstawie. W ten piątek jest rada, oceny długopisem już będą, ale na niektóre przedmioty warto iść bo będą jeszcze normalne lekcje. A na jakie studia się wybieram to nie mam pojęcia kompletnie. Zmienia mi się co miesiąc... Chciałabym do Białegostoku na położnictwo (taaaa), ale u mnie na miejscu też jest fajny kierunek zaoczny w filii bydgoskiej- zarządzanie gastronomią i dietetyka. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 kaskaSz napisał(a):Zakończnie roku jest 25 czerwca. Ja to już sobie odpuściłam naukę, chodzę do szkoły aby chodzić, a ocen które są między np. 3/4 już nie poprawiam. Tylko podciągnęłam te przedmioty, które w tym roku odchodzą i będą na świadectwie maturalnym. No i co do wakacji to załatwiłam sobie korki z matmy, mam zamiar uczyć się bioli, a prawo jazdy które miałam robić w wakacje raczej nie wypali, na co jestem wściekła. A jak u Was plany wakacyjne? Jasne. A co do planów, ja bym jednak typowała połoznictwo. Bardziej przyszłościowe zajęcie... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Hej Kasia Ja też już mam dosyć szkoły, dlatego jestem już w domu i na koniec roku pojadę do Łomży Quote
kaskaSz Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Odezwę się :) U nas pogoda się popsuła, brak weny na zdjęcia, więc siedze i wyszywam :P Ale z rana zaliczyliśmy z Foxim wizytę u weterynarza, bo ma jakieś ostre zapalenie ucha. Tak ma czarno w środku, że aż nie można zobaczyć co tam się dzieje. Dostał zastrzyk i w poniedziałek znowu idziemy to pewnie dostaniemy coś miejscowego. A najdziwniejsze jest to, że zobaczyłam to ucho dzisiaj rano dopiero, wcześniej Foxi ani się nie drapał, nie trząchał itp. jak kiedyś. A to na pewno musiało kilka dni rozwinąć się do takiego stanu. Zawsze jestem przewrażliwona na punkcie różnych dziwnych objawów, a teraz kompletnie nic nie zauważyłam... No i ja też jestem jakaś przeziębiona, ale można się powylegiwać jak za oknem ponuro. Gorzej by było w upał leżeć pod kołdrą :D A oto moja ostania praca: Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nonono, zeberka jak zywa:) I co Foxi wyhodował w uszach tym razem? Drożdżaki? pzdr. Quote
Infortune. Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Zdrowia! I widzę, że ambitne masz plany, zazdroszczę... Ja ich nie robię bo wiem, że rzadko się je wypełnia. Moi starsi znajomi poczynili takowe plany i żadne z nich nie otworzyło w wakacje książki. :lol: Z resztą ja uważam, że wakacje są na odpoczynek, uczyć się będe od września. ;) Quote
kaskaSz Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 deer- nie aż taka zdolna, często coś zrobie źle i muszę pruć :D Asiaczku- wszystkiego dowiem się jutro, bo wczoraj nie było nawet jak zajrzeć do tego ucha tak jest zawalone. I śmierdzi... Ale Foxi po zastrzyku jakby zrobił się żywszy, bo ostatnio sporo spał, ale nie wzięłam tego za objaw od ucha. Pestka- dzięki, u mnie już dobrze, naszpikowałam się wczoraj wit.C i aspiryną i już jest ok. Infortune- ja też się obawiam, że nie wykonam planu, ale musze, chcąc zdać mature z bioli i matmy. W ciągu roku szkolnego nie mam czasu na samodzielną dodatkową naukę, a w 3kl. dojdą jeszcze fakultety i w ogóle przeraża mnie przyszły rok szkolny i matura... Quote
Pieseczkowo Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja to juz mam stres przed 3 klasą i również mam w wakacje dużo nauki i dot.zajęć,ale tak to jest gdy ktoś jest w klasie , w której nie powinien :P Trzymam kciuki,że sobie poradzisz:D Quote
Recommended Posts