Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evelynka']Kasiu kruciutki efekt otrzymasz wtedy kiedy będziesz mieć sporo warstw zrobionych i będziesz mieć odrost ok 1,5 miesieczny czyli ok 1,5 cm. Mnie też zdażają się dziurki :D ale to kwestia 2 tygodni i już to zarasta....więc głowa do góry... Na grzbiecie tych długich faktycznie ma nie być ale jeśli teraz to jedyne włosy na grzbiecie to wyjwij 1/3 za miesiąc znów i kolejnie znów 1/3 będziesz mieć trzy warstwy.
Nono postaraj się bo macie fajne tereny spacerkowe to liczymy na ogrom zdjęć :D
[quote name='Pieseczkowo']To trzeba po prostu wyrwać innej rady nie ma :) Rwać,rwać rwać. Wiesz takie robienie na grzywacza ma swoje wady,wiec ja tego unikam. Fox na parwde ma ladna szate bo mu się ona nie faluje a to duzo ulatwia!
Dzięki za rady, będę próbowała. Miałam Foxiego wczoraj zrobić, ale stwierdziłam, że on nie przeżyje weterynarza i trymowania w jednym dniu :D

[quote name='deer_1987']Zmien sobie adres do galeri bo nie mozna wejsc :(
ooo, coś widocznie się pomieszało w podpisie, uż powinno działać.
[quote name='bianka19']Śliczny Foxi. ;)
[quote name='Izabela124.']http://img405.imageshack.us/img405/3117/img8356.jpg ha ha ha :evil_lol:[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[quote name='Ppx']świetne zdjęcia. :D *.*
dzięki :)

Ten weekend mogę zaliczyć do jednego z gorszych....
Ta wiadomość o katastrofie lotniczej z samego rana mnie dobiła i już wszystkiego mi się odechciało... Byłam z Foxim u weterynarza na szczepieniu, czekałam 2 godziny, a weszłam na 10minut. Potem poszłam z Foxim na długi spacer, na którym rozciął sobie łapę i kuleje teraz w swojej seksownej różowej skarpecie.
Jakoś w ogóle przeżywam ten wypadek samolotu, może to dlatego, że ostanio w ciągu 10miesięcy miałam 3 pogrzeby bliskich osób? Załapałam doła, ale pewnie nie tylko ja. Nic mi się nie chce, mam zdjęcia ze spaceru, ale są jeszcze w aparacie i pewnie połowa nadaje się do kosza... Nie wiem kiedy je wstawie, bo zapowiada się tydzień sprawdzianów.
Trzymajcie się i miłego tygodnia życzę!

Posted

Kasiu wszyscy w jakiś sposób to przeżywamy, nie jest to najprostszy weekend dla wszystkich polaków. Zarazem w dalszym ciągu nie dociera do mnie ten fakt, gdzieś tam w podświadomości ta wiadomość istnieje ale w rzeczywisotści zostaje pustka. Ja tylko nie potrafię zrozumieć...dlaczego znowu Polska....tyle tragedii już było a tu kolejna i jeszcze w takim miejscu. Przykre...

Posted

Iza- dzięki
P.Asiu- jeśli tylko zakładka będzie nadawała się do pokazania to wkleję zdjęcie, bo jak narazie chyba kolory źle dobrałam i wszystko utknęło w martwym punkcie. Mam jeszcze nadzieje, że jak dodam backstich'a to pies nabierze kształtów.
Ewelina- wiem, wszyscy są zszokowani i niedowierzają.... ja również.

Jak już tu jestem, to wstawię 5 zdjęć mojego małego wiercipięty, z którym nie szło współpracować i zdjęcia sa jakie są

Posted

O kurcze to rzeczywiście pechowy dzień. :(
Biedny Foxik, rozcięta łapka musi strasznie boleć. Mój pies nigdy sobie takich rzeczy nie robi mimo, że łazimy po terenach gdzie leży sporo rozwalonego szkła w niektórych miejscach...

http://img189.imageshack.us/img189/1705/img8373g.jpg Pikne!

Powiem Ci Kasiu, że odkąd go sama trymujesz naprawdę wygląda lepiej. Mnie się u niego zawsze nie podobało przedpiersie, które, z tego co na fotkach widziałam, miał zostawione często zarośnięte. Teraz też chyba troszkę jeszcze 'w doł' mógłby mieć gołą klatą ale tylko kawałeczek. Albo mi się tylko wydaje ;)
W każdym razie - :klacz: Ja ostatnio sobie postanowiłam, że między trymowaniami będę Bzika trochę poprawiać bo on bardzo szybko zarasta. I trudno mi tego dotrzymać a jak już się zabiorę to szybko mi się odechciewa. :lol:

Posted

Witanko, w ten kolejny smutny dzień... Dogo widzę też zwariowało, wszystko jest nie na swoim miejscu, nawet cytować nie dam rady. Czy u Was też tak jest? Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) Łapka już się zrosła (jak to się mówi, zagoiło się jak na psie), Foxi robił furorę na osiedlu w swojej skarpetce- zarówno wśród dzieci jak i dorosłych. Rana była mała, w porównaniu do poprzedniej. W sobotę mam zamiar go trymować, choć rodzinka cały czas gada, żeby jechać do Białegostoku, bo jak jest Foxi zgolony (po trymowaniu przecież to też dobrze) to lepiej wygląda. Ja się już w sumie przyzwyczaiłam, że Foxi ma cały czas dłuższą sierść i mogę go sama trochę pomęczyć trymowaniem- chociaż ja się nauczę :) Ojć, ale się rozpisałam.
Konkrety:
A kuku!

Dosięgnę czy nie dosięgnę ego smakołyka?

porecik <3

jakiś wiatrak

Posted

No i chciałam Wam odpisać, a nie mogę cytować! :angryy: Czy wie ktoś jak zacytować wypowiedź po zmianach na dogo? Zaznaczam multicytat, klikam odpowiedz albo odpowiedź zaawansowana czy jakoś tak i nie ma tych cytatów...

Ewelina, Dominika- mam nadzieje, że jutrzejsze trymowanie wypali.
P.Asiu- Foxi to tylko na zdjęciu ładnie wygląda, w rzeczywistości to mały, zarośnięty, szary diabeł, ale i tak go kocham :)
Deer- rzeczywiście obroży jakby nie miał. Ale jutro postaram się to zmienić
Bzikowa, Iza- dzięki :) Ciężko mi się współpracowało z takim niecierpliwym wiercipiętą.

A dzisiaj fotki z innej beczki- chmura wylkanicznego pyłu przechodząca nad Ełkiem gdzieś godzinę temu, zdjęcia na szybko, bo to wszystko dość szybko się przemieszczało. Nagle zrobiło się ciemno. Ja mam już dosyć tych tragedii i niepotrzebnie oglądałam film ''2012''

i z drugiej strony

Posted

Wczoraj koło 20 miała chmurka przejść przez Polskę. Ja sobie tylko zadaję pytanie, co nam Pan Bóg chce przez to wszystko powiedzieć, przecież to nie jest przypadek że akurat teraz samoloty nie mogą latać, a tydzień temu mogły....