Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, hej nadrobiłam wszystko :lol::lol:
dzięki za życzenia świąteczne smsowe:loveu: bida na koncie i nie miałam z czego odpisać :evil_lol:
również Wam życzę wesołych świąt...no i w zasadzie to mogłyby trwać dłużej :diabloti:

widziałam zdjęcia z trymowania, Kasiu bombowo Ci wyszło, jak na początki to super!! jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz wymiatać :eviltong:

kaloszki też wdechę! tylko ja też bym miała chyba obawy, żeby w obcasiorach ganiać po błocie :diabloti:

hafty super! :loveu:

buziaki

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja uwielbiam haftowac! I krzyzykowy i normalny i Richelieu... Ale juz troche oczy bola... i czasu brak...

Pzdr.
Tak, to bardzo pracochłonne zajęcie, więc nowy hafcik- pieskowa zakładka do książki idzie mi baardzo powoli.
[quote name='LadyK']http://img441.imageshack.us/img441/4097/img8237y.jpg łaaa, superowe :)
dzięki
[quote name='ewelinka_m']hej, hej nadrobiłam wszystko :lol::lol:
dzięki za życzenia świąteczne smsowe:loveu: bida na koncie i nie miałam z czego odpisać :evil_lol:
również Wam życzę wesołych świąt...no i w zasadzie to mogłyby trwać dłużej :diabloti:

widziałam zdjęcia z trymowania, Kasiu bombowo Ci wyszło, jak na początki to super!! jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz wymiatać :eviltong:

kaloszki też wdechę! tylko ja też bym miała chyba obawy, żeby w obcasiorach ganiać po błocie :diabloti:

hafty super! :loveu:

buziaki
Z tym trymowaniem to ciężko mi idzie, Foxi jakoś zarasta szybciej, teraz wygląda masakrycznie, nierówno, bezkształtnie i w ogóle fuuu. I sierść na łopatkach mu sterczy jaby skrzydła miał. Będę musiała jednak jechać do fryzjera z nim, bo rodzinka też mamrocze, że pies brzyki, nie umiem go robić itp.
[quote name='Ppx']Jakie świetne. *.*
dzięki

My własnie wróciliśmy ze spacerku. Wzięłam aparat, więc mam trochę fotek, kiedyś wstawię :D Foxi oczywiście pierwsze co zrobił po spuszczeniu ze smyczy to poleciał do jeziora, wreszcze odmarzniętego i latał jak wypuszczony z klatki :D
A teraz 3 fotki domowe-świąteczne

a może ty mi coś dasz ze stołu, a nie tylko zdjęcia robisz?

elegant w muszcze, której prawie nie widać...

ze święconką+ głupia mina

Posted

Kasia nie poddawaj się! chrzanić rodzinę:diabloti: oni wiecznie marudzą, a sami żeby cokolwiek zrobić to w życiu, a do wytykania błędów to się pchają:mad: nie od razu każdy jest mistrzem we wszystkim,trochę wprawy, a będzie coraz lepiej;);)

czekam na spacerowe!! pływał Foxiak w jeziorze? :razz:

Posted

Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :)

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :)[/QUOTE]
ee tam ;)

też mi czasem wychodzi krzywo..albo nie dopatrzę i ze zmęczenia zrobię diabelski ogon :evil_lol::evil_lol:
ale mistrzem w każdej dziedzinie od razu się nie jest..a praktyka i treningi na prawdę sprawiają, że z każdym razem jest coraz to lepiej :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img693.imageshack.us/img693/1962/img8255vo.jpg zaraz wszystko zjem he he
[quote name='Infortune.']Jaki grzeczny, nic nie zjadł, u mnie pewnie ta kiełbasa szybciutko by zniknęła. :lol:
Bardzo mu do pyszczka w tej muszce :P
[quote name='Feigned']Magnus w 2 sekundy by coś stamtąd podciągnał :evil_lol: nie ważne co, byle dało się to zjeść :lol:
jaki z niego elegancik :loveu:
Dzięki. Foxi miał ochotę na kiełbasę, nawet jej trochę zasmakował, ale co pańcia powie to święte i już nie ruszał :)
[quote name='ewelinka_m']Kasia nie poddawaj się! chrzanić rodzinę:diabloti: oni wiecznie marudzą, a sami żeby cokolwiek zrobić to w życiu, a do wytykania błędów to się pchają:mad: nie od razu każdy jest mistrzem we wszystkim,trochę wprawy, a będzie coraz lepiej;);)

czekam na spacerowe!! pływał Foxiak w jeziorze? :razz:
Jęczeć to tak, że brzydko, że nierówno itp.... Chociaż moja siostra czasami pyta, czy może Foxiego sama wytrymować, ale ja się nie zgadzam :D
Foxi tylko zmacza łapki- jak zawsze.
[quote name='bianka19']A cóż to za króliczek chowa się w środku koszyczka ? :D
http://img708.imageshack.us/img708/1600/img8258u.jpg

śliczny Foxii ;)
Nie mieliśmy baranka to przykicał króliczek :D Dzięki

[quote name='evelynka']Ja też Ci Kasiu mówie nie poddawaj się. Mnie też jadą że tu za krótko że tam źle, ale ja to mam gdzieś w końcu kiedyś będzie wszystko dobrze :D
[quote name='Pieseczkowo']Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :)
[quote name='ewelinka_m']ee tam ;)
też mi czasem wychodzi krzywo..albo nie dopatrzę i ze zmęczenia zrobię diabelski ogon :evil_lol::evil_lol:
ale mistrzem w każdej dziedzinie od razu się nie jest..a praktyka i treningi na prawdę sprawiają, że z każdym razem jest coraz to lepiej :lol:

Dzięki za pocieszenie, bardzo dużo mi to daje, bo czasami to naprawdę mam chwile zwątpienia. Wiem, że od razu nie wyjdzie mi jak z salonu, a ja ostanio zrobiłam się niecierpliwa, ale może macie racje, że nie trzeba się poddawać. Foxi masakrycznie wygląda, sierść mu coś nie chce wychodzić i nie wiem jak ja te długie sterczące włosy wyrwe. Ich w ogóle ma nie być, czy jak? Chciałabym, żeby Foxi miał takie ładne krótkie włosy, jak niektóre westy trymowane (Dominika chyba wie o co mi chodzi), ale tak się chyba nie da... co najwyżej może być łysy albo z dziurami :D

Posted

wydaje mi się, że miałam sporo zdjęć z tego spaceru, a tu tylko 6... Postaram się o więcej jak pogoda dopisze, bo narazie to cały dzień leje... No i czas do szkoły :(
Pzdr.

Posted

Kasiu kruciutki efekt otrzymasz wtedy kiedy będziesz mieć sporo warstw zrobionych i będziesz mieć odrost ok 1,5 miesieczny czyli ok 1,5 cm. Mnie też zdażają się dziurki :D ale to kwestia 2 tygodni i już to zarasta....więc głowa do góry... Na grzbiecie tych długich faktycznie ma nie być ale jeśli teraz to jedyne włosy na grzbiecie to wyjwij 1/3 za miesiąc znów i kolejnie znów 1/3 będziesz mieć trzy warstwy.
Nono postaraj się bo macie fajne tereny spacerkowe to liczymy na ogrom zdjęć :D

Posted

To trzeba po prostu wyrwać innej rady nie ma :) Rwać,rwać rwać. Wiesz takie robienie na grzywacza ma swoje wady,wiec ja tego unikam. Fox na parwde ma ladna szate bo mu się ona nie faluje a to duzo ulatwia!