LadyK Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/2439/img8234.jpg Foxi Armani :diabloti: Quote
Infortune. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Różowy to zdecydowanie jego kolor! :cool3: A hobby bardzo fajne, śliczny ten zajączek! Co tam nauka, ileż można? :) Quote
Bzikowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/2439/img8234.jpg hihi jeszcze głowę tak słodko przechylił, no bosko :) Quote
kaskaSz Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Foxi jest mistrzem w przechylaniu głowy, szczególnie jak ktoś coś je- przechyla głowę, aby wymusić, żeby coś mu dać :D Quote
bianka19 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Boskie fotyy :loveu: Wesołych i radosnych świąt ;) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='kaskaSz'] mój ostani pochłaniacz czasu.... Zamiast się uczyć to bawię się w haft krzyżykowy. http://img62.imageshack.us/img62/4325/img8207b.jpg Dobranocka Ja uwielbiam haftowac! I krzyzykowy i normalny i Richelieu... Ale juz troche oczy bola... i czasu brak... Pzdr. Quote
LadyK Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://img441.imageshack.us/img441/4097/img8237y.jpg łaaa, superowe :) Quote
ewelinka_m Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 hej, hej nadrobiłam wszystko :lol::lol: dzięki za życzenia świąteczne smsowe:loveu: bida na koncie i nie miałam z czego odpisać :evil_lol: również Wam życzę wesołych świąt...no i w zasadzie to mogłyby trwać dłużej :diabloti: widziałam zdjęcia z trymowania, Kasiu bombowo Ci wyszło, jak na początki to super!! jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz wymiatać :eviltong: kaloszki też wdechę! tylko ja też bym miała chyba obawy, żeby w obcasiorach ganiać po błocie :diabloti: hafty super! :loveu: buziaki Quote
kaskaSz Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja uwielbiam haftowac! I krzyzykowy i normalny i Richelieu... Ale juz troche oczy bola... i czasu brak... Pzdr. Tak, to bardzo pracochłonne zajęcie, więc nowy hafcik- pieskowa zakładka do książki idzie mi baardzo powoli. [quote name='LadyK']http://img441.imageshack.us/img441/4097/img8237y.jpg łaaa, superowe :) dzięki [quote name='ewelinka_m']hej, hej nadrobiłam wszystko :lol::lol: dzięki za życzenia świąteczne smsowe:loveu: bida na koncie i nie miałam z czego odpisać :evil_lol: również Wam życzę wesołych świąt...no i w zasadzie to mogłyby trwać dłużej :diabloti: widziałam zdjęcia z trymowania, Kasiu bombowo Ci wyszło, jak na początki to super!! jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz wymiatać :eviltong: kaloszki też wdechę! tylko ja też bym miała chyba obawy, żeby w obcasiorach ganiać po błocie :diabloti: hafty super! :loveu: buziaki Z tym trymowaniem to ciężko mi idzie, Foxi jakoś zarasta szybciej, teraz wygląda masakrycznie, nierówno, bezkształtnie i w ogóle fuuu. I sierść na łopatkach mu sterczy jaby skrzydła miał. Będę musiała jednak jechać do fryzjera z nim, bo rodzinka też mamrocze, że pies brzyki, nie umiem go robić itp. [quote name='Ppx']Jakie świetne. *.* dzięki My własnie wróciliśmy ze spacerku. Wzięłam aparat, więc mam trochę fotek, kiedyś wstawię :D Foxi oczywiście pierwsze co zrobił po spuszczeniu ze smyczy to poleciał do jeziora, wreszcze odmarzniętego i latał jak wypuszczony z klatki :D A teraz 3 fotki domowe-świąteczne a może ty mi coś dasz ze stołu, a nie tylko zdjęcia robisz? elegant w muszcze, której prawie nie widać... ze święconką+ głupia mina Quote
Izabela124. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://img693.imageshack.us/img693/1962/img8255vo.jpg zaraz wszystko zjem he he Quote
Infortune. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jaki grzeczny, nic nie zjadł, u mnie pewnie ta kiełbasa szybciutko by zniknęła. :lol: Bardzo mu do pyszczka w tej muszce :P Quote
Feigned Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Magnus w 2 sekundy by coś stamtąd podciągnał :evil_lol: nie ważne co, byle dało się to zjeść :lol: jaki z niego elegancik :loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kasia nie poddawaj się! chrzanić rodzinę:diabloti: oni wiecznie marudzą, a sami żeby cokolwiek zrobić to w życiu, a do wytykania błędów to się pchają:mad: nie od razu każdy jest mistrzem we wszystkim,trochę wprawy, a będzie coraz lepiej;);) czekam na spacerowe!! pływał Foxiak w jeziorze? :razz: Quote
Evelynkaa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja też Ci Kasiu mówie nie poddawaj się. Mnie też jadą że tu za krótko że tam źle, ale ja to mam gdzieś w końcu kiedyś będzie wszystko dobrze :D Quote
bianka19 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A cóż to za króliczek chowa się w środku koszyczka ? :D http://img708.imageshack.us/img708/1600/img8258u.jpg śliczny Foxii ;) Quote
Pieseczkowo Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :) Quote
ewelinka_m Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :)[/QUOTE] ee tam ;) też mi czasem wychodzi krzywo..albo nie dopatrzę i ze zmęczenia zrobię diabelski ogon :evil_lol::evil_lol: ale mistrzem w każdej dziedzinie od razu się nie jest..a praktyka i treningi na prawdę sprawiają, że z każdym razem jest coraz to lepiej :lol: Quote
kaskaSz Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Izabela124.']http://img693.imageshack.us/img693/1962/img8255vo.jpg zaraz wszystko zjem he he [quote name='Infortune.']Jaki grzeczny, nic nie zjadł, u mnie pewnie ta kiełbasa szybciutko by zniknęła. :lol: Bardzo mu do pyszczka w tej muszce :P [quote name='Feigned']Magnus w 2 sekundy by coś stamtąd podciągnał :evil_lol: nie ważne co, byle dało się to zjeść :lol: jaki z niego elegancik :loveu: Dzięki. Foxi miał ochotę na kiełbasę, nawet jej trochę zasmakował, ale co pańcia powie to święte i już nie ruszał :) [quote name='ewelinka_m']Kasia nie poddawaj się! chrzanić rodzinę:diabloti: oni wiecznie marudzą, a sami żeby cokolwiek zrobić to w życiu, a do wytykania błędów to się pchają:mad: nie od razu każdy jest mistrzem we wszystkim,trochę wprawy, a będzie coraz lepiej;);) czekam na spacerowe!! pływał Foxiak w jeziorze? :razz: Jęczeć to tak, że brzydko, że nierówno itp.... Chociaż moja siostra czasami pyta, czy może Foxiego sama wytrymować, ale ja się nie zgadzam :D Foxi tylko zmacza łapki- jak zawsze. [quote name='bianka19']A cóż to za króliczek chowa się w środku koszyczka ? :D http://img708.imageshack.us/img708/1600/img8258u.jpg śliczny Foxii ;) Nie mieliśmy baranka to przykicał króliczek :D Dzięki [quote name='evelynka']Ja też Ci Kasiu mówie nie poddawaj się. Mnie też jadą że tu za krótko że tam źle, ale ja to mam gdzieś w końcu kiedyś będzie wszystko dobrze :D [quote name='Pieseczkowo']Ja to dzięki ewelinie_m wzięłam się za to-co już kiedyś wspominalam i dziękuje. Mój Kleks obecnie ma krzywo cały grzbiet plus jakieś fale ale co tam,za 1000 razem będzie dobrze,a to o czym piszesz to zwyczajny włos do wyrwania z kótrym i ja muszę u sowjego zrobić porządek :) [quote name='ewelinka_m']ee tam ;) też mi czasem wychodzi krzywo..albo nie dopatrzę i ze zmęczenia zrobię diabelski ogon :evil_lol::evil_lol: ale mistrzem w każdej dziedzinie od razu się nie jest..a praktyka i treningi na prawdę sprawiają, że z każdym razem jest coraz to lepiej :lol: Dzięki za pocieszenie, bardzo dużo mi to daje, bo czasami to naprawdę mam chwile zwątpienia. Wiem, że od razu nie wyjdzie mi jak z salonu, a ja ostanio zrobiłam się niecierpliwa, ale może macie racje, że nie trzeba się poddawać. Foxi masakrycznie wygląda, sierść mu coś nie chce wychodzić i nie wiem jak ja te długie sterczące włosy wyrwe. Ich w ogóle ma nie być, czy jak? Chciałabym, żeby Foxi miał takie ładne krótkie włosy, jak niektóre westy trymowane (Dominika chyba wie o co mi chodzi), ale tak się chyba nie da... co najwyżej może być łysy albo z dziurami :D Quote
kaskaSz Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 wydaje mi się, że miałam sporo zdjęć z tego spaceru, a tu tylko 6... Postaram się o więcej jak pogoda dopisze, bo narazie to cały dzień leje... No i czas do szkoły :( Pzdr. Quote
Evelynkaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kasiu kruciutki efekt otrzymasz wtedy kiedy będziesz mieć sporo warstw zrobionych i będziesz mieć odrost ok 1,5 miesieczny czyli ok 1,5 cm. Mnie też zdażają się dziurki :D ale to kwestia 2 tygodni i już to zarasta....więc głowa do góry... Na grzbiecie tych długich faktycznie ma nie być ale jeśli teraz to jedyne włosy na grzbiecie to wyjwij 1/3 za miesiąc znów i kolejnie znów 1/3 będziesz mieć trzy warstwy. Nono postaraj się bo macie fajne tereny spacerkowe to liczymy na ogrom zdjęć :D Quote
Pieseczkowo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To trzeba po prostu wyrwać innej rady nie ma :) Rwać,rwać rwać. Wiesz takie robienie na grzywacza ma swoje wady,wiec ja tego unikam. Fox na parwde ma ladna szate bo mu się ona nie faluje a to duzo ulatwia! Quote
taxelina Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zmien sobie adres do galeri bo nie mozna wejsc :( Quote
Recommended Posts