Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pieseczkowo']
A jak miałam to napisać po paraboli :P[/QUOTE]

Obowiązkowa matematyka na maturze zrobiła Ci pranie mózgu, stąd to określenie! :D

• 2 weeks later...
Posted

Witanko po długiej przerwie, ale byłam trochę zalatana :)
Tydzień temu w weekend byłam w Warszawie, Foxi biedak przez ten czas nie chciał jeść i podobno tęsknił, chodził z kąta w kąt. Ogólnie było fajnie, ale stolica mi się nie spodobała... Zdecydowanie wolę Białystok :D
Mam kilka Foxowych zdjęć, ale najpierw pochwalę się kaloszami, które świetnie się spisują na te marcowe chlapy

Foxi- fotki dzisiejsze jeszcze z przed deszczu...

Posted

czy ktoś mnie stąd wypuści?

i kupiłam dla Foxiego nową obrożę z McLeathera, były jeszcze różowe i czarna, ale ta mi sie najbardziej spodobała.

Koniec :)

Posted

[quote name='evelynka']http://img196.imageshack.us/img196/5241/img8195v.jpg My też taką mamy tylko właśnie czarną :) cóż za kozackie kozaczki :D
Ja się nad czarną zastanawiałam, ale stwierdziłam, że na niej nie widać łapek :)
[quote name='LadyK']http://img341.imageshack.us/img341/6653/img8190.jpg śliczny :loveu:

u nas dzisiaj słoneczko cały dzień i cieplutko ;)

super ta obroża nowa :loveu: a jakie ona ma zapięcie? takie "zwykłe" jak pasek czy to zapinane?
Zapięciem jest plastikowa klamerka klik-klik :D U mnie w dalszym ciągu leje...
[quote name='Pieseczkowo']Też mam takiego świniaka i Kleks go uwielba. Z resztą ja tez :P
Ooo tak, świniak jest super, szczególnie jak nagle ktoś nim chrumknie :D

Posted

kaskaSz napisał(a):

Zapięciem jest plastikowa klamerka klik-klik :D U mnie w dalszym ciągu leje...

A to nie dobrze, bo u mnie Sonia sobie to odpina sama jakoś zawsze :shake:
Dlatego muszę takie na "zwykłe" zapinanie kupować...
U mnie dzisiaj też polało trochę.

Posted

My też się czaimy na tego świniaka :P Ale ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała tego chrumkania :evil_lol:

Kaloszki całkiem fajne ale ja kaloszy używam tylko na spacery z psem a spacery z psem na obcasie, nawet takim małym... mogłyby się niefajnie skończyć :evil_lol:

Szkoda, że nie wypaliło spotkanie ale może jeszcze się uda... Ten piknik... Kurcze, nie wiem, mam mieszane uczucia ;)

Posted

[quote name='Iza.']My mamy czarnego muscata, mały ma go od początku i jest na prawdę super :))
My na razie też nie narzekamy na niego, choć bałam się, że będzie się rozregulowywał sam :)
[quote name='LadyK']A to nie dobrze, bo u mnie Sonia sobie to odpina sama jakoś zawsze :shake:
Dlatego muszę takie na "zwykłe" zapinanie kupować...
U mnie dzisiaj też polało trochę.
O to zdolna bestia! Jak ona to robi? Ale za to masz mniejszy wybór i nie musisz tyle obróż kupować :P
[quote name='Asiaczek']Kaloszki - pierwsza klasa! Czy one sa jakos ocieplane?
http://img509.imageshack.us/img509/9825/img8202w.jpg

Ja mam taka czerwoną obróżke, jak Foxik niebieską:) Jak gdzie dorwę na wystawie niebieską, to nie wiem, czy się nie skuszę:)

Pzdr.
Kalosze są ocieplane, tzn. ten czarny puszek co jest wywinięty to taka ocieplana skarpetka. Ostatnio założyłam kalosze bez niej i zmarzłam w nogi. Ona daje bardzo dużo ciepła.
Co do obroży to ja swoją kupiłam właśnie w stolicy na Złotych tarasach w kakadu, więc może tam zaopatrzysz swoje baski?
[quote name='Bzikowa']My też się czaimy na tego świniaka :P Ale ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała tego chrumkania :evil_lol:

Kaloszki całkiem fajne ale ja kaloszy używam tylko na spacery z psem a spacery z psem na obcasie, nawet takim małym... mogłyby się niefajnie skończyć :evil_lol:

Szkoda, że nie wypaliło spotkanie ale może jeszcze się uda... Ten piknik... Kurcze, nie wiem, mam mieszane uczucia ;)
[quote name='Pieseczkowo']Kiedy on bardzo cichutko chrumka :P

Taaa świnka chrumka bardzo cicho, tylko jak ją naciśniesz to cały dom na nogi staje ze strachu :D
A w kaloszach to daje rade chodzić na spacery- jeszcze żyję ;)

Posted

Podejrzewam, że w Złotych Tarasach taka obróżka kosztuje dosyć słono. A na wystawie może będzie troszkę taniej...? Albo w sklepie internetowym; trzeba poszukać.

pzdr.

Posted

Witanko już prawie świątecznie :)
Ja mam jutro wielkie plany sprzątania domu, potem zrobie ciasto i jadę na korki z matmy, bo wspaniałomyślna nauczycielka zadała nam 4 kartki A4 zadań maturalnych na święta :)
Wiosna w pełni, pogoda super, tylko wiatr spory i przeszkadza. Niestety pojawiają się kleszcze, więc pierwsza dawka frontline'a w tym roku już jest podana i mamy nadzieję, że te małe obrzydlistwa nas nie zaatakują.
Trochę fotek z serii misz-masz :P
Foxi prezentuje wiosenną modę

jeden z oznaków tegorocznej wiosny :)

tak Foxi wypoczywa jak moja siostra swojego pokoju nie zamknie :D Ciekawe czemu akurat ten pokój sobie wybiera, skoro ma 2 inne?

mój ostani pochłaniacz czasu.... Zamiast się uczyć to bawię się w haft krzyżykowy.
http://img62.imageshack.us/img62/4325/img8207b.jpg

Dobranocka