Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas już częściej strzelają, wszystkie psy w domach siedzą i szczekają... My też już po ostatnim dzisiaj spacerku, ale myślę, że w przyszłym roku bez uspokajaczy się nie obędzie, bo Foxi szaleje.
Kolejne 5 zdjątek:

Dziękuję za życzenia i jeszcze raz szczęśliwego Nowego Roku, żeby był jeszcze lepszy :) Do ''popisania'' w następnym roku :D

Posted

Wow, ale super śniegowe zdjęcia!:loveu:

http://img96.imageshack.us/img96/3474/img7581s.jpg to boskie :loveu:
To nie fair, takie ładne słoneczko u Was świeci? U nas trudno rozróżnić noc od dnia, tak jest ciemno, buro, smutno...

A w ogóle to będę w czerwcu albo lipcu przez kilka dni w Waszych okolicach, na zajęciach wyjazdowych z uczelni ('Flora i Fauna') , w Sajzach, to podobno blisko Ełku :)

P.S. Dubelka już usunęłam.

Posted

evelynka napisał(a):
Jakoże dalej nie umiem cytować zdjęć

To tak na przyszłość: nie cytujemy całych zdjęć tylko w formie linku, o tak:

Klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszy, wybierasz 'Kopiuj adres obrazka' a następnie wklejasz (ctrl+v albo prawym klawiszem myszki i 'wklej') do okna pisania postu ;) I tyle :)

Wybacz offtop Kasiu:)

Posted

Bzikowa napisał(a):

To tak na przyszłość: nie cytujemy całych zdjęć tylko w formie linku, o tak:

Klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszy, wybierasz 'Kopiuj adres obrazka' a następnie wklejasz (ctrl+v albo prawym klawiszem myszki i 'wklej') do okna pisania postu ;) I tyle :)

Wybacz offtop Kasiu:)

No własnie wiem że nie wolno całych zdjęć tylko link aże mój prawy guzik u myszy nie pokazuje mi takiego terminu to tego nie robię, ale dzięki Aniu :D
sory Kasiu :D

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wow, ale super śniegowe zdjęcia!:loveu:

http://img96.imageshack.us/img96/3474/img7581s.jpg to boskie :loveu:
To nie fair, takie ładne słoneczko u Was świeci? U nas trudno rozróżnić noc od dnia, tak jest ciemno, buro, smutno...

A w ogóle to będę w czerwcu albo lipcu przez kilka dni w Waszych okolicach, na zajęciach wyjazdowych z uczelni ('Flora i Fauna') , w Sajzach, to podobno blisko Ełku :)

P.S. Dubelka już usunęłam.

Te zdjęcia są akurat z 29 grudnia, a teraz to u nas zamieć śnieżna jest :D No i od jakiegoś czasu też panuje noc polarna :D (jak to w miejscu blisko Syberii hehe).
Sajzy są blisko Ełku, bardzo ładna okolica. Może jakieś spotkanko? Nie wiesz gdzie się zatrzymasz?

ewelinka_m napisał(a):
ile szalonych, śniegowych zdjeć

mam jeszcze więcej :D
evelynka napisał(a):
Jakoże dalej nie umiem cytować zdjęć to powiem że to pionowe jest zarąbczaste :D:D:D u nas też brak słońca :(

dzięki :) ja umiem kopiować tylko po 1 zdjęciu... :(
evelynka napisał(a):
No własnie wiem że nie wolno całych zdjęć tylko link aże mój prawy guzik u myszy nie pokazuje mi takiego terminu to tego nie robię, ale dzięki Aniu :D

Nie ma za co, ja też się przy okazji może dowiem jak się cytuje kilka zdjęć.

Czy tym sposobem opisanym przez Anię da rade skopiować kilka linków do zdjęć?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Te zdjęcia są akurat z 29 grudnia, a teraz to u nas zamieć śnieżna jest :D No i od jakiegoś czasu też panuje noc polarna :D (jak to w miejscu blisko Syberii hehe).
Sajzy są blisko Ełku, bardzo ładna okolica. Może jakieś spotkanko? Nie wiesz gdzie się zatrzymasz?

Tam jest jakaś ekologiczna baza terenowa i tam będziemy mieszkać... Ale nie wiem czy będzie czas się spotkać bo będę mieć zajęcia przez całe dnie a na koniec wyjazdu - normalne kolokwium :/ Ale mimo, że tam będę się głownie 'uczyć' to się cieszę na ten wyjazd bo uwielbiam mazury :D Kiedyś tam jeździliśmy co roku, mam rodzinę w Piszu ;) Teraz bywam tam bardzo rzadko bo moja kuzynka (głownie dla niej tam jeździlam) przeprowadziła się już do Warszawy ;) No ale w każdym razie sentyment do jeziorek pozostał :loveu:
Jak kiedyś będę w okolicy i będę mieć czas to dam znać!:)

evelynka napisał(a):

Głupi przycisk :P To ja nie wiem jak inaczej :D

Kasia chyba się nie da kilku linków do zdjęć skopiować na raz...

Posted

ja żeby skopiować ten link klikam na zdjęcie prawym przyciskiem, wchodzę w właściwości i tam jest link do zdjęcia :cool3:
zdjęcia super :loveu:
nie obraził się Foxi za brak prezentu? :)

Posted

Feigned napisał(a):
ja żeby skopiować ten link klikam na zdjęcie prawym przyciskiem, wchodzę w właściwości i tam jest link do zdjęcia :cool3:

Jesteś wielka działa :D:D:D

Posted

[quote name='Bzikowa']Tam jest jakaś ekologiczna baza terenowa i tam będziemy mieszkać... Ale nie wiem czy będzie czas się spotkać bo będę mieć zajęcia przez całe dnie a na koniec wyjazdu - normalne kolokwium :/ Ale mimo, że tam będę się głownie 'uczyć' to się cieszę na ten wyjazd bo uwielbiam mazury :D Kiedyś tam jeździliśmy co roku, mam rodzinę w Piszu ;) Teraz bywam tam bardzo rzadko bo moja kuzynka (głownie dla niej tam jeździlam) przeprowadziła się już do Warszawy ;) No ale w każdym razie sentyment do jeziorek pozostał :loveu:
Jak kiedyś będę w okolicy i będę mieć czas to dam znać!:)

Głupi przycisk :P To ja nie wiem jak inaczej :D

Kasia chyba się nie da kilku linków do zdjęć skopiować na raz...
Ojj to szkoda, że nie będziesz miała czasu, ale jak poznasz konkretną datę wyjazdu to daj znać. Może coś się wykombinuje.
Co do linków to nie chodziło mi o wszystko na raz, tylko tak jak niektórzy wstawiają linki do kilku zdjęć, które im się podobają ;)

[quote name='Izabela124.']Cześć Kasiu ;)
Witanko!
[quote name='Feigned']ja żeby skopiować ten link klikam na zdjęcie prawym przyciskiem, wchodzę w właściwości i tam jest link do zdjęcia :cool3:
Wykorzystam twój sposób. Foxi się nie obraził, a ja 25.01 będę miała chyba kolejna okazję do zajścia do Alfy, więc tam zobacze to czego potrzebuję.
[quote name='ewelinka_m']a ja czekam na te jeszcze więcej zdjęć!!:D
No i się doczekałaś :D A to jeszcze nie wszystko...

poooleciał!

rzucisz czy nie? jestem gotowy do biegu

prawie niewidoczny

widoczek

ohh, ale rażące słońce

http://img34.imageshack.us/img34/5475/img7577m.jpg

Lece męczyć się dalej z życiorysem Dickensa po angielsku...