Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Albo zaproś do siebie Dominikę :P Ja bym jej chętnie oddała Bza na przerobienie ale boję się o jej życie bo Beziczek już raz wykonał na nią zamach :P

Bezik taki agresor?? uuulala
A może spotkamy się w jakiś weekend i damy Dominiczce wykreować swoją wyobraźnię :D:D:D

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj no bo to było na zawodach w Sopocie i ciotka Dominika zakłóciła jego mentalne przygotowanie (medytacja??) do startu :evil_lol: znaczy się przytuliła za mocno panicza... Więc się trochę pokłócili ale to tylko chwilowo :)

Taaak, pewnie by się wyżyła na naszych białasach artystycznie:D

Posted

Ja Ci dam medytację :P Ja tam się boję tego psa :P Ja nie jestem żadnym expertem,a jedyne co na obecna chwilę mi wychodzi to głowa,wiec to mogę robić :P
Kasiu strasznie się ciesze,że podjęłas się tego zadania. Fox zrobiony przez Ciebie wyglądał najlepiej!!

Posted

Spokojnie, jeszcze się nie podjęłam niczego, poczekam trochę, aż Foxi zarośnie trochę, bo przecież niedawno był u fryzjera. Boję się go trymować, ale może nie stchórze :D

Posted

Skubania co 2 tygodnie Foxi by chyba nie zniósł :P Dzięki, że we mnie wierzycie, bo ja to z dnia na dzień coraz bardziej się boję. I do tego po 2 miesiącach Foxi będzie tak zarośnięty, że ja nie wiem jak ja z niego te kudły 'wyrwe', bo już teraz ma długi włos... Ale dobra, narazie się nie nakręcam, trymować będę dopiero gdzieś w lutym, jak będę miała ferie.

Byłam dzisiaj z Foxim i siostrą na długim spacerze. Fusisław to chyba bardziej śniegowy jest, bo na trawie tak nigdy nie szalał jak dzisiaj. Jakbym go trzymała w klatce kilka miesięcy :) Wzięliśmy kule-smakule do poturlania, bo tylko do tego Foxi ją używa. Mam sporo zdjęć, jak chcecie to mogę powstawiać potem :)

Posted

Jeszcze się pyta.....czy zdjęcia chcemy.....kobito pewnie że chcemy.........:D
Ja Alexa trymowałam już chyba ze 5 razy a dopiero wczorajsza fryzurka wyszła mi tak jak chciałam, oczywiście jeszcze dużo brakuje, ale dzieki Dominiczce damy rade :D

Posted

Ty to juz jakieś zboczenie zawodowe masz :D Patrzysz na wszystkie westy pod kątem trymowania. Narazie boję się go ruszać, bo niedawno był skubany i mogę mu zadać ból rwąc na siłę (a nie mam chyba wyczucia co do tego)

Posted

O nie, nie, ja się nie wezmę za samodzielne trymowanie, z prostej przyczyny, wolę wydać stówkę czy dwie i mieć ładnie zrobionego psa u pani Evy niż samej się denerwować i mieć krzywo zrobionego ;) Po prostu - moje czyste lenistwo ;)

A co do patrzenia na westy pod kątem trymowania to przecież to się aż prosi :evil_lol: :D
Ale Foxi wygląda OK.

My mieliśmy chyba taką samą kulę smakulę ale dałam ją na bazarek dogomaniacki bo Bezik nie czaił bazy :P

Posted

Ja już za dużo patrzę na westy,ale nie wiem no mi się zdaje że Foz ma akurat szate.Pozniej Ci zarosnie i bedziesz miała pretekst by znów go gdzieś dać na trymowanie,a tak to by szybko odrpsło,ale nie wtrącam się :)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
ewelinka_m dzięki Tobie się za to wzięłam!!-dziękuję;) przekonuj innych :eviltong:

ohoho :loveu: to bardzo mnie to cieszy :lol:

a moje mądre załapało o co chodzi z kulą :eviltong: pańcia mu pokazała wytłumaczyła co i jak i zabawy było co nie miara :multi:

czekamy na więcej fociszów :cool3:

Posted

Foxi kuli smakuli też nie czai, ale bawi się nią w inny sposób. :)
Za 2 miesiące to Foxi będzie nieźle zarośnięty, więc nie wiem jak ja o zrobię... Z dnia na dzień mam coraz więcej wątpliwości.

Posted

Moja na początku też nie załapała "o co chodzi z tym plastikowym szajsem", ale pańcia wrzuciła tam kawałki parówki, pokazała pieskowi że coś tam ładnie pachnie, pokulała, pozachęcała i kudłacz już wiedział co się z tym robi. :cool3:
Ale jak jej wpadnie w jakiś kąt albo zaklinuje się pod meblami to już księżniczka nie wyjmie. :lol:

Posted

Kasia ja Spaikiemu nasypałam tam drobnej karmy albo kabanosków i sama mu turlałam przed nosem, załapał ze jak piłka się toczy to wydostają się z niej smaczki..potem sam sobie noskiem popychał :)