Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):

Po drugie suuuuper wygląda w tym wdzianku , nie protestuje? Ja się poddałam i Bezisław lata jak go natura stworzyła:lol::eviltong:

Ostatnio wdziałam westa z pomponem na ogonie i w różowym kubraczku z futerkiem :shake:

Mnie tam się Foxi podoba, ale ja się pewnie nie znam :loveu::lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Feigned']cudo :loveu:
i jaki ma fajny kubrak :cool3:

[quote name='Izabela124.']Zimowe fotki cudne :)
Dzięki :)
[quote name='Bzikowa']Po pierwsze po trymowaniu jest w miarę OK! :) Tylko chyba powinien mieć trochę więcej zdjęte i głowa trochę krzywa :P
A my jesteśmy zarośnięci i zrobimy się na bóstwo dopiero po świętach :(

Po drugie suuuuper wygląda w tym wdzianku , nie protestuje? Ja się poddałam i Bezisław lata jak go natura stworzyła:lol::eviltong:

http://img46.imageshack.us/img46/973/img7384.jpg tutaj wyszedł bombowo!! :lol:

http://img689.imageshack.us/img689/1762/img7401.jpg a to zdjecie jest suuuuper:loveu:
Może i powinien mieć krótszy włos na grzbiecie, ale myślę, że jeszcze kilka trymowań i fryzjer 'wyczuje' psa :) Co do ubranka, to akurat te jest dla Foxiego wyjątkowo komfortowe- uszyte na miarę, która była zdjęta z niego przez tą panią co szyła, nie krępuje ruchów i Foxi może cieszyć się zimowm szaleństwem bez ograniczeń hehe, a w tym ortalionowym ubraniu z nogawkami to nawet chodzić nie chciał, więc nie używamy.
[quote name='Pieseczkowo']No i Pa Fox w reszcie ma porzadny grzbiet.Fakt troszke może za długo,ale i tak wyglada duzo lepiej :)
to dobrze, choć i tak wolę go z krótszą sierścią, ale skoro tak ma być to trzeba się z tym pogodzić, jak się chciało westa :D
[quote name='Tina.Sara']http://img13.imageshack.us/img13/6125/img7402j.jpg jak ładnie :loveu:

hej po przerwie :multi:
dzięki
[quote name='evelynka']http://img689.imageshack.us/img689/1762/img7401.jpg Jak widokówka ślicznie :D
to zdjęcie kojarzy mi się z potworem z Loch Ness lub Jozinem z Bazin :D
[quote name='Infortune.']Ostatnio wdziałam westa z pomponem na ogonie i w różowym kubraczku z futerkiem :shake:

Mnie tam się Foxi podoba, ale ja się pewnie nie znam :loveu::lol:
Ojj pompony, futerko i róż moim zdaniem nie pasują do westów i ogólnie psów. Ubranie powinno być funkcjonalne, a nie dla ozdoby jak, np. ogrodniczki czy piżamki...
[quote name='Kaya93']http://img42.imageshack.us/img42/9977/img7363p.jpg cudny jest! :loveu:
Dzięki.

Jeszcze tylko jutro 2 lekcje i można świętować :) u nas mróz jak na razie trzyma porządny, a dzisiaj moja siostra nie założyła dla Foxiego ubrania i poszła na długi spacer, to podobno tak się trząsł biedak, mam nadzieję, że się nie przeziębi... Teraz wygrzewa się przy grzejniku.
Trzymajcie się ciepło i ubierajcie się porządnie na spacery z psami, bo ja do tej pory nie mogę się odmrozić tak się wystroiłam :P

Posted

Właśnie fajnie to ubranko wygląda, niekrępujące takie :)
W tym, które kiedyś zamówiliśmy to mój pies się zupełnie nie chciał poruszać. Ale z drugiej strony już się tak nie 'kulkuje', kiedyś to była masakra, cały pies w kulkach śniegowych. Rok temu i w tym roku jest dużo lepiej, śniegowe kulki prawie nie powstają, nie wiem czego to kwestia ale mnie to cieszy :)
No a tak po prostu nie mam go po co ubierać bo jemu chyba w życiu zimno nie było :P Im zimniej tym jest bardziej rześki i radosny na spacerku ;)

A więcej fotek nie masz? :>

Posted

Niestety więcej fotek nie mam, ale jak uporam się z przygotowaniami do świąt i będę miała chwile czasu to postaram się zrobić :) Zajmie mi to ok 2-3 dni.

Jezioro paruje chyba przez duży mróz, a woda jest cieplejsza i się ochładza (tak myślę). Dobrze wtedy trafiłam na fotki, bo następnego dnia i jeszcze dzisiaj jezioro jest zamarznięte.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Niestety więcej fotek nie mam, ale jak uporam się z przygotowaniami do świąt i będę miała chwile czasu to postaram się zrobić :) Zajmie mi to ok 2-3 dni.

Jezioro paruje chyba przez duży mróz, a woda jest cieplejsza i się ochładza (tak myślę). Dobrze wtedy trafiłam na fotki, bo następnego dnia i jeszcze dzisiaj jezioro jest zamarznięte.

Ciekawe zjawisko.

Pzdr.

Posted

Święta, święta i po świętach... Przepraszam, że tu nie wkleiłam życzeń, ale zrobiłam to w tym wątku od kartek świątecznych (w tamtym roku, w samą Wigilię dostałam ostrzeżenie za wklejanie życzeń w innych wątkach, stąd moja ostrożność hehe)
Foxi dostał od 'Mikołaja' kulę smakulę, ale nie wie jak to działa, a ja nie umiem mu tego wytłumaczyć...:mdleje:I kulka służy głównie do turlania i walenia po meblach, drzwiach etc.
Zrobiłam kilka zdjęć, głownie portretowe i na jeden kopyt (nie miałam pomysłu), więc nie padnijcie z nudów :P Ale pocieszający jest fakt, że są w miare ostre, bo robione na statywie.

chryzantema a'la Kaśka :evil_lol::eviltong: rozczochraniec

oklapioszek

Posted

Infortune- do ładnej chryzantemy i ogólnie wyglądu westa jeszcze mu dużo brakuje hehe :)
evelynka- skąd wiedziałaś? Foxi też zawsze się odwraca, ale psie czekoladki robią cuda :P

Posted

kaskaSz napisał(a):
Infortune- do ładnej chryzantemy i ogólnie wyglądu westa jeszcze mu dużo brakuje hehe :)

Bardzo możliwe, na westach się nie znam, ale bardzo podoba mi sie nieład, który Foxiak ma na główce. ;):lol:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Wiesz kasiu chętnie bym foxowi zrobiła ładną chryzantemę :P tak mnie czasami korci :P

Nie widzę problemu :P Możesz nawet go całego zrobić :) A tak na serio to zapraszam w ferie czy wakacje na Mazury, spotkamy się, pogadamy i przy okazji zrobisz Fusisława :D
Infortune. napisał(a):
Bardzo możliwe, na westach się nie znam, ale bardzo podoba mi sie nieład, który Foxiak ma na główce. ;):lol:

Hehe taki rozczochraniec. Jak sam się strząchnie to wygląda jeszcze ładniej.
Pestka napisał(a):

A jakże by inaczej :)
Izabela124. napisał(a):
Jak na razie jedyna galeria gdzie pies ma fotki przy choince he he

Widać komu się nudzi :P Ale od jutro trzeba wracać do nauki, choć nie w szkole, a jednak...
Bzikowa napisał(a):
Foxi ma chyba ten sam problem z 'chryzantemą' co Bez - strasznie mu te kudły na głowie klapią:P

http://img109.imageshack.us/img109/1475/img7427k.jpg hihi mam nadzieję, że chwilę po zrobieniu zdjęcia talerz nie został opustoszony :evil_lol: u mnie tak właśnie by było :evil_lol:

Rzeczywiście, Foxi kudły na głowie ma miękkie i jakby 'tłuste' co powoduje, że zbiajają się w strące i klapią...
Fusisław raczej nie zjada ze stołu, choć mu się zdarza... Raz mi zwinął kanapkę jak wyszłam, ale go skarciłam i przy mnie nie rusza nic. A ostatnio mojej siostrze prosto z ręki ukradł...
Asiaczek napisał(a):
Jeszcze tylko dodać napis (zyczenia) i masz gotową kartkę na przyszły rok! Spójrz sama:)
http://img52.imageshack.us/img52/6935/img7450.jpg

Pzdr.

Na pewno wykorzystam ten pomysł w przyszłym roku :) Ostatnio coś nie mam czasu i ochoty bawić się w GIMPie itp. , więc wybieram co ładniejsze zdjęcie i wpisuję tylko życzenia.

Mam dla Was wiadomość: za namową evelynki i częściowo Dominiki (pieseczkowo) stwierdziłam, że kolejne trymowanie 'przeprowadzę' JA (brzmi to jak najgorsza operacja haha). Nie wiem kiedy, jak się do tego zabiorę, czy nie oszpecę psa i czy to dobry pomysł, ale spróbuję...
Prześpię się jeszcze z tą decyzją. :D

Posted

kaskaSz napisał(a):

Mam dla Was wiadomość: za namową evelynki i częściowo Dominiki (pieseczkowo) stwierdziłam, że kolejne trymowanie 'przeprowadzę' JA (brzmi to jak najgorsza operacja haha). Nie wiem kiedy, jak się do tego zabiorę, czy nie oszpecę psa i czy to dobry pomysł, ale spróbuję...

:multi::cool2::kciuki: Bardzo dobra decyzja :)

Posted

kaskaSz napisał(a):

:D:D:D Dasz rade