kaskaSz Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [B]Infortune[/B], być może to nadambicja, w domu to siostra już mówi, że zwariowałam od tej nauki (siostra to typ bezwnikowca). :D Ale weź tu się nie ucz człowieku jak trzeba... Co do kawy to zgadłaś- jest z dolce gusto, cappucino, choć warstwowo wyszła jak latte macchiato. Jak już jesteśmy w temacie kawy, to moje spostrzeżenie na ten tydzień: jak nie padne na zawał w ciągu tych 2 tygodni od nadmiaru kawy, nauki i tabletek musujących 'sesja' to będzie cud. :D Nigdy nie piłam tyle kawy co teraz. Może sesję świąteczną dla Foxiego zrobię przed trymowaniem, bo potem zetnął mu brodę i nie będzie św. mikołaja [B]Iza[/B]- dzięki :) Co do kolczyków to nie dość, że w kształcie psów, to jeszcze w panterkę (podobno modny wzór teraz, choć u mnie to z opóźnieniem wszystko przychodzi) Quote
Evelynkaa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Widzę że Foxik mógłby założyć księgę groomerów, chyba już u wszystkich był w twojej okolicy, co tak sobie poczytałam, a teraz znów idziesz do innego:D Widzę że ty tydzien na termin czekasz ja ze 3 tygodnie...:/ Quote
Bzikowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [URL]http://img171.imageshack.us/img171/8473/img7288u.jpg[/URL] o matulu, te kolczyki! Padłam! Skąd je masz? Są po prostu przezajebiste :loveu: Nie dość , że terier (to chyba szkoty są) to jeszcze w panterkę :loveu: Co do nauki to ja mam odwrotnie, opierdzielam się na tych studiach jeszcze gorzej niż przed maturą, a niestety okazało się, że są tak wymagające , że będę miała problem bo chyba jestem w plecy ze wszystkimi kolokwiami - więc całe święta będę się zmuszać żeby się uczyć bo trzeba zaliczyć semestr z tych wszystkich przedmiotów :roll: Moja rada - idź na studia humanistyczne :evil_lol: Mam znajomych na socjologii, psychologii (normalne dzienne na UW, moje to dzienna biologia UW) i oni nie muszą praktycznie nic robić :-( A u mnie porażka. Z każdego przedmiotu mega zapieprz... Dobra już się nie rozgaduję. :oops: Oj Foxio rzeczywiście zarósł - trzymam kciuki, żeby fryzjer się okazał sensowny... Dzięki za kawę :evil_lol: Ja się uzależniłam ale tylko od tej pitej na mieście, sama w domu nie potrafię sobie zrobić takiej pysznej, obsługa ekspresu mnie przerasta :roll::evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Oj tak Kasia ma do nich duże "szczęście" Quote
kaskaSz Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 evelynka- gdzieś tu ostatnio robiłam wykaz groomerów u których był Foxi :) Faktycznie, sporo fryzjerów odwiedził i mam nadzieję, że to nie odbija się za mocno na jego psychice... Bzikowa- kolczyki zobaczyła moja siostra w zwykłym sklepie u mnie w mieście. no i oczywiście, bez żadnego ale kupiłam je. Na studia z przedmiotów ścisłych się nie nadaję... I tak jak pisałam kiedyś u ciebie w galerii, że pewnie wyląduje na jakiejś psychologii lub pedagogice. W takim zwykłym ekspresie do kawy to chyba trzeba samemu proporcje wszystkiego ustawiać, no nie? W dolce gusto, jest o tyle dobrze, że 'przepis' ile czego trzeba nalać z kapsułek jest podany i wszystko wychodzi pyszne. Z tego zmęczenia chodzę jakaś nafazowana, spać mi się nie chce. Mykam oglądać walkę Pudziana (nie wiedziała, że on w boksie startuje?) Ciekawe kto wygra. Quote
Evelynkaa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='kaskaSz']evelynka- gdzieś tu ostatnio robiłam wykaz groomerów u których był Foxi :) Faktycznie, sporo fryzjerów odwiedził i mam nadzieję, że to nie odbija się za mocno na jego psychice....[/QUOTE] No własnie to kiedyś oglądałam:D Trzymam kciuki, jeśli sam ma Westiki to myślę ze nie odważy się innego oszpecić:D Quote
Izabela124. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Też oglądałam walkę Pudziana, fajne to było Quote
Pestka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ja nie oglądałam, ale Pudzian wygrał chyba? :D Quote
Bzikowa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ja nie mogę patrzeć na tego typu 'sporty', dla mnie to jest zupełnie pozbawione sensu i prymitywne ;) Quote
Infortune. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Bzikowa'] Co do nauki to ja mam odwrotnie, opierdzielam się na tych studiach jeszcze gorzej niż przed maturą, a niestety okazało się, że są tak wymagające , że będę miała problem bo chyba jestem w plecy ze wszystkimi kolokwiami - więc całe święta będę się zmuszać żeby się uczyć bo trzeba zaliczyć semestr z tych wszystkich przedmiotów :roll: Moja rada - idź na studia humanistyczne :evil_lol: Mam znajomych na socjologii, psychologii (normalne dzienne na UW, moje to dzienna biologia UW) i oni nie muszą praktycznie nic robić :-( A u mnie porażka. Z każdego przedmiotu mega zapieprz... Dobra już się nie rozgaduję. :oops: Dzięki za kawę :evil_lol: Ja się uzależniłam ale tylko od tej pitej na mieście, sama w domu nie potrafię sobie zrobić takiej pysznej, obsługa ekspresu mnie przerasta :roll::evil_lol:[/QUOTE] Ale studia humanistyczne nie są az tak ciekawe :evil_lol: Ja chyba wolę siedzieć nad biologią, chemią czy nawet tą straszną fizyką niż nas polskim czy taką historią, nauka tych przedmiotów jest dla mnie katorgą. :shake: Ostatnio gdzieś czytałam, że Polacy sa jednym z niewielu narodów gdzie większość młodych ludzi studiuje nauki humanistyczne, a one podobno gorzej wróżą na przyszłość niż przedmioty ścisłe, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło... W każdym bądź razie, dobrze, że mam bardziej ścisły mózg. :lol: :evil_lol: A wracając do kaw, robione w domowym ekspresie czy Dolce Gusto są dobre, ale mimo wszystko nie przebiją tych z kawiarni. :loveu: Ostatnio piłam w Coffee Heaven bodajże jakąś kawę z limitowanej zimowej edycji z białą czekoladą i sosem z dzikiej róży, a koleżanka miała z sosem piernikowym i orzechowym, pycha! :loveu: Szkoda tylko że taka jedna kawa kosztuje 15 czy 16 zł... Quote
Izabela124. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Pestka']A ja nie oglądałam, ale Pudzian wygrał chyba? :D[/QUOTE]No jasne, że wygrał i to w jakim stylu ha ha Quote
kaskaSz Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Izabela124.']Też oglądałam walkę Pudziana, fajne to było[/QUOTE] [quote name='Pestka']A ja nie oglądałam, ale Pudzian wygrał chyba? :D[/QUOTE] [quote name='Bzikowa']A ja nie mogę patrzeć na tego typu 'sporty', dla mnie to jest zupełnie pozbawione sensu i prymitywne ;)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']No jasne, że wygrał i to w jakim stylu ha ha[/QUOTE] Mnie też nie kręcą takie sporty, pierwszy i ostatni raz oglądałam, jak się ludzie napierdzielają... Lubię Pudziana i podziwiam jego siłę, ale po wczorajszym zmieniłam zdanie... Jak można kogoś tak bić i to dla kasy? Jak to Bzikowa powiedziała jest to bezsensowny sport. A jak już chciałam wczoraj wyłączyć TV to akurat się skończyło :D Chociaż mogłam obstawić, bo tak jak myślałam Pudzian wygrał. [quote name='Infortune.']Ale studia humanistyczne nie są az tak ciekawe :evil_lol: Ja chyba wolę siedzieć nad biologią, chemią czy nawet tą straszną fizyką niż nas polskim czy taką historią, nauka tych przedmiotów jest dla mnie katorgą. :shake: Ostatnio gdzieś czytałam, że Polacy sa jednym z niewielu narodów gdzie większość młodych ludzi studiuje nauki humanistyczne, a one podobno gorzej wróżą na przyszłość niż przedmioty ścisłe, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło... W każdym bądź razie, dobrze, że mam bardziej ścisły mózg. :lol: :evil_lol: A wracając do kaw, robione w domowym ekspresie czy Dolce Gusto są dobre, ale mimo wszystko nie przebiją tych z kawiarni. :loveu: Ostatnio piłam w Coffee Heaven bodajże jakąś kawę z limitowanej zimowej edycji z białą czekoladą i sosem z dzikiej róży, a koleżanka miała z sosem piernikowym i orzechowym, pycha! :loveu: Szkoda tylko że taka jedna kawa kosztuje 15 czy 16 zł...[/QUOTE] nauki humanistyczne może są łatwiejsze i mniej ciekawe, ale każdy ma inną głowę do tego typu rzeczy. Ja to nie wiem czy bym sobie poradziła na czymś ścisłym, choć z humanistycznych historii nienawidzę. :) O takich kawach u mnie w mieście to ja se mogę pomarzyć. Ale za ten smak od czasu do czasu chyba warto dać 16zł? Muszę napisać felieton, ale tak mi nie idzie... Powiesiłam lampki na okno i trochę poczułam święta :) Foxi dzisiaj pobiegał luzem na promenadzie, nawet do wody nie wszedł, chyba czuje, że zimna. Quote
ewelinka_m Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 heej, kolczyki bobmowe, padłam jak je zobaczyłam! szkoda, że u mnie takich nie ma :mad: już ich zazdroszczę :eviltong: Foxi faktycznie zarośnięty, więc trzymam kciuki za fryzjera, oby wreszcie znalazł się w Waszej okolicy jakiś porządny :lol: czekam na więcej zdjęć ... :cool3: Quote
Feigned Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ale fajne kolczyki! :loveu: A Foxi niezależnie od tego czy zarośnięty czy nie, bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Śliczne kolczyki! http://img171.imageshack.us/img171/8473/img7288u.jpg A biedny Fusisław taki zarośnięty... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Witam w kolejny weekend... Jak ten czas szybko leci :) Na trymowaniu nie było tak źle jak się obawiałam. Maszynka nie była w ogóle używana, więc chyba jest dobrze. Zdjęcia mam nie za dobre, bo jak coś się chce to nigdy nie wychodzi... Przed Po Przed Po Quote
kaskaSz Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 surykatka jeszcze z przed trymowania: I zimowe fotki z dzisiejszego spaceru: Quote
Feigned Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 cudo :loveu: i jaki ma fajny kubrak :cool3: Quote
kaskaSz Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 przepiękne zjawisko- parujące jezioro To wszystko z dzisiejszych zdjęć. Teraz to pewnie będą jakieś świąteczne :) Pozdrawiamy! Quote
Bzikowa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Po pierwsze po trymowaniu jest w miarę OK! :) Tylko chyba powinien mieć trochę więcej zdjęte i głowa trochę krzywa :P A my jesteśmy zarośnięci i zrobimy się na bóstwo dopiero po świętach :( Po drugie suuuuper wygląda w tym wdzianku , nie protestuje? Ja się poddałam i Bezisław lata jak go natura stworzyła:lol::eviltong: http://img46.imageshack.us/img46/973/img7384.jpg tutaj wyszedł bombowo!! :lol: http://img689.imageshack.us/img689/1762/img7401.jpg a to zdjecie jest suuuuper:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No i Pa Fox w reszcie ma porzadny grzbiet.Fakt troszke może za długo,ale i tak wyglada duzo lepiej :) Quote
Tina.Sara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/6125/img7402j.jpg jak ładnie :loveu: hej po przerwie :multi: Quote
Evelynkaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/1762/img7401.jpg Jak widokówka ślicznie :D Quote
Recommended Posts