Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Infortune[/B], być może to nadambicja, w domu to siostra już mówi, że zwariowałam od tej nauki (siostra to typ bezwnikowca). :D Ale weź tu się nie ucz człowieku jak trzeba... Co do kawy to zgadłaś- jest z dolce gusto, cappucino, choć warstwowo wyszła jak latte macchiato. Jak już jesteśmy w temacie kawy, to moje spostrzeżenie na ten tydzień: jak nie padne na zawał w ciągu tych 2 tygodni od nadmiaru kawy, nauki i tabletek musujących 'sesja' to będzie cud. :D Nigdy nie piłam tyle kawy co teraz.
Może sesję świąteczną dla Foxiego zrobię przed trymowaniem, bo potem zetnął mu brodę i nie będzie św. mikołaja

[B]Iza[/B]- dzięki :)
Co do kolczyków to nie dość, że w kształcie psów, to jeszcze w panterkę (podobno modny wzór teraz, choć u mnie to z opóźnieniem wszystko przychodzi)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę że Foxik mógłby założyć księgę groomerów, chyba już u wszystkich był w twojej okolicy, co tak sobie poczytałam, a teraz znów idziesz do innego:D Widzę że ty tydzien na termin czekasz ja ze 3 tygodnie...:/

Posted

[URL]http://img171.imageshack.us/img171/8473/img7288u.jpg[/URL] o matulu, te kolczyki! Padłam! Skąd je masz? Są po prostu przezajebiste :loveu: Nie dość , że terier (to chyba szkoty są) to jeszcze w panterkę :loveu:

Co do nauki to ja mam odwrotnie, opierdzielam się na tych studiach jeszcze gorzej niż przed maturą, a niestety okazało się, że są tak wymagające , że będę miała problem bo chyba jestem w plecy ze wszystkimi kolokwiami - więc całe święta będę się zmuszać żeby się uczyć bo trzeba zaliczyć semestr z tych wszystkich przedmiotów :roll: Moja rada - idź na studia humanistyczne :evil_lol: Mam znajomych na socjologii, psychologii (normalne dzienne na UW, moje to dzienna biologia UW) i oni nie muszą praktycznie nic robić :-( A u mnie porażka. Z każdego przedmiotu mega zapieprz...
Dobra już się nie rozgaduję. :oops:

Oj Foxio rzeczywiście zarósł - trzymam kciuki, żeby fryzjer się okazał sensowny...

Dzięki za kawę :evil_lol: Ja się uzależniłam ale tylko od tej pitej na mieście, sama w domu nie potrafię sobie zrobić takiej pysznej, obsługa ekspresu mnie przerasta :roll::evil_lol:

Posted

evelynka- gdzieś tu ostatnio robiłam wykaz groomerów u których był Foxi :) Faktycznie, sporo fryzjerów odwiedził i mam nadzieję, że to nie odbija się za mocno na jego psychice...

Bzikowa- kolczyki zobaczyła moja siostra w zwykłym sklepie u mnie w mieście. no i oczywiście, bez żadnego ale kupiłam je.
Na studia z przedmiotów ścisłych się nie nadaję... I tak jak pisałam kiedyś u ciebie w galerii, że pewnie wyląduje na jakiejś psychologii lub pedagogice.
W takim zwykłym ekspresie do kawy to chyba trzeba samemu proporcje wszystkiego ustawiać, no nie? W dolce gusto, jest o tyle dobrze, że 'przepis' ile czego trzeba nalać z kapsułek jest podany i wszystko wychodzi pyszne.

Z tego zmęczenia chodzę jakaś nafazowana, spać mi się nie chce.
Mykam oglądać walkę Pudziana (nie wiedziała, że on w boksie startuje?) Ciekawe kto wygra.

Posted

[quote name='kaskaSz']evelynka- gdzieś tu ostatnio robiłam wykaz groomerów u których był Foxi :) Faktycznie, sporo fryzjerów odwiedził i mam nadzieję, że to nie odbija się za mocno na jego psychice....[/QUOTE]

No własnie to kiedyś oglądałam:D Trzymam kciuki, jeśli sam ma Westiki to myślę ze nie odważy się innego oszpecić:D

Posted

[quote name='Bzikowa']

Co do nauki to ja mam odwrotnie, opierdzielam się na tych studiach jeszcze gorzej niż przed maturą, a niestety okazało się, że są tak wymagające , że będę miała problem bo chyba jestem w plecy ze wszystkimi kolokwiami - więc całe święta będę się zmuszać żeby się uczyć bo trzeba zaliczyć semestr z tych wszystkich przedmiotów :roll: Moja rada - idź na studia humanistyczne :evil_lol: Mam znajomych na socjologii, psychologii (normalne dzienne na UW, moje to dzienna biologia UW) i oni nie muszą praktycznie nic robić :-( A u mnie porażka. Z każdego przedmiotu mega zapieprz...
Dobra już się nie rozgaduję. :oops:

Dzięki za kawę :evil_lol: Ja się uzależniłam ale tylko od tej pitej na mieście, sama w domu nie potrafię sobie zrobić takiej pysznej, obsługa ekspresu mnie przerasta :roll::evil_lol:[/QUOTE]
Ale studia humanistyczne nie są az tak ciekawe :evil_lol: Ja chyba wolę siedzieć nad biologią, chemią czy nawet tą straszną fizyką niż nas polskim czy taką historią, nauka tych przedmiotów jest dla mnie katorgą. :shake:
Ostatnio gdzieś czytałam, że Polacy sa jednym z niewielu narodów gdzie większość młodych ludzi studiuje nauki humanistyczne, a one podobno gorzej wróżą na przyszłość niż przedmioty ścisłe, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło... W każdym bądź razie, dobrze, że mam bardziej ścisły mózg. :lol: :evil_lol:

A wracając do kaw, robione w domowym ekspresie czy Dolce Gusto są dobre, ale mimo wszystko nie przebiją tych z kawiarni. :loveu: Ostatnio piłam w Coffee Heaven bodajże jakąś kawę z limitowanej zimowej edycji z białą czekoladą i sosem z dzikiej róży, a koleżanka miała z sosem piernikowym i orzechowym, pycha! :loveu: Szkoda tylko że taka jedna kawa kosztuje 15 czy 16 zł...

Posted

[quote name='Izabela124.']Też oglądałam walkę Pudziana, fajne to było[/QUOTE]

[quote name='Pestka']A ja nie oglądałam, ale Pudzian wygrał chyba? :D[/QUOTE]

[quote name='Bzikowa']A ja nie mogę patrzeć na tego typu 'sporty', dla mnie to jest zupełnie pozbawione sensu i prymitywne ;)[/QUOTE]
[quote name='Izabela124.']No jasne, że wygrał i to w jakim stylu ha ha[/QUOTE]
Mnie też nie kręcą takie sporty, pierwszy i ostatni raz oglądałam, jak się ludzie napierdzielają... Lubię Pudziana i podziwiam jego siłę, ale po wczorajszym zmieniłam zdanie... Jak można kogoś tak bić i to dla kasy? Jak to Bzikowa powiedziała jest to bezsensowny sport. A jak już chciałam wczoraj wyłączyć TV to akurat się skończyło :D Chociaż mogłam obstawić, bo tak jak myślałam Pudzian wygrał.

[quote name='Infortune.']Ale studia humanistyczne nie są az tak ciekawe :evil_lol: Ja chyba wolę siedzieć nad biologią, chemią czy nawet tą straszną fizyką niż nas polskim czy taką historią, nauka tych przedmiotów jest dla mnie katorgą. :shake:
Ostatnio gdzieś czytałam, że Polacy sa jednym z niewielu narodów gdzie większość młodych ludzi studiuje nauki humanistyczne, a one podobno gorzej wróżą na przyszłość niż przedmioty ścisłe, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło... W każdym bądź razie, dobrze, że mam bardziej ścisły mózg. :lol: :evil_lol:

A wracając do kaw, robione w domowym ekspresie czy Dolce Gusto są dobre, ale mimo wszystko nie przebiją tych z kawiarni. :loveu: Ostatnio piłam w Coffee Heaven bodajże jakąś kawę z limitowanej zimowej edycji z białą czekoladą i sosem z dzikiej róży, a koleżanka miała z sosem piernikowym i orzechowym, pycha! :loveu: Szkoda tylko że taka jedna kawa kosztuje 15 czy 16 zł...[/QUOTE]

nauki humanistyczne może są łatwiejsze i mniej ciekawe, ale każdy ma inną głowę do tego typu rzeczy. Ja to nie wiem czy bym sobie poradziła na czymś ścisłym, choć z humanistycznych historii nienawidzę. :)

O takich kawach u mnie w mieście to ja se mogę pomarzyć. Ale za ten smak od czasu do czasu chyba warto dać 16zł?

Muszę napisać felieton, ale tak mi nie idzie... Powiesiłam lampki na okno i trochę poczułam święta :) Foxi dzisiaj pobiegał luzem na promenadzie, nawet do wody nie wszedł, chyba czuje, że zimna.

Posted

heej,
kolczyki bobmowe, padłam jak je zobaczyłam! szkoda, że u mnie takich nie ma :mad: już ich zazdroszczę :eviltong:

Foxi faktycznie zarośnięty, więc trzymam kciuki za fryzjera, oby wreszcie znalazł się w Waszej okolicy jakiś porządny :lol:

czekam na więcej zdjęć ... :cool3:

Posted

Witam w kolejny weekend... Jak ten czas szybko leci :)
Na trymowaniu nie było tak źle jak się obawiałam. Maszynka nie była w ogóle używana, więc chyba jest dobrze. Zdjęcia mam nie za dobre, bo jak coś się chce to nigdy nie wychodzi...
Przed

Po

Przed

Po

Posted

Po pierwsze po trymowaniu jest w miarę OK! :) Tylko chyba powinien mieć trochę więcej zdjęte i głowa trochę krzywa :P
A my jesteśmy zarośnięci i zrobimy się na bóstwo dopiero po świętach :(

Po drugie suuuuper wygląda w tym wdzianku , nie protestuje? Ja się poddałam i Bezisław lata jak go natura stworzyła:lol::eviltong:

http://img46.imageshack.us/img46/973/img7384.jpg tutaj wyszedł bombowo!! :lol:

http://img689.imageshack.us/img689/1762/img7401.jpg a to zdjecie jest suuuuper:loveu: