Kaya93 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Heey :) http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7034.jpg :loveu: cudowny! :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A to biały leniuch jeden no :eviltong: Bez też luuubi się powylegiwać i polenić (ma to po mnie:roll:) ale niestety spacerów nigdy nie odmawia... a szkoda :evil_lol: A gdzie zdjęcia? Quote
Ania :) Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Przyszłam się przywitać i uciekam dalej. :) Quote
kaskaSz Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Witamy niedzielnie :) Wstawię AŻ 5 fotek leniuchowych. :) Zaraz mykam na dłuższy spacer i wezmę aparat to pofocę trochę. Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, bo już się ściemnia... Przez tą zmianę czasu tak mi się dzień dłuży, że szok. Mam jeszcze pytanie odnośnie photobucket'a: czy jak skasuje tam zdjęcia to znikną one też na dogo? Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kaskaSz napisał(a): Mam jeszcze pytanie odnośnie photobucket'a: czy jak skasuje tam zdjęcia to znikną one też na dogo? tak :eviltong: śliczny leniuch :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jaki rozwalony śpi... mrau:loveu: Co do photobucketa to wydaje mi się, że zdjęcia znikną z dogo bo pod linkiem do zdjęcia, który się wkleja żeby wstawić zdjęcie, tego zdjęcia już nie będzie ;) Quote
dadiii Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sliczny leniuch :D normalnie jakbym ti widziala :D tez sie tak leni xD nawet jak przychodzi do spaceru o 7 to ma wszystkich w nosie i nie przychodzi na zawolanie tylko glowe podniesie spojrzy sie i pojdzie spac dalej xD dopiero ok 10 sie budzi i na spacer chce isc xD a jak juz sie ja zmusi do wyjscia na dwor o 7 to sie tak wlecze ze szok xD Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Eh,patrząc na fotki, to i ja bym poleniuchowała... choć tak troszeczkę...:lol::evil_lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Heej Halloween'owo. :evil_lol: Dzięki za odwiedziny. Tak jak tydzień temu pisałam, na spacerze porobiłam jesienne fotki. Może jakość nie jest najjj, ale ogólnie mi się podobają. Oto one: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jaaaa, jaka piękna sesja....piękne, jesienne kolory... Pzdr. Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7083.jpg słooodziak :loveu::loveu: Quote
Pestka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7074.jpg To fajne, szkoda że mało ostre :D A Foxi pięknie komponuje się z jesiennym pejzażem :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Białe się super komponuje z jesiennym krajobrazem :loveu: Fajne fotki ale ja bym wolała bardziej ruchome, same stateczne wrzucasz :P Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wreszcie nadrobiłam waszą galerię :multi: jesienne fotki bomba..uwielbiam takie kolory połączone z białym :loveu: a nie chciał wleźć do wody? :evil_lol: Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti: Quote
Bzikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='ewelinka_m'] Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti:[/QUOTE] Hihi Spaiki to wodny zboczeniec :lol::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Bzikowa']Hihi Spaiki to wodny zboczeniec :lol::diabloti:[/QUOTE] a jakże, by inaczej:diabloti: kurde może zaczne z nim trenować pływanie :evil_lol::evil_lol: jeszcze furorę chłopaczyna zrobi na siakiejś olimpiadzie :diabloti: Quote
kaskaSz Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Izabela124.']Kurcze, ale on ładnie pozuje [quote name='Asiaczek']Jaaaa, jaka piękna sesja....piękne, jesienne kolory... Pzdr. [quote name='Iza.']http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7083.jpg słooodziak :loveu::loveu: [quote name='Pestka']http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7074.jpg To fajne, szkoda że mało ostre :D A Foxi pięknie komponuje się z jesiennym pejzażem :loveu: Dziękujemy. [quote name='Bzikowa']Białe się super komponuje z jesiennym krajobrazem :loveu: Fajne fotki ale ja bym wolała bardziej ruchome, same stateczne wrzucasz :P Szczerze ci powiem, że Foxi jak chodzi luzem tylko ciągle wącha. Nie jest nauczony zabawy na spacerze, zabawki ani kijki za bardzo go nie interesują. Tą część wychowania (tak jak parę innych) zawaliłam, dlatego zdjęcia są takie pozowane. Zachęcałam go do biegania-zabawy, ale nie był zbytnio zaciekawiony. [quote name='ewelinka_m']wreszcie nadrobiłam waszą galerię :multi: jesienne fotki bomba..uwielbiam takie kolory połączone z białym :loveu: a nie chciał wleźć do wody? :evil_lol: Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti: Na początku mu nie pozwałam wleźć (boję się, że znowu załatwi sobie pęcherz) i smakołykami jakoś go odwoływałam, a potem to już mogłam sobie wrzeszczeć na całe osiedle, a Fusisław łapy zamoczyć musiał, bo jak to możliwe- być nad jeziorem i nie połazić po wodzie. :eviltong: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dzisiaj Foxi obchodzi swoje 4 urodziny. :) Trochę wspomnień: I urodziny Quote
Feigned Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wszystkiego najlepszego ! :multi::loveu: Quote
Recommended Posts