Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to biały leniuch jeden no :eviltong:
Bez też luuubi się powylegiwać i polenić (ma to po mnie:roll:) ale niestety spacerów nigdy nie odmawia... a szkoda :evil_lol:

A gdzie zdjęcia?

Posted

Witamy niedzielnie :)
Wstawię AŻ 5 fotek leniuchowych. :) Zaraz mykam na dłuższy spacer i wezmę aparat to pofocę trochę. Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, bo już się ściemnia... Przez tą zmianę czasu tak mi się dzień dłuży, że szok.

Mam jeszcze pytanie odnośnie photobucket'a: czy jak skasuje tam zdjęcia to znikną one też na dogo?

Posted

kaskaSz napisał(a):

Mam jeszcze pytanie odnośnie photobucket'a: czy jak skasuje tam zdjęcia to znikną one też na dogo?

tak :eviltong:

śliczny leniuch :loveu:

Posted

Jaki rozwalony śpi... mrau:loveu:

Co do photobucketa to wydaje mi się, że zdjęcia znikną z dogo bo pod linkiem do zdjęcia, który się wkleja żeby wstawić zdjęcie, tego zdjęcia już nie będzie ;)

Posted

sliczny leniuch :D
normalnie jakbym ti widziala :D tez sie tak leni xD nawet jak przychodzi do spaceru o 7 to ma wszystkich w nosie i nie przychodzi na zawolanie tylko glowe podniesie spojrzy sie i pojdzie spac dalej xD dopiero ok 10 sie budzi i na spacer chce isc xD a jak juz sie ja zmusi do wyjscia na dwor o 7 to sie tak wlecze ze szok xD

Posted

Heej Halloween'owo. :evil_lol:

Dzięki za odwiedziny. Tak jak tydzień temu pisałam, na spacerze porobiłam jesienne fotki. Może jakość nie jest najjj, ale ogólnie mi się podobają. Oto one:

Posted

wreszcie nadrobiłam waszą galerię :multi:
jesienne fotki bomba..uwielbiam takie kolory połączone z białym :loveu:

a nie chciał wleźć do wody? :evil_lol: Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti:

Posted

[quote name='ewelinka_m'] Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti:[/QUOTE]

Hihi Spaiki to wodny zboczeniec :lol::diabloti:

Posted

[quote name='Bzikowa']Hihi Spaiki to wodny zboczeniec :lol::diabloti:[/QUOTE]
a jakże, by inaczej:diabloti:
kurde może zaczne z nim trenować pływanie :evil_lol::evil_lol: jeszcze furorę chłopaczyna zrobi na siakiejś olimpiadzie :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Kurcze, ale on ładnie pozuje
[quote name='Asiaczek']Jaaaa, jaka piękna sesja....piękne, jesienne kolory...

Pzdr.
[quote name='Iza.']http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7083.jpg
słooodziak :loveu::loveu:
[quote name='Pestka']http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7074.jpg
To fajne, szkoda że mało ostre :D

A Foxi pięknie komponuje się z jesiennym pejzażem :loveu:

Dziękujemy.

[quote name='Bzikowa']Białe się super komponuje z jesiennym krajobrazem :loveu:
Fajne fotki ale ja bym wolała bardziej ruchome, same stateczne wrzucasz :P
Szczerze ci powiem, że Foxi jak chodzi luzem tylko ciągle wącha. Nie jest nauczony zabawy na spacerze, zabawki ani kijki za bardzo go nie interesują. Tą część wychowania (tak jak parę innych) zawaliłam, dlatego zdjęcia są takie pozowane. Zachęcałam go do biegania-zabawy, ale nie był zbytnio zaciekawiony.
[quote name='ewelinka_m']wreszcie nadrobiłam waszą galerię :multi:
jesienne fotki bomba..uwielbiam takie kolory połączone z białym :loveu:

a nie chciał wleźć do wody? :evil_lol: Spaiki pierwsze co to by poleciał w tamtą stronę..nie ważne, że piździ, ważne że woda jest i pływać się da:diabloti:
Na początku mu nie pozwałam wleźć (boję się, że znowu załatwi sobie pęcherz) i smakołykami jakoś go odwoływałam, a potem to już mogłam sobie wrzeszczeć na całe osiedle, a Fusisław łapy zamoczyć musiał, bo jak to możliwe- być nad jeziorem i nie połazić po wodzie. :eviltong:

Pzdr.