Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']Super zdjecia :D

[quote name='Izabela124.']http://img27.imageshack.us/img27/5163/img6815i.jpg ta fotka ma klimat ;)

[quote name='deer_1987']Slodko wyglada!!
Dzięki!
[quote name='Asiaczek']Ja bym powiedziała, że z domowego grzania się w słońcu. Bo jakiez tu może byc opalanko?

pzdr.
Opalanko też jest, bo zawsze po takim leżeniu w słońcu Fusisław ma ciemniejsze oczy i nos, więc jakby się opalił. ;) Ale oczywiście też się wygrzewa.
[quote name='Bzikowa']http://img30.imageshack.us/img30/185/img6813h.jpg Foxi medytuje :eviltong:

widać, że mu taaaaak dobrze:loveu:
Ojj, on taki słońcolubny jest, że czasem to go ściągnąć nie można na cień (nawet latem). Teraz też leży w słońcu. :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

2 domowe zdjęcia, coby tak pusto tu nie było. ;) Dogo coś mi szwankuje, załadowałam zdjęcia, kliknęłam 'zatwierdź odpowiedź' i wyskoczył mi błąd... Załamka normalnie, raz na miesiąc chcę wrzuć fotki to i tak sie nie da... A teraz imageshack mi nie działa.:shake:

A ludzie mówią, że psy są głupie- w takim razie skąd wiedzą, że mają głowę na poduszce położyć? :razz::evil_lol:

Pzdr.

Posted

Zalogowałam się na photobukecie, ale powiedz mi tylko jak tam się zmniejsza zdjęcia, czy trzeba najpierw samemu zmniejszyć? Bo wychodzą miniaturki jak niżej albo rozmiar oryginalny, za który będziesz mnie ścigała jako mod. :eviltong: W sumie automatycznie na dogo się zmniejsza, ale chyba i tak nie można wstawiać, no nie?

Posted

[quote name='kaskaSz']Zalogowałam się na photobukecie, ale powiedz mi tylko jak tam się zmniejsza zdjęcia, czy trzeba najpierw samemu zmniejszyć? Bo wychodzą miniaturki jak niżej albo rozmiar oryginalny, za który będziesz mnie ścigała jako mod. :eviltong: W sumie automatycznie na dogo się zmniejsza, ale chyba i tak nie można wstawiać, no nie?

sam Ci zmniejsza, tylko musisz zaznaczyć tam na dole :eviltong: (jak dodajesz przez bulk uploader)
miniaturkę masz, bo może zły kod skopiowałaś. :eviltong:

Posted

Przy wgrywaniu zdjęć masz ustawienia, i możesz ustawić żeby zmniejszał do wybranego rozmiaru :)
Ja np. w ogóle nie zmniejszam zdjęć tylko kadruję i tak wrzucam a on sam ustawia rozmiar;)

Posted

kaskaSz napisał(a):

A ludzie mówią, że psy są głupie- w takim razie skąd wiedzą, że mają głowę na poduszce położyć? :razz::evil_lol:
Pzdr.

A kto ci powiedział, że psy sa głupie...?!

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Stesknilam sie za nim!

Rzeczywiście, dawno nie wstawiałam jego fotek. :)
Asiaczek napisał(a):
A kto ci powiedział, że psy sa głupie...?!

Pzdr.

Ojj, różni ludzie, szczególnie nie lubiący psów...
Bzikowa napisał(a):
http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/IMG_7033.jpg Foxi ćwiczy kamuflaż :eviltong::evil_lol:

Haha, musi jakoś nadrabiać, bo przez białą sierść nawet w nocy go widać z daleka. :evil_lol: Tylko zimą jak napada dużo śniegu to gdyby nie czarna smycz to bym psa zgubiła. ;)

Fusisław dostał lenia. Odkąd włączyli ogrzewanie, śpi plecami do grzejnika i czasem na spacer nie chce iść. A jak mocno pada, to tylko wyjdzie z klatki, raz siknie i do domu leci. :eviltong: Nowych fotek niestety brak...
Pozdrawiamy!