Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
http://img42.imageshack.us/img42/8766/img6364v.jpg
hehehe :lol: super! za czym tak szalał?

i jak głowa?

Szalał za znalezioną butelką.
Głowa dobrze, ale następnym razem biorę czapkę z daszkiem, bez względu na to jak w niej wyglądam. :D

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
http://img38.imageshack.us/img38/6708/img6358woj.jpg
:mdleje: co on wtedy zrobił ??:cool3:( nom chyba że nauczylas go sztuczki stac na przednich lapach ) :D:D:D

Wtedy biegł i 'zachamował' na przednich łapach, a mi się udało to uchwycić aparatem. Foxie jeszcze tak robi po wysikaniu się- tylnie nogi podnosi i robi 2 kroczki na przednich. Ciężko to wytłumaczyć, ale komicznie to wygląda.

Iza. napisał(a):

Jeszcze tego by brakowało, z niego i tak dobry cyrkowiec.

Foxowa napisał(a):
E przepraszam ja takich głupawek nie mam :mad::mad::diabloti:

Hehe, jak opisywałam to zdjęcie to o tobie właśnie pomyślałam. :)
Kisses napisał(a):

deer_1987 napisał(a):
Jak on sie slicznie usmiecha :D

LadyK napisał(a):

Pestka napisał(a):

Dzięki.

No, moje szanse bycia na jutrzejszej wystawie rosną. :multi:
U nas strasznie leje, aż z psem nie moge wyjść. Do tego wczoraj umyłam Fusisława, dzisiaj jeszcze wyczesałam+ mąka i teraz Foxi zamieni się w mączną kluskę po deszczu.
Ładuje zdjęcia na żabie, ale coś wolno to idzie...

Posted

Raczej tak. :) Jak będę to napiszę, bo najpierw lecę na ring 6, potem na 4. A jeszcze później nie wiem gdzie będzie mój brzeg. :evil_lol: Jakoś się zgadamy sms'owo, oki?

Posted

[quote name='Pestka']Mam nadzieje ze fotki przywieziesz ;)
Oczywiście, że przywiozłam :)
[quote name='Izabela124.']Miło mi było Cię poznać:lol:

[quote name='Pieseczkowo']Ja też poznałam Kasię i było bardzo miło.Liczę na fajne photaski:cool3:
Mi również miło było Was poznać. :loveu: Może za rok powtórka? :cool3: Z tego co widziałam, w nastęnym roku będzie klubowa terrierów w Białymstoku. :razz:

Ja z wystawy wróciłam z obrożą i..... koszulką dla psiaka. :oops::evil_lol: Wszystko różoffe. :loveu:

No i najważniejsze: album z fotkami z wystawy. Nie chce mi się wstawiać po 5 :eviltong: Za dużo ich jest.ALBUM

Posted

haha świetnie wygląda w tym ciuchu :lol:
też chciałam Axelowi kupić coś ciepłego na zimę, ale kasy za bardzo nie miałam, a takie fajne kurtki były :loveu:

Posted

[quote name='kaskaSz']
Mi również miło było Was poznać. :loveu: Może za rok powtórka? :cool3: Z tego co widziałam, w nastęnym roku będzie klubowa terrierów w Białymstoku. :razz:
Ja na pewno za rok będę

Posted

O rany i tu też tyyyle nadrabiania :mdleje: :loveu:
Super są te fotki znad jeziorka;)

Fajna obróżka, mamy chyba taką samą tylko niebieską.

A ubranko... hmm... po co mu ono ?

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Hahaha Foxi wyglada kapitalnie.:lol::lol:Różowy chłopak

Dzięki :)
Feigned napisał(a):
haha świetnie wygląda w tym ciuchu :lol:
też chciałam Axelowi kupić coś ciepłego na zimę, ale kasy za bardzo nie miałam, a takie fajne kurtki były :loveu:

Ja Foxiego ogólnie nie ubieram, chyba, że naprawde są mrozy -20, zakładam wtedy taki kubraczek na grzbiet. Na wystawie rzeczywiście były różność ubraniowe. :crazyeye:
Izabela124. napisał(a):
Ja na pewno za rok będę

Ja jeszcze nie wiem, bo nie mam nikogo znajomego w mieście, kto by lubił psy i takie wystawy, ale może siostra będzie mogła jechać. :)
Feigned napisał(a):
za rok to może i ja będę w dwa dni wystawy, bo teraz to tylko w sobotę byłam. ;)

Ja to jestem w ten dzień jak 3 grupa się wystawia.
Bzikowa napisał(a):
O rany i tu też tyyyle nadrabiania :mdleje: :loveu:
Super są te fotki znad jeziorka;)

Fajna obróżka, mamy chyba taką samą tylko niebieską.

A ubranko... hmm... po co mu ono ?

Ooo wróciliście już. :multi: Fajnie, że zdjęcia się podobają. Obroża jest z firmy Hamilton, wy też z niej macie czy z rogza? Co do ubranka to Foxiemu nie potrzebne, ale raz na tydzień może gdzieś w nim wyjść. Ta koszulka jest bardzo cieniutka, jakby z takiej siateczki, Foxi się w niej nie parzy, a poza tym w upał mu nie zakładam. :)

Pestka napisał(a):
Obróżka fajna ;)

Dzięki.

Posted

kaskaSz napisał(a):

Ooo wróciliście już. :multi: Fajnie, że zdjęcia się podobają. Obroża jest z firmy Hamilton, wy też z niej macie czy z rogza? Co do ubranka to Foxiemu nie potrzebne, ale raz na tydzień może gdzieś w nim wyjść. Ta koszulka jest bardzo cieniutka, jakby z takiej siateczki, Foxi się w niej nie parzy, a poza tym w upał mu nie zakładam. :)

Mhm :cool3:

Tak, ta nasza też jest Hamilton - tylko niebieska ;) Fajne są obróżki z tej firmy, proste i jednokolorowe ale bardzo ładne!
Ja tam nie popieram ubierania westów, chyba, że naprawdę jest bardzo zimno (ale np. dla Bezika nigdy nie jest za zimno, wręcz przeciwnie, im zimniej tym lepiej się biega) ale psu się krzywda nie dzieje więc spoko luz, Twój wybór. :)

Hihih udanego roku szkolnego :evil_lol: