Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że Foxi już chodzi luzem :razz: bo to naprawdę bez sensu nie spuszczać psa ze smyczy całe życie... Ja bym nie dała tak rady a Bez tym bardziej.

http://img136.imageshack.us/img136/7884/img6208.jpg z czego tak się cieszy?

http://img338.imageshack.us/img338/7299/img6111.jpg a co to za cudo?:loveu:

Hmmm dla nas kaczki w wodzie to byłby dobry sposób na nauczenie psa pływania, podejrzewam, że za ptakami by wbiegł (jak czasem w pogoni za nimi robi fikołka i biegnie dalej :evil_lol:)... Będę na obozie koczować z psem nad jeziorem i czekać aż jakieś ptaki przylecą :lol:

Posted

[quote name='Inkaa']
Że tak się głupio zapytam, co to jest LA Ink i Miami Ink? Serial? Reality show?
Pierwszy raz o tym słyszę. ;-)
reality ;) to takie programy o studiu tatuaży w los angeles i jak w 2 przypadku w miami, przedstawiają pracę prawdziwych artystów :loveu:
to leci na kanale discovery travel and living albo discovery channel :lol:

oho, a co to za radosna chwila? :cool3:
http://img136.imageshack.us/img136/7884/img6208.jpg

Bzikowa jak ja uczyłam spaikiego,że woda jest fajna to najpierw sama właziłam do wody..a on oczywiście musiał pójść za pańcią..najpierw poznawaliśmy brzeg, potem coraz głębiej..teraz kocha wodę :loveu:

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe wpisy. :loveu:
Kinga- Foxi zdecydowanie woli czuć grunt pod łapkami. :) Co do tych programów, wyjaśniła je Ewelina.
Bzikowa- teraz mamy urozmaicone spacery. Kiedyś co raz się jeździło do cioci na działkę, gdzie Foxi mógł biegać do woli, ma też do dyspozycji mały ogródek, więc całkowicie uwięziony na smyczy nie był.
Na pierwszym zacytowanym zdjęciu Foxi cieszy się, że dostanie super pyszną nagrodę. ;]
Cudo z drugiej foty to jakiś psiak, który kręcił się przy bramie, więc zrobiłam mu zdjęcie.
Co do kaczek i nauki pływania, to u nas się nie sprawdza. Życzę udanego 'polowania' na kaczki i sukcesów w pływaniu.

Ewelinka- Radosna chwila to oczekiwanie na nagrodę. :)
To jak mam dziwnego psa, bo on nie wejdzie głębiej niż do brzucha, nawet ze mną, parówką i kaczkami.

Pzdr.
PS. Trzeci raz piszę tego posta, bo ciągle przy wysłaniu kasuje się treść...

Posted

ja czasem udawałam, że....się topie :diabloti: robiłam przy tym trochę szumu,pluskania, pisków..pies musiał ratować bo co będzie jak pancia się potopi? i zobaczył że woda może być fajna :multi:

Posted

Mój by w takiej sytuacji (pańcia się topi) stał na brzegu i darł japę :roll::diabloti: wchodził rok temu na obozie za parówką, ale widziałam po nim, że to nie jest to co tygryski lubią najbardziej... Może mu jakąś piłkę czy kijek wrzucę to będzie bardziej chętny.

Posted

Na topienie się jeszcze nie miałam okazji Foxiego uczyć, ale myślę, że też będzie stał na brzegu i się darł. :evil_lol::eviltong: Jak próbowałam nakręcić go piłką to ją olał. Ach te nasze uparte psiaki. :loveu::diabloti:

Posted

A ja witam Was 3 w 1 :lol: I wtorkowo i środowo :diabloti::evil_lol: Na czwartek też się przywitam. ;)

Byłam dzisiaj zapisać się na dodatkowy angielski... Jestem przerażona poziomem tej szkoły. :-o Nie wiem jak ja znowu będę się wyrabiała... Tyle nauki mnie czeka. :placz:

Posted

Im bliżej początek szkoły tym bardziej mi się odechciewa do niej chodzić...
Mam 5 nowych zdjęć, ale bardzo słabe, bo poruszone, chyba trzeba statyw wyciągnąć (wreszcie go kupiłam) i jakąś mini sesję domową zrobić. ;) Pogoda się zepsuła i wszyscy chodzą senni... Idzie jesień. :placz:

Kącik Foxiego podczas zabawy.

ziewanko

chińczyk :evil_lol: