kaskaSz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Dziękuję za życzenia :) Torcik był smaczny. :evil_lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Inkaa napisał(a):Spóźnione życzenia składam. :oops: dzięki deer_1987 napisał(a):a kiedy nowe foty? :D ojj, narazie nie chce mi się wstawiać... Może jutro? Quote
kaskaSz Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zaglądałam, zaglądałam do Was. :) Ale tak na szybkiego, bo się trochę spieszyłam. Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Czas na fotki :) Mistrzostwa Polski Skuterów Wodnych EŁK 2009 Foxi oczywiście też tam był, ale skuterami się nie przejął,wolał obwąchiwać i oznaczać nowe tereny. :evil_lol: Za to pańcia skupiła się na foceniu motorówek zamiast psa. :oops: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Zdjęć motorówek mam o wiele więcej, więc jeśli jest ktoś zainteresowany to mogę jeszcze powstawiać. :) Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Jeszcze trochę popromuję swoje miasto ( może ktoś w następnym roku się tu wybierze z psiakiem?) i zaraz daję zdjęcia Foxiego. Festiwal ogień & woda. PLAKAT Zdjęcia akurat z pierwszego dnia, kiedy występował zespół HEJ i nie było fajerwerków. Na kolejnych dniach niestety nie byłam i bardzo żałuje, bo strzelali, że aż u mnie w pokoju było słychać... :placz: dmuchanie ogniem widok z daleka na scenę i plaży. Kto zgadnie co to jest te czerwone przy scenie? Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 facet, który kładł sobie na klatę ogień. połykacz ognia i kręcenie fajerwerkami Fajnie jest tak kręcić tymi ogniami i się ich nie bać. Ja bym się do tego nie nadawała. Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 A to już najnowsza i przedostatnia fotka, z naszego pokoju :) Pozdrawiamy wakacyjnie! Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Szukajac nowej obrozy dla Niuni natrafilam na takie fajnie: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband West Highland White Terrier Röd HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt - Halsband West Highland White Terrier Blå a tu wiecej ras: HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Dzięki za linki, kiedyś widziałam te obroże, ale na innej stronie. Foxi ma obróż dużo, więc kolejna nam na razie nie potrzebna. :evil_lol: I tak muszę tych nieużywanych się pozbyć i nie wiem jak... Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jaki nietypowy kooonik... http://img32.imageshack.us/img32/2844/img5707v.jpg Zaległe zyczenia samych słonecznych dni i uśmiechów i zdrówka i pociechy z Fusisława! Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 słoneczny patrol :cool3: http://img518.imageshack.us/img518/6324/img5228w.jpg Quote
Cavy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='kaskaSz']Dzięki za linki, kiedyś widziałam te obroże, ale na innej stronie. Foxi ma obróż dużo, więc kolejna nam na razie nie potrzebna. :evil_lol: I tak muszę tych nieużywanych się pozbyć i nie wiem jak... Sprzedaj :evil_lol: A jakie masz na zbyciu? :eviltong: http://img514.imageshack.us/img514/5244/img5659.jpg Jakie świetne :crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hej:razz: łoo skutery bomba..zawsze chciałam na takim czymś się przejechać..:loveu: ogniowe też super,ciekawe jak oni to robią :evil_lol: haha a leżakowe fotki mnie powaliły,wymiatają :loveu: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Asiaczku dziękuję za odwiedziny i życzenia. HuSkYy-Paulina-94: rzeczywiście Foxi kolorami i miną wygląda jak ze słonecznego patrolu. Cavy na sprzedaż mam te obroże zaznaczone strzałką i z drugiego zdjęcia te rzeczy, które nie są skreślone, tj. 1 (+obroża lub sprzedaż oddzielna) ,3,4,5,8,9. Miałam z nimi na rynek iść, bo i tak tam teraz trochę pracuję, ale wątpię, żeby ktoś to kupił... i czerwony łańcuszek (u góry) Ewelina- trzeba było przyjechać do mnie, była możliwość przejazdu takim skuterem. :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ale masz dużo tych obróż i szelek :crazyeye::loveu::loveu: prze cudne są była możliwość przejechania sie skuterem wodnym i tam nie byłam łeee:placz: marzenia:roll: Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 nooo nie i nie wiedziałam :placz::placz: następnym razem muszę na czymś takim być :diabloti: niezła kolekcja obróżkowa:cool3: Quote
Recommended Posts