Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jakiegoś pecha ostatnio do komputerów... Najpierw dgm nie działała, jak pisałam ostatni post i zrobiłam wyślij to wszystko się skasowało, myślałam, że tego posta nie będzie, ale całe szczęście jest. No i przez 2 dni netu nie miałam, bo neostrada padła. Ale może to dobrze, bo ostatni odwyk od internetu się sprawdził i już nie ciągnie mnie tak na komputer jak kiedyś. ;)
c.d.
Fotki z serii zadowolony Foxi

Posted

Chyba znalazłem idealny kijek.

Tak, to na pewno TEN. Smakuje wyśmienicie.

Nie oddam go nikomu. :shake:

Nie podzielę się ani kawałkiem.

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?

Posted

[quote name='C&B']http://img159.imageshack.us/img159/6558/img5063.jpg
Już wiem gdzie zginął nasz misiek :cool1:
:evil_lol::evil_lol: co złego to nie my...

[quote name='Feigned']ten patyk pasuje do niego rozmiarowo. :evil_lol:

[quote name='Bzikowa']Nooo, takie zdjęcia to ja lubię :loveu::loveu:

http://img266.imageshack.us/img266/4647/img5062.jpg to jest ekstra, mały terier i wielka zdobycz :multi:

Taka zabawa podobała się dla Foxiego, ale ze względów bezpieczeństwa patyk został schowany...
[quote name='deer_1987']Ale cudny bialasek!! Bede zagladac regualnie :D pewnie pisalas i przeczytam pewnie kiedys ale jaki aparatem focisz?
Canon PowerShot G9 ;) Dzięki za odwiedziny.

Posted

kaskaSz napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: co złego to nie my...

Wierzę, bo znalazła się... gdzie?:cool3: w łazience :cool1: ma mój pies pomysły...:shake: Szkoda, że nasz przypomina bardziej teriera szkockiego czarnego :lol:

Posted

Hohoho, 530 fotek zrobionych... no, nieźle zapowiada sie zaglądanie do tej Galeryjki.:lol:

Już widziałam kilka ciekawych patyczkowych historyjek, trochę fotek łóżkowych... Czekamy na następne.:lol:

Pzdr.

Posted

teraz trochę innych zwierząt

i drugi grill

Kurcze, pojechałabym znowu gdzieś na grilla, jakieś swoje szaszłyki bym zjadła, a nie takie kupne...
Przez te wakacje dowiedziałam się też, że Foxi lubi patyki. ;)

Posted

Bzikowa, to gąski. ;) Ale też zaliczają się do drobiu. :evil_lol: Przy pierwszym spotkaniu, Foxi zobaczył je z daleka i widziałam, że chce pobiec i je pogonić, ale przystopowałam go, zaprowadziłam spokojnie (mówiąc spokój, zostaw, nie można) i potem już tylko się przyglądał. Żebym mu pozwoliła to pewnie by na nie szczekał i ganiał.