C&B Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Foxi zaroślaczek?:crazyeye: Żebyś zobaczyła westa z moich okolicy... Był raz u fryzjera, potem odpuścili sobie i teraz łazi taki śmieszny:lol: Quote
kaskaSz Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izabela124. napisał(a):Bardzo dobrze zrobiłaś ewelinka_m napisał(a):Kasiu bardzo dobrze zrobiłaś :loveu::loveu: kicia przynajmniej ostatnie chwile spędziła w cieple otoczona dobrymi ludźmi. szkoda, że nie udało się uratować ale i tak zrobiłaś wszystko co mogłaś Bzikowa napisał(a):Bardzo dobrze zrobiłaś! Przykro mi... Dla kotka Foxowa napisał(a):Dobrze zrobiłaś, ja też miałam taką sytuację to się na mnie wydarli :angryy: dla kociaka [']['] Dzięki za wsparcie, teraz tak po kilku dniach myślenia, doszłam do wniosku, że tak trzeba postępować, bez względu na wszystko i wszystkich. :roll: Bzikowa napisał(a):Dobra nowa nazwa?:razz: Iza. napisał(a):tak mi sie wydaje :eviltong: Mi też się wydaje, że dobra nazwa. :) Zwyczajnie, ale może być. ;) Jeszcze raz dzięki Bzikowa. Pestka napisał(a):witam (*)......... Hej! C&B napisał(a):Foxi zaroślaczek?:crazyeye: Żebyś zobaczyła westa z moich okolicy... Był raz u fryzjera, potem odpuścili sobie i teraz łazi taki śmieszny:lol: Sporo ludzi tak robi z westami, albo golą, albo w ogóle odpuszczają pielęgnację. Niedawno wróciliśmy z Białegostoku. Foxi już nie jest zaroślaczek. :evil_lol:;) Pani powiedziała przed trymowaniem, że wyrwie mu wszystko, bo tak trzeba, wystraszyłam się trochę, ale po trymowaniu nie jest źle. ;) Foxi jest chyba zrównany maszynką (bo tak równo wytrymować to się chyba nie da :shake:), ma krótką sierść na grzbiecie i ogonku, ale widać, że przed zrównaniem był wytrymowany, tj. nie wychodzą mu włosy. Tak szczerze powiem, że wolę takiego króciaka, niż dłuższe włosy jak mają psy wystawowe. Foxi jest psem kanapowym, więc myślę, że tak fryzurka może być. Może i wygląda na psa ogolonego, ale nie ma wypadającej sierści przy pociągnięciu i pozostała ona szorstka, jest w ogóle inna, niż po przejechaniu maszynką przez innego fryzjera. Wyjdę z psem na spacer i wstawię zdjęcia to ocenicie. :cool3: Quote
ewelinka_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kaskaSz napisał(a):Dzięki za wsparcie, teraz tak po kilku dniach myślenia, doszłam do wniosku, że tak trzeba postępować, bez względu na wszystko i wszystkich. :roll: oczywiście,że tak trzeba postępować! czasem się udaje uratowac taką bidę..ja zawsze też jak gdzieś jadę i zobaczymy na ulicy jakiegoś nieżywego zwierzaka zgarniamy chociaż na pobocze :-( wydaję się, że to tak nie wiele..ale jednak to dużo znaczy. czekam z niecierpliwością na fotki po trymowaniu :p Quote
kaskaSz Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Tak poprzyglądałam się Foxiemu i stwierdziłam, że gdyby był ogolony czy zrównany, to by miał wyraźną linię grzbiet-firanka, czy nie koniecznie? PO: PRZED: PO: Więcej fotek narazie nie będzie, bo imageshack nie chce chodzić... Quote
Kinia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mi się bardzo podoba:loveu: Ale ja sie nie znam Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Super wygląda !!! :loveu::loveu::loveu: Dla kotka [*] Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Wracając do sprawy kotka znalezionego na ulicy - dobrze zrobiłas. I myslę, że pani wetka nie będzie miała ci tego za złe. W końcu leczenie to powinność lekarza. Także i zwierzęcego... Pzdr. Quote
Inkaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://img150.imageshack.us/img150/253/img4762.jpg Foxi jest bardzo przystojnym mężczyzną po wizycie u fryzjera. :cool3: Z Wełniaczkiem też przydałoby się wybrać do groomera, bo póki co, to od jakiegoś czasu wyłącznie ja eksperymentuje na sierści mojego futrzaka. Ale przed jakimiś najbliższymi zawodami trzeba ją trochę ogarnąć. :lol: Quote
Bzikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 No nie jest źle :lol::loveu: chociaż widać, że maszynka maczała w tym łapska :mad: Ale jest przynajmniej dość estetycznie chociaż baaardzo krótko :) http://img259.imageshack.us/img259/1951/img4758.jpg jaki zwałek tłuszczu haha :eviltong: Quote
kaskaSz Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kinia']Mi się bardzo podoba:loveu: Ale ja sie nie znam [quote name='Feigned']Mi też się bardzo podoba :loveu: [quote name='Izabela124.']Widać wyraźną zmianę ;) [quote name='Dynamique']Super wygląda !!! :loveu::loveu::loveu: Dla kotka Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Wracając do sprawy kotka znalezionego na ulicy - dobrze zrobiłas. I myslę, że pani wetka nie będzie miała ci tego za złe. W końcu leczenie to powinność lekarza. Także i zwierzęcego... Pzdr. Co prawda, to prawda. :) [quote name='Inkaa']http://img150.imageshack.us/img150/253/img4762.jpg Foxi jest bardzo przystojnym mężczyzną po wizycie u fryzjera. :cool3: Z Wełniaczkiem też przydałoby się wybrać do groomera, bo póki co, to od jakiegoś czasu wyłącznie ja eksperymentuje na sierści mojego futrzaka. Ale przed jakimiś najbliższymi zawodami trzeba ją trochę ogarnąć. :lol: Ja teraz do trymowanie się nie zabieram, co najwyżej mogę podciąć go degażówkami jak zarośnie. :evil_lol: [quote name='Bzikowa']No nie jest źle :lol::loveu: chociaż widać, że maszynka maczała w tym łapska :mad: Ale jest przynajmniej dość estetycznie chociaż baaardzo krótko :) http://img259.imageshack.us/img259/1951/img4758.jpg jaki zwałek tłuszczu haha :eviltong: A jednak widać maszynkę, ale tak jak napisałaś, jest w miarę estetycznie, a że krótko, to się tym nie przejmuję, bo tak wolę. ;) W moich okolicach raczej nie ma lepszego psiego fryzjera, więc nie narzekam. A Foxi tłuszyku trochę ma, kiedyś ważył nie całe 8kg, a teraz 8 i trochę. :evil_lol: Choć i tak jest najchudszy z osiedlowych westów. :oops: Quote
kaskaSz Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Remont czas zacząć, więc ulatniam się na odludzie, gdzie nie ma internetu, telewizji itp. Jeszcze dzisiaj posiedzę na dgm, ale jutro to nie wiem. Będę chyba za 2 tygodnie. :niewiem: Tak więc wstawię kilka ostatnich fotek, a jak na moim przymusowym odpoczynku pogoda dopisze to będę focić ile się da. Mam zamiar wziąć aparat na duuużą imprezę, najwyżej mi go ukradną. :evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy miłych wakacji! Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://img222.imageshack.us/img222/6358/img4721.jpg śliczny :loveu: Miłego "urlopu" :eviltong: Rób dużo fot :diabloti: Quote
Kinia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 W takim bądź razie miłego odpoczynku od dogo:evil_lol: http://img514.imageshack.us/img514/7134/img4767j.jpg :loveu: Quote
Ania :) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://img70.imageshack.us/img70/958/img4768.jpg piękność :loveu: :loveu: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Heej :multi: Udanych wakacji :loveu: Imageshack - img4748 o jaaa, ma nawet swoje siedzisko :cool3: Quote
ewelinka_m Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ajć to miłego odpoczynku :loveu::loveu: i pięknej pogody, a gdzie wyjeżdżacie? Foxi po wizycie rewelka! :multi: super wygląda, trochę tam maszynki może i było(albo bardziej nożyczek) ale to chyba dla podrównania, jednak efekt wyszedł b.fajnie! :lol: chyba mi się najbardziej podoba z waszych wszystkich wizyt gdzie byliście ;) Quote
bianka19 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hej :loveu: Foxi jest cudny :loveu::loveu::crazyeye: Mój Cezar jest bardzo podobny to twojego weścika ;) Zapraszam do mnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Przyszłam, bo się stęskniłam :evil_lol: heej :multi: Quote
Recommended Posts