Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku- już zamówiłam obrożę Red Dingo hibiscus red i smycz czarną. ;) Widziałam tą obrożę na innych westach i strasznie mi się podoba.
Ania, Iza- dziękujemy!
Inkaa- z tego zdjęcia to akurat są podobni, nie tylko Tobie się tak wydaje. Ja jeszcze widzę podobieństwo Foxiego z mordki do westa Franka. :lol:

A teraz zmieniamy klimaty, żeby tą brzydką czerwcową pogodę poprawić...

a tak świętowałyśmy Dzień Dziecka.

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Zostalo c jeszcze trochę tego torta?
Wiesz...
Jak nie masz chetnych to ja się poświęcę:evil_lol:

Jakbys juz nie mogła, to ja chętnie pomogę...

Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie mam dla Was dobrych wiadomości.... Z tortu nie zostało ani okruszynki. :evil_lol: :placz:

Oj, jacys pazerni ci Twoi Goście...;) No i łakomczuchy...

Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie mam dla Was dobrych wiadomości.... Z tortu nie zostało ani okruszynki. :evil_lol: :placz:

no jak to tak sama zjadlas i sie nie podzielilas:mad::mad::mad::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol

:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::diabloti:

Posted

Oj, dawno nie zaglądałam...
Ale Foxi się nie zmienia - wciąż taki sam: boski, słodki, boski, słodki, boski, słodki, boski, słodki i tak w kółko :loveu: :diabloti: :eviltong:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Oj, dawno nie zaglądałam...
Ale Foxi się nie zmienia - wciąż taki sam: boski, słodki, boski, słodki, boski, słodki, boski, słodki i tak w kółko :loveu: :diabloti: :eviltong:

Aha i zapomniałam dodać, że za chwilkę 100. stronka :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, jacys pazerni ci Twoi Goście...;) No i łakomczuchy...
Pzdr.

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no jak to tak sama zjadlas i sie nie podzielilas:mad::mad::mad::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol
Noo, muszę się przyznać. :oops: Zjadłam aż 2 kawałki tego tortu. :oops::evil_lol:

[quote name='border_collie&westie']Oj, dawno nie zaglądałam...
[quote name='border_collie&westie']Aha i zapomniałam dodać, że za chwilkę 100. stronka :razz: :diabloti:
Dziękujemy. :loveu: Wczoraj jakaś babka na spacerze mówi do Foxa: "Jaki ty słodki" :evil_lol: Kurcze, a ja go 'próbowałam' i wcale słodki nie był. :diabloti:

No, kto będzie pierwszy na 100str.? Po 2 latach posiadania galerii, dorobiłam się setnej strony. Nie jest to imponujący wynik, ale dobra i setka.

Posted

To może i ja coś napiszę na tej 100 stronce.
Pomimo złej pogody, korzystamy z Foxim, że pańcia ma wolne i codziennie chodzimy na dłuugie spacery. Pies jest zmęczony, szczęśliwy i apetyt mu dopisuje. :lol: Chyba go troche łapki od chodzenia bolą, bo nie ma kondycji. Teraz śpi.
Pzdr.