Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bGirl nawet nie wiedziałam, że masz jakiegoś innego psiaka, oprócz westa :D I myślałam, że ten sznaucer to szczeniak :crazyeye: Hihi, słodziaki, pogłaszcz ich ode mnie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Aaliyah to czkemay na jakiś komentarzyk na temat Foxiego :)

Waxy Dzięki za smsa i tak pewnie nie dostanę się do III etapu, przeciez jakiś hazard jest wazniejszy /patrz ranking/. Że też ludzie nie interesują sie psami no ;]

A zdjęcia może jakieś dam na dniach, może zimowe ze spaceru :)

Posted

witamy :p

wiec (wiem ,ze od wiec zdania sie nie zaczyna:oops:)udalo nam sie tzn mnie z Franiem obejrzec cala galerie :multi:i jestem pod wielkim wrazeniem to juz prawie dorosly przystojniak :loveu:

kurcze dziewczyny ja bym tak chciala zeby moj Franiu tez na takiego przystojniaka wyrosl a on taki czupurek :oops:przy tych waszych cudach .Jak wchodze do twojej lub cioteczki Bzikowa galerii to az nie moge wujsc z podziwu :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Heeej, czemu żadnych nowych Foxiastych zdjęć ni ma?? Co?? :mad:

Aaliyah1981 napisał(a):
no ja wlasnie nie wiem udalo mi sie zobaczyc wszystkie fotki tutaj i czuje nadal niedosyt ..chcemy wiecej :multi:

Justys95 napisał(a):
Też bym foty nowe obejżała :)

A u nas jakoś brak nowych fotek... pogoda nie sprzyja, a w domu zbrzydły nam fotki :(

Olusia napisał(a):
Hej :calus:

Witaj!

Aaliyah1981 napisał(a):
cioteczko wstaw jakies foteczki :cool3:tak ladnie prosimy

No dobrze, dam jakieś fotki nie dawne :)

Waxy napisał(a):
Hej Kasia? (sorka, że po imieniu) Co tam u Was? Co Słychać? Żyjecie jeszcze? :razz:

''westowa rodzina'' i przyjaciele mogą po imeiniu hihi.
My zyjemy, jak miałam ferie to chodziłam z Foxatym na długie spacery w krótkim czasie, bo skubaniec szybko chodzi, pół jeziorka w 10 min. pokonuje. Teraz zaczeła się szkoła i nie mam zbytnio czasu na spacerowanie się... Sama też się przestawiłam, że chociaż raz dziennie tą godzinkę, pół pochodzę i Foxi też i jak nie pochodzimy dłużej to chodzimy źli :diabloti:
Dzisiaj coś mnie głowa boli, a przyczyną tego jest to, że moja mądra siostra kupiła kalendarz za bagatela 120zł :crazyeye: To jest mądra dziewczyna nie ma co.... Nawet na cenę nie spojrzała dopiero niedawno zobaczyłam na paragonie...
Byłam w Suwałkach na lodowisku i Fusisław obrażony, że został sam na prawie cały dzień już drugi raz /w ferie byłam w Białymstoku to też sam został/.

Posted

ale świetna podusia westowa i ta kołderka w kratę :loveu:

a Foxi piękny kawaler i we wszystkim mu do pyszczka ;)
hehe Spaiki też uwielbia spać do góry kołami,

genialne ujęcia

p.s to co to za kalendarz ? :-o

Posted

Bzik śpi w identycznych pozach co Foxi :loveu: Zwłaszcza do góry kołami :lol:
Ale w przebraniu pszczoły minę ma nie do końca szcześliwą :evil_lol:
Zgadzam sie - poduszka z westkiem cudo - gadaj skąd masz!
A posłanka szukamy nowego już od jakiegoś czasu i też się zastanawialiśmy nad tym w łapki ale zrezygnowałam, wolę coś bardziej kolorowego ;)

Posted

Dziękujemy bardzo za kompementy i bardzo cieszymy się, że Wam się podoba :)

Kalendarz to duży, kartki zwykłe pewnie sis zapłaciła za duże zdjęcia, bo to kosztuje i modelów półnagich...

A podusia zamówiona ze sklepu internetowego :lol: www.dogomaniak.pl

Legowisko w łapki jest z trixie, kilka razy prane, porobiły się górki itp. jakas wełna w środku jest czy jak to się nazywa takie białe, długie chyba w kurtkach też takie są. Dałam 80zł i nie jestem zadowolona... Na legowisku leży kudłaty dywanik-kocyk psi z lidla, Foxi go polubil, bo jest miękki i puchaty, dzięki niemu /kocykowi/ Foxi zaczął spać w legowisku.