WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]od 9 lat sznaucer olbrzym a od 2 biała kluseczka, goszczą w moim domu i serduchu...[/FONT][/CENTER] Quote
Olusia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jak Foxiemu ładnie w tej czapeczce :loveu::loveu::loveu: Quote
kaskaSz Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 bGirl nawet nie wiedziałam, że masz jakiegoś innego psiaka, oprócz westa :D I myślałam, że ten sznaucer to szczeniak :crazyeye: Hihi, słodziaki, pogłaszcz ich ode mnie :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 witamy udalo nam sie z Franiem dotrzec do waszej galerii :multi:i juz nadrabiamy straty i ogladamy od poczatku wszystkie fotki Quote
Waxy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Foxiego ja chcę, Foxiego.:eviltong: PS: A wiesz, że wysłałam SMSa na twój blog? :cool3: podoba mi się. Mam dużo kasy więc :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Aaliyah to czkemay na jakiś komentarzyk na temat Foxiego :) Waxy Dzięki za smsa i tak pewnie nie dostanę się do III etapu, przeciez jakiś hazard jest wazniejszy /patrz ranking/. Że też ludzie nie interesują sie psami no ;] A zdjęcia może jakieś dam na dniach, może zimowe ze spaceru :) Quote
Aaliyah1981 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 witamy :p wiec (wiem ,ze od wiec zdania sie nie zaczyna:oops:)udalo nam sie tzn mnie z Franiem obejrzec cala galerie :multi:i jestem pod wielkim wrazeniem to juz prawie dorosly przystojniak :loveu: kurcze dziewczyny ja bym tak chciala zeby moj Franiu tez na takiego przystojniaka wyrosl a on taki czupurek :oops:przy tych waszych cudach .Jak wchodze do twojej lub cioteczki Bzikowa galerii to az nie moge wujsc z podziwu :loveu: Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Heeej, czemu żadnych nowych Foxiastych zdjęć ni ma?? Co?? :mad: Quote
Aaliyah1981 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bzikowa napisał(a):Heeej, czemu żadnych nowych Foxiastych zdjęć ni ma?? Co?? :mad: no ja wlasnie nie wiem udalo mi sie zobaczyc wszystkie fotki tutaj i czuje nadal niedosyt ..chcemy wiecej :multi: Quote
Aaliyah1981 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cioteczko wstaw jakies foteczki :cool3:tak ladnie prosimy Quote
Waxy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hej Kasia? (sorka, że po imieniu) Co tam u Was? Co Słychać? Żyjecie jeszcze? :razz: Quote
kaskaSz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Bzikowa napisał(a):Heeej, czemu żadnych nowych Foxiastych zdjęć ni ma?? Co?? :mad: Aaliyah1981 napisał(a):no ja wlasnie nie wiem udalo mi sie zobaczyc wszystkie fotki tutaj i czuje nadal niedosyt ..chcemy wiecej :multi: Justys95 napisał(a):Też bym foty nowe obejżała :) A u nas jakoś brak nowych fotek... pogoda nie sprzyja, a w domu zbrzydły nam fotki :( Olusia napisał(a):Hej :calus: Witaj! Aaliyah1981 napisał(a):cioteczko wstaw jakies foteczki :cool3:tak ladnie prosimy No dobrze, dam jakieś fotki nie dawne :) Waxy napisał(a):Hej Kasia? (sorka, że po imieniu) Co tam u Was? Co Słychać? Żyjecie jeszcze? :razz: ''westowa rodzina'' i przyjaciele mogą po imeiniu hihi. My zyjemy, jak miałam ferie to chodziłam z Foxatym na długie spacery w krótkim czasie, bo skubaniec szybko chodzi, pół jeziorka w 10 min. pokonuje. Teraz zaczeła się szkoła i nie mam zbytnio czasu na spacerowanie się... Sama też się przestawiłam, że chociaż raz dziennie tą godzinkę, pół pochodzę i Foxi też i jak nie pochodzimy dłużej to chodzimy źli :diabloti: Dzisiaj coś mnie głowa boli, a przyczyną tego jest to, że moja mądra siostra kupiła kalendarz za bagatela 120zł :crazyeye: To jest mądra dziewczyna nie ma co.... Nawet na cenę nie spojrzała dopiero niedawno zobaczyłam na paragonie... Byłam w Suwałkach na lodowisku i Fusisław obrażony, że został sam na prawie cały dzień już drugi raz /w ferie byłam w Białymstoku to też sam został/. Quote
kaskaSz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Foxi w karnawale :D Lece bo chce :D Znudzony pies Czy w takich kolorach mi do pyszczka? Quote
Aaliyah1981 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no nie wytrzymam :loveu:genialna fotka http://img172.imageshack.us/img172/9026/p1070049vg2.jpg a tu smieszna minke zrobil takiego niewiniontka albo jakby byl stropiony :cool3: http://img524.imageshack.us/img524/8372/foto1110yv8.jpg Quote
Olusia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/2818/p1070050fa4.jpg Jaka pszczółka :loveu: Quote
Waxy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ojoj ja widzę wy macie śnieg!? Ale fajnieee.. Zdjęcia fajowskie :evil_lol: Pszczółka taka z niego :loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ale świetna podusia westowa i ta kołderka w kratę :loveu: a Foxi piękny kawaler i we wszystkim mu do pyszczka ;) hehe Spaiki też uwielbia spać do góry kołami, genialne ujęcia p.s to co to za kalendarz ? :-o Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doskonale się komponuje białasek na posłanku w łapki :loveu: Quote
Bzikowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Bzik śpi w identycznych pozach co Foxi :loveu: Zwłaszcza do góry kołami :lol: Ale w przebraniu pszczoły minę ma nie do końca szcześliwą :evil_lol: Zgadzam sie - poduszka z westkiem cudo - gadaj skąd masz! A posłanka szukamy nowego już od jakiegoś czasu i też się zastanawialiśmy nad tym w łapki ale zrezygnowałam, wolę coś bardziej kolorowego ;) Quote
kaskaSz Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dziękujemy bardzo za kompementy i bardzo cieszymy się, że Wam się podoba :) Kalendarz to duży, kartki zwykłe pewnie sis zapłaciła za duże zdjęcia, bo to kosztuje i modelów półnagich... A podusia zamówiona ze sklepu internetowego :lol: www.dogomaniak.pl Legowisko w łapki jest z trixie, kilka razy prane, porobiły się górki itp. jakas wełna w środku jest czy jak to się nazywa takie białe, długie chyba w kurtkach też takie są. Dałam 80zł i nie jestem zadowolona... Na legowisku leży kudłaty dywanik-kocyk psi z lidla, Foxi go polubil, bo jest miękki i puchaty, dzięki niemu /kocykowi/ Foxi zaczął spać w legowisku. Quote
Recommended Posts