Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja 21.06 jestem w Szczecinie na wystawie...

Co do Dnia Dziecka, to myśle, że jutro to Was potraktują trochę delikatniej, jezeli nie wręcz ulgowo... Tak było za moich czasów.
Ale raczej szliśmy do kina, na jakieś imprezy sportowe itp. A jeżeli lekcje były, to skrócone do 30 minut.

Pzdr.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94- o nie, on jest mój :loveu:
Asiaczek- w podstawówce i gimnazjum to jeszcze jakieś wyjścia były, a a dzisiaj miałam 4 lekcje, otwarcie boiska na które nie poszłam i do domu. ;) Trzymam kciuki za wystawę.

A mamuśka mi nawet życzeń nie złożyła. :obrazic::evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']HuSkYy-Paulina-94- o nie, on jest mój :loveu:
Asiaczek- w podstawówce i gimnazjum to jeszcze jakieś wyjścia były, a a dzisiaj miałam 4 lekcje, otwarcie boiska na które nie poszłam i do domu. ;) Trzymam kciuki za wystawę.

Pzdr.

to sie zrobi moj :loveu::loveu:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Trymowanie 22.06 w Białymstoku :)

Po co jechać do salonu? Sama go wyskub! :diabloti: (bierz przykład ze mnie :evil_lol:)

Posted

[quote name='kaskaSz']HuSkYy-Paulina-94- o nie, on jest mój :loveu:

Pzdr.
No to przypomnij Mamie, ale delikatnie...:lol:

Pzdr.

Posted

Inkaa napisał(a):
Po co jechać do salonu? Sama go wyskub! :diabloti: (bierz przykład ze mnie :evil_lol:)

nie zgodzę się:roll::diabloti:

Kasia a już tam byliście czy ktoś nowy będzie go skubał ?

Posted

HuSkYy-Paulina-94- troche podobieństwa jest ;)
Inkaa- już kiedyś próbowałam, nawet trymery mam, ale to nie zajęcie dla mnie i poza tym źle go wytrymowałam, tj. wyrwałam nie ten włos co trzeba i potem był problem. A Ty czym skubiesz?
Bzikowa- u tej pani będziemy 3 czy 4 raz i to jest nasz 3 fryzjer w Białymstoku, jak na razie się sprawdza, tzn. robi Foxiego najlepiej od poprzednich naszych groomerów.
Asiaczek- mamuśka rano nie złożyła życzeń, ale za to po południu pojechałyśmy do miasta na lody i zakupy. Kupiłam sobie koszulę w kratkę i książkę o fotografii. :multi: A tak nawiasem mówiąc to mam już ubrania na białostocką wystawę. :razz:
ewelinka_m- dzięki, fotka nieostra, więc musiałam ją 'podrasować', ale i tak mi się podoba. :) A jak tam matura próbno z matmy? To cała Polska pisała, czy tylko u mnie w szkole?
Łapka już się zagoiła, ale za to coś Fusikowi uszy robią się czerwone w środku, obawiam się, że załatwił je na balkonie.

We wtorek byłam z Foxim na działce u cioci, całe szczęście pogoda dopisała i psiak się wybiegał. Latał jakby był z klatki wypuszczony. Mam dla Was sporo zdjęć podwórkowych. :cool3: Jakoś niedługo wstawię.
Pzdr.

Posted

Kasiu, ja akurat ją na grzbiecie to wyskubuje palcami.
A o eksperymantach z łapkami, głową i resztą - to lepiej nie mówić, bo Ania to czyta. :evil_lol:

Posted

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

co mi zrobisz jak mnie złapiesz?

obwąchiwanie terenu

''prawie'' poza wystawowa :evil_lol:

Foxi! Uśmiech! Powiedz 'cziisss'

próba zdobienia fotki 'na drzewie'

c.d.n.

Posted

No wiesz co? Zaskoczyłaś mnie... spodziewałam się kilku fotek, a tutaj... cała masa super fotek!!!

Moje typy:
Super mordka:lol:
http://img269.imageshack.us/img269/3043/img4464v.jpg

Ale ujęcie!
http://img34.imageshack.us/img34/6218/img4551q.jpg

Latający pies...:crazyeye:
http://img194.imageshack.us/img194/3759/img4531.jpg

Bardzo mi się podoba i ten portrecik.:loveu:
http://img26.imageshack.us/img26/9256/img4546o.jpg

Bardzo ciekawe tło, naprawdę.:lol:
http://img190.imageshack.us/img190/535/img4516x.jpg

Pzdr.

Posted

Ohohoho jaki odzew! Nie spodziewałam się tego. :-o Bardzo mi miło. :oops:
Bzikowa- no w końcu gdzieś z Foxim pojechałam. Teraz nie pada, temperatura w sam raz i kleszczy nie ma, bo latem tamtego roku to tak Foxiego oblazły, że ho. Ciekawe jak w tegoroczne wakacje będzie, bo mam zamiar częściej tam wpadać.
Domka_Czika, Feigned, Kaya93, Klaudia i Bravo- witamy i dziękujemy! :loveu::loveu:
Ewelinka- bez smyczki na ogrodzonym terenie już od dawna śmigamy. W końcu przełamałam strach i go puściłam. :multi: I nawet jak jest brama otwarta lub bramka z wyjściem na jakieś pole to Foxi się mnie słucha i zawraca. :razz: Kiedyś nawet na plaży go puściłam, a była nieogrodzona, a z dala od drogi i psów. Tak na osiedlu to go niegdy nie puszczę. :shake:
Asiaczku mam nadzieję, że to była miła niespodzianka. :lol: I fajnie, że się podobają fotki.

Oh, popadnę z Foxim w samozachwyt. :evil_lol: Muszę dla Fusisława kupić czerwoną obrożę, bo na czas remontu wyjeżdżam, a tam są wredne sąsiadki i musi Foxi nosić coś czerwonego, żeby go nie urzekły. Wiem, przesądna jestem... :roll:
Pzdr.