Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bidulek :calus: wszystko sie ladnie wygoi tylko musi sie troszke pomeczyc to wymaga czasu .Kiedys tak paskudnie rozcial o szklo lape moj Collie Barry ale tak strasznie ,ze trzeba bylo lape szyc u weta:placz:. Myslalam ,ze zemdleje jak to zobaczylam a co gorsza ten wypadek mieslismy na spacerze w lesie godzinie drogi od domu i biedak nie mogl isc musiala niesc go polowe drogi :roll: .Ale wszystko sie ladnie wygoilo i tez musila chodzic w skarpetce ,ktora caly czas gubil na spacerach :evil_lol:

Posted

Witamy prawie weekendowo!
Łapa w środku niby się zrosła, ale na powierzchni jest trochę gorzej. Ciągle pęka i 'diabli się'. Jak się zagoi to znowy na spacerze pęknie. Foxi chodzi w opatrunku i skarpecie, choć weta kazała w samej skarpecie+ smarownie żelem 2-3x dziennie. W sumie to takie narażone miejsce, więc chyba trzeba troche czasu na zrośnięcie. Nie wiem. Kupiłam dla Fusisława but na spacery, bo worek ześlizgiwał się. A but rzeczywiście jest dobry, polecam na skaleczone łapki. ;) Poczekamy jeszcze trochę, może kiedyś się zagoi, a jak nie to polecimy z powrotem do lekarza.Ależ sprawozdanie napisałam.
To teraz konkrety:

Foxi w sexownej różowej skrapecie.:evil_lol: Jak kupowałam kilka na zapas to w najmniejszym rozmiarze były tylko różowe.

W sumie tylko 3, ale zawsze coś. :cool3:
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Fajnie, że się Wam fotki spodobały :) Już niedługo wakacje i jedziemy na trymowanie :multi: Musze Fusisława w mące 'obtoczyć', bo troche brudny :evil_lol:
Pzdr.

Posted

Trymowanie 22.06 w Białymstoku :)
Ależ mam dzisiaj leniwy dzionek, ufff. W nic dzisiaj nie wnikam, nawet się nie ucze, ojjj nie dobrze :evil_lol: A u mnie w pokoju nawet czułam zapach wakacji. :lol::cool3: Już tak mi się chce wolnego jak nigdy. Tylko pogoda troche dobijająca, bo raz słońce, raz deszcz i wiatr, pewnie lato słabe w tym roku będzie. Jeszcze jutro Dzień Dziecka, a ja mamnarmalnie lekcje i to 8 godzin :shake: Ale za to dzisiaj odpoczęłam to poniedziałek zleci szybko. :)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla młodszych i starszych forumowiczów!
Pzdr.