Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do bearshera to nie wiem jak tam jest ale możesz założyć konto na torrenty.org albo jakiś inny program ściągnąć :cool3: ja miałam kiedyś Aresa, dobry jest tylko wirusów sporo :shake:

Posted

Teraz troszkę galeria się ruszyła :evil_lol: Ale fotki pewnie dam w weekend, choć nie wiem czy będe miała czas, bo idę w sobotę do siostry na kurs i będę robiła za królika doświadczalnego... A w niedzielę trzeba by było trochę się pouczyć :lol:

Feigned- coś słyszałam o tych torrentach, dzięki za link, muszę zobaczyć o co w tym chodzi :)
Pzdr.

Posted

Siostra będzie się na mnie uczyła robić paznokcie żelowe... Nie lubie nosić tipsów, bo są niewygodne. A aż taka niedobra nie będę i się na coś przydam. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam cię Kasiu i pozdrów Foxiego:lol: przepraszam że dopiero teraz zajrzałam na te wspaniałe forum o wspaniałym Foxiastym piesku :oops: ale przejrzałam wszystkie twoje 92 strony i wszystko czytałam Foxi jest piękny a ja już lece do mamy powiedzieć żeby mi kupiła Westa ;)

Posted

kasiaxi- witamy w naszej galerii :bye: Zapraszamy częściej :)

Iza- jak będziesz w Ełku to daj znać, musimy się spotkać :)

Ania- u nas dobrze, chodzimy na długie spacery i Fusisław zadowolony, dzisiaj będę go kąpała, bo szarak i śmierdziel. :evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']Ania- u nas dobrze, chodzimy na długie spacery i Fusisław zadowolony, dzisiaj będę go kąpała, bo szarak i śmierdziel. :evil_lol:
Pzdr.

My Andego kąpaliśmy wczoraj, bo był strasznie brudny i śmierdzący :evil_lol:

Posted

Deszczu nie ma to i psy się kurzą, ale wole tak jak jest niż deszcz :cool3: A jeszcze jak Foxi sika to łapami tylnimi zakopuje to już całkiem tuman kurzu wokół niego :evil_lol:

Posted

Hejj... nom deszcz pada i nudno troche alez pieskiem na pewno jest weselej :lol: humorek napewno poprawi i jak tam Foxik? i pamiętaj że wszyscy czekamy na sweet fotki...;)

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
Foxiki worcilismy udalo nam sie zdobyc zagubione haslo :multi:

Ooo co za miła niespodzianka! Witamy!

Niestety nowych fotek nie mam. Sporo teraz nauki w szkole, więc pewnie nie prędko się pojawią :(
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ooo co za miła niespodzianka! Witamy!

Niestety nowych fotek nie mam. Sporo teraz nauki w szkole, więc pewnie nie prędko się pojawią :(
Pzdr.
wszyscy gdzies z naszego forum poznikali ahhhhhhhhhh ale mam nadzieje ,ze tyllko na jakis czas :cool3:..bedziemy czekac na foteczki w sumie to juz mam tyle do nadrobienia ,ze do tego czasu pewnie cos wstawisz;)

Posted

Witamy weekendowo! Niestety nie mamy dobrych wieści :( Fusisław skaleczył sobie opuszek. Cały jest przecięty w poprzek i dość głęboko. :-( Chodzi taki smutny biedak w skarpecie, krew strasznie leciała, ale mam nadzieję, że się szybko zagoi. W poniedziałek idę na kontrolę z tą nieszczęsną łapką.
Miłej reszty soboty i niedzieli :)
Pzdr.