Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka :razz:
Z przodu foty to raczejnie dam, włosy normalne są, równej długości, bardziej liczy się efekt z boku :cool3:
Jutro jedziemy na trymowanie, jak zwykle się stresuje jak to wyjdzie, bo co wizyta to inny efekt, a jeszcze mam zamiar Foxiemu skrócić firankę i ogólnie, krócej niż zwykle.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba mu się nie podoba materacyk...
http://img13.imageshack.us/img13/4272/img3885d.jpg

Pzdr.
Aż tak to widać? :evil_lol: Rzeczywiście, zbytnio go nie lubi, być może dlatego, że nie jest gruby i miękki.

border_collie&westie dziękujemy, wykonam ;)

A Fusisław był na trymowaniu i teraz jest malutki i chudziutki :loveu: Na żywo jak w ogóle inny pies, fajnie wygląda, ale po zrobieniu zdjęć jakoś ta sierść nie wygląda dobrze...

Posted

Na chudego to on nie wygląda; ja bym nieco więcej ścięła włosa na brzuchu i łapach. Jakoś mi za "goło" na pleckach, a za dużo włosów na dole...
Ale to moje zdanie.:lol:

Pzdr.

Posted

Porcja zdjątek sprzed trymowania.
Ciemna strona mocy:

opalanko :) /dzisiaj Foxi do południa też siedział tak w słońcu i się opalał/

kudłacz :evil_lol:

ciekawski

no i spacerkowe

c.d.n.

Posted

Pierwsze słooodkie chyba najbardziej :loveu:

Ja oglądałam film, ale koleżanki czytały, jak stoję w kolejce po książkę :diabloti: Ale podobno super się czyta.

Posted

Kisses- książka jest super! Z opowiadań myślałam, że to jakieś w stylu since fiction, ale się tak wciągnęłam w czytanie, że nie można mnie od książki oderwać :) A filmu niestety nie obejrzałam, bo leciał jeszcze wtedy gdy nie interesowałam się tą książką... A teraz baaardzo żałuję.

Feigned- Ja jestem w połowie 2 części dopiero, ale i tak mi się podoba :loveu:

Mam jeszcze trochę fotek, ale jakoś mało ludzi tu zagląda, więc sama sobie wstawiać nie będę. :eviltong:
Pzdr.

Posted

Kisses wstyd się przyznać, ale nie umiem ściągać filmów z neta, a nawet nie wiem skąd. W sumie mam program BearShare, ale na nim umiem ściągać tylko piosenki :oops:

Domka_Czika dzięki :)