Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy weekendowo! Byłam dzisiaj rano z Fusisławem na plaży miejskiej. I muszę powiedzieć, że jestem dumna z Foxiego, bo biegał luzem, słuchał się mnie, nie uciekał i w ogóle poszalał troche :) Muszę częściej go tam zabierać z rana, bo jest pusto. A oto fotorelacja, jeszcze z linką, bo najpierw chodzi na lince, potem ją puściłam,a następnie całkiem odpięłam.

Posted

Fusisław na wolności to korzystał :evil_lol:
A śnieg jeszcze jest, choć na osiedlu troche mniej. Byłam dzisiaj w poszukiwaniu wiosny, ale nawet bazi nie znalazłam...
Ale na osiedlu to chojraka udaje i poburkuje na ludzi, co mi się nie podoba... Straszy ich , szczeka i nie wiem co zrobić, żeby przestał.

Posted

też chyba linkę kupię i Axela zacznę uczyć przywoływania bo nie słucha się wredota :diabloti: a ostatnio uciekł poza podwórko 2 razy :mad:
Foxi cudny, uwielbiam takie białasy :loveu:

Posted

Tyle fot, a mało kto nas odwiedza :(
Ale ten tydzień mam luźny w szkole, aż strach, bo jak potem dadzą sprawdzian na sprawdzianie to znowu się nie będę wyrabiała...
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ale ten tydzień mam luźny w szkole, aż strach, bo jak potem dadzą sprawdzian na sprawdzianie to znowu się nie będę wyrabiała...
Pzdr.

zagląda na pewno więcej osób niz pisze ;) bardzo fajowy piesek i super, że tyle fotek:lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Pzdr.

Odwiedza odwiedza :evil_lol:

Foxiasty cudny jest :loveu:

U mnie mamy własnie teraz tyle sprawdzianów... tragedia :roll::mad:

Posted

Witam niedzielnie :)
Powiem Wam szczerze, że fryzura bez rewelacji... Jednak z tyłu tak mocno nie postopniowałam, bo bym potem miała problem z ułożeniem. Muszę jeszcze po swojemu przedziałek zrobić i wyprostować. Oto porównanie z inną fryzurą, która miała być ''ewentualnie'' i nie ma z tyłu tak postopniowane.:p Ta z brązowymi włosami to ja.
ImageShack - Image Hosting :: porownanie.jpg
Pzdr.