Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie, nie kupiłam statywu. Ja to się na coś zapalę, ale po kilku dniach mi przechodzi. :evil_lol:

Mam podobnie :evil_lol:
Ale tym razem się zawzięłam i kupiłam :eviltong:

Posted

Hej! Wiecie co? Wkurza mnie dogo... Często nie moge na nie wejść, emotki nie działają... Że niby mam kupić abonament, to będzie super chodziło? Pfff... Wy też tak macie?
A teraz z innej beczki. Ferie, ferie i po feriach. Jutro do szkoły i do końca marca trza będzie dybać dzień w dzień w szkole... Coś czuje, że będzie ciężko... Oby do wakacji hehe. Pewnie nie będe miała czasu na kompa. Fusisław miał wczoraj dzień dobroci dla zwierząt. Zjadł 3 pulpeciki z ryżem i miał taaaki ogromny brzuch, że aż każdy się z niego śmiał. Nie ruszył się do południa, legat jeden. Kiedyś się odezwę.
Pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']Hej! Wiecie co? Wkurza mnie dogo... Często nie moge na nie wejść, emotki nie działają... Że niby mam kupić abonament, to będzie super chodziło? Pfff... Wy też tak macie?
Wykupiłam abonament, i poza tym, że mogę wpisać sobie pod nickiem dowolne hasło i mam (hmm, a raczej nie mam przez znak & w moim pseudonimie internetowym) poczty dogomaniackiej, to nic się nie zmieniło.
Więc nie polecam. :cool1:

Posted

Doskonale rozumiem Twoją irytację ;)
A szkoła to tam... pfff. Pikuś :evil_lol: Ja się w ogóle nie uczę a popatrz, za parę miesięcy matura i koniec :cool3: Także liczymy na jakieś zdjęcia od czasu do czasu

[quote name='Kinga&Wenka']mam (hmm, a raczej nie mam przez znak & w moim pseudonimie internetowym) poczty dogomaniackiej
jak to nie masz poczty dogomaniackiej ? :hmmmm: nie masz pw? czy to ja słabo ogarniam?:evil_lol:

Posted

Witamy po długiej przerwie :)
W ciągu tych 2 tygodni po feriach miałam taki zapierdziel, że szok :crazyeye: Nie wyrabiałam się na zakrętach... Pełno sprawdzianów, kartkówek itp. Do tego zmienili mi plan zajęć... Jeszcze z poprzednim planem się wyrabiałam, a teraz... lepiej nie mówić. Z fotografii zrezygnowałam, z angielskiego też chyba będę musiała, bo płacę, a nie chodzę, bo muszę się uczyć do szkoły,żeby nie zawalić ocen... tragedia po prostu. O Foxie to już nie wspominam, nawet bawić się z nim nie mam kiedy. Ale Fusisław sobie dobrze radzi, bo ma jeszcze moje 2 siostry od zabawy hehe. A wieczorkiem to pańcia poprzytula, pogada i jakoś leci. Przeżyć jeszcze marzec, potem kwiecień- święta, maj-matury i czerwiec to mam nadzieje luzy w szkole będą, choć koniec semestru to pewnie będzie walka o oceny.
A teraz fotki:

nie patrzcie na brudną podłogę- foto z wczoraj, a dzisiaj odkurzałam :evil_lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Foxi też bardzo lubi tą piłkę, niestety jest ciągle zszywana. :evil_lol:

Ja już nawet swojej nie zszywam, nie ma sensu. :cool1:

• 2 weeks later...