Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa, boję się, że ucieknie i nie wróci. A nie daj Boże jakiś pies czy coś się napatoczy... Wole nie myśleć, co by wtedy było :-o

A chustka własnoręcznie przerabiana :lol:

Posted

Dziękujemy za komentarze do zdjęć :) Co do pozowania to jest raczej zaciekawienie, bo Foxi pozować nie lubi, a na tych zdjęciach patrzył się na ludzi ślizgających się na lodzie :)

Posted

Śliczne macie tereny psacerkowe!!! :loveu: Panorama miasta super.

A próbowałaś go kiedyś spuszczać ze smyczy i uciekał? W jakim celu mógłby uciec ? Oczywiście nie mówię o osiedlu tylko o takich terenach jak na zdjęciach, wyglądają na bezpieczne. :)

Te dwa ostatnie - piękne! :loveu:

Posted

Niestety na tych terenach latem często są kleszcze :( Więc za często tam nie chodzimy. Dalej to już całkiem zero zabudowań, ale więcej kleszczy i to niektóre zakażone... Zimą jak są mrozy i ja mam więcej czasu to tam idziemy.
Jak chodzę na późniejszy spacer to przy klatce Foxiego puszczam i chodzi sobie po trawniku kilka minut. Słucha się mnie, jak go wołam to nie ucieka tylko stoi w miejscu. Na takim obcym terenie go nie puszczę, bo może polecieć w pole, tam są też psy czasami, choć latem częściej. Ja mam wewnętrzną blokadę i ciężko jest mi go puścić luzem. Jak już to na 15m lince.

Posted

Hejka! U Was też taka ''zgniła'' pogoda? Poszłam dzisiaj na spacer z Foxim, a jak wróciliśmy to byliśmy nie do poznania... Foxi był czarny, a ja miała całe buty w psich kupach :angryy: A się zdaje,że patrzyłam gdzie chodze :mad::angryy:
Oczywiście Foxi od razu powędrował do wanny, umyłam go, uczesałam, wysuszyłam i teraz Fusisław jest elegancki :lol: Został mi jeszcze tylko tydzień ferii i muszę się uczyć i czytać lektury...

Ania- fotki są na poprzednich stronach :)

ImageShack - Image Hosting :: img2965mb5.jpg
ImageShack - Image Hosting :: img2908ws9.jpg
Pzdr.

Posted

A mi, muszę przyznać, nie podoba się Foxi w różu. Miałam kiedyś taką obroże, ale jakoś nie mogłam się do niej przekonać. Dla takiego super, extra białego psa pewnie by pasowało, ale dla mojego szaraczka nie. :evil_lol:
U nas troche mniejsze błoto, ale i tak jest mokro. Ja chce wiosne :mad:
I do tego coś mnie znowu bierze, jakieś choróbsko, choć 2 tygodnie temu byłam chora...

Olusia, dzięki za pochwałę moich zdjęć :)

Posted

Nie, nie kupiłam statywu. Ja to się na coś zapalę, ale po kilku dniach mi przechodzi. :evil_lol:
Wczoraj Fusisław miał szczepienia, całe szczęscie był tylko troche osowiały, a nie jak w tamtym roku, że cały się trząsł.
Pzdr.