Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 He he ogon wystający z budki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: jak zwykle foxi przesłodki:loveu: A na ostatnim wygląda po prostu jak szczeniak! :-o:loveu: Super, że czuje się lepiej. :) Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://img89.imageshack.us/img89/9089/img1940iz3.jpg po prostu super :grins::loveu::diabloti: Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 c.d. udało mi się cyknąć foto na stojąco :) a tak żebram u drugiej pańci o jedzenie :mad: no tak jakieś moje eksperymentowanie z ustawieniami aparatu :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 moja zimowa gazetka :) wiem, dziecinna jestem, ale lubie układać takie duperele na tej gazetce :P KONIEC Dzisiaj rano byłam z Fusisławem na dłuugim spacerze. Z racji tego, że było zimno (-5 st. C) założyłam mu ubranko. Nie te całe z nogawkami, tylko takie drugie-czarwone /kiedyś pokazywałam/. Myślałam, że Foxi nie będzie chciał w nim chodzić, bo dawno nic na sobie nie miał, ale nie wnikał w niego za bardzo. A miny przechodniów- super. Uśmiałam się jak nie wiem :evil_lol: A niedawno zrobiłam Foxiemu sesję przy choince, ale kręcił się jak nie wiem, więc połowa fot wyszła nieostrych i z 2 głowami, ale coś tam wyszło. Zostawie je na później, np. na ferie, bo potem nie będe miała co wstawiać. :cool3: Pzdr. Kasia & Foxi Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER]Ale dużo fotek :crazyeye: A jakie super :loveu: Fajna gazetka :) Bardzo mi się podoba :loveu:[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 I on rzeczywiśćie śpi w tym domku? http://img89.imageshack.us/img89/9089/img1940iz3.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Fotki takie różne zbierańce akurat wstawiłam :) Co do domku, to w nocy raczej nie śpi w nim, ale w dzień czasem się do niego kładzie na drzemke, choć nie za często. Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://img254.imageshack.us/img254/2306/pc220001bf8.jpg jak panna tu wyszedł.:diabloti: http://img254.imageshack.us/img254/9517/img1845yy1.jpg naprawdę bardzo fajnie Ci to wyszło. Ja muszę powywoływać trochę Weniakowych zdjęć. ;) Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Weź nic nie pisz o pannie :evil_lol: Przypomniało mi się coś. Wczoraj czy przedwczoraj na porannym spacerze spotkałam psa, który przyczepił się do Foxiego jakby on był suczką z cieczką. Nic do tego psa nie przemawiało: idź, won, odejdź, poszedł, spier****, spieprzaj, ani tupanie nogą. Do kopniaka się nie posunęłam... Psy się obwąchały, no i czas odejść, ja przyśpieszam z Foxim to ten na Foxiego zaczął chopać mu na grzbiet. No i musiałam nieść szanownego Fusisława kawał drogi do domu... Pies oczywiście nas odprowadził do samej klatki. :mad: Acha, pies był bez właściciela. Ja nie wiem, Foxi chyba naprawdę wygląda jak suczka :roll: Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ślicznie mu w tej nowej fryzurce, jakoś tak przystojnieeje :loveu: a gazetka jest super! zawsze mi się takie podobały, ale ja to nie mam cierpliwości. wzajemnie życzę szczęśliwego nowego i lepszego od tego co jest :eviltong: dziękuje za zyczenia tylko bez tych petard proszę :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Śliczne fotki! Zwłaszcza Foxiak żebrający, skąd ja znam ten widok hehe :evil_lol: A w ogóle to witamy noworocznie, jak białas przetrwał Sylwestra? Quote
duzebzium Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kaskaSz napisał(a):Pies oczywiście nas odprowadził do samej klatki. :mad: Acha, pies był bez właściciela. Ah skąd ja to znam :shake: u mnie też lata pełno psów, widać, że maja właściciela tylko nie chce mu sie na spacer z nim wychodzić :mad: wypycha go noga za drzwi i pies lata sobie po mieście... nieodpowiedzialni ludzie! Quote
kaskaSz Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ewelina- fajny avatar :) Bzikowa- Foxi szczekał strasznie, że cały blok chodził :oops: Ja byłam na balkonie i robiłam zdjęcia fajerwerkom, więc moja mamuśka go uspokajała. A jak przyszłam to się cieszył jakby mnie 1000 lat nie widział. I w tym roku nie chciał iść na balkon, a w tamtym jeszcze wychodził. W sumie to petard nie było co oglądać, tylko głośne jak cholera, a efektu zero... duzebzium- u mnie też sporo jest psów, które mają właściciela, a jednocześnie nie mają... Kopa psa z klatki i sam wyjdzie na spacer... :shake: A ja jutro idę do szkoły :placz: I mam normalnie 7 lakcji, czyli wracam o 15... Ale za to dzisiaj i w przyszły pon. i wt. mam na 11.50 i 3 lekcje. Chociaż szczerze powiem, że wolałabym na 6 wstać, niż tak w środku dnia do szkoły iść. 5 fotek ze świątecznej ''sesji'', nieostre... Quote
Bzikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Haha a ja już nie mam szkoły :diabloti: w pon i wt jeszcze próbne maturki pykam i ferie! Chociaż z drugiej strony nigdzie w tym roku nie wyjeżdżam na narty, zostaję i się 'uczę'... Mrr. Super zdjęcia przy choince :loveu: A 3 ostatnie najlepsze, Foxi radosny :loveu: takie fotki masz robić! :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Radosny, bo mu lampą po oczach nie błyskam jak w starym aparacie. Zauważyłam, że odkąd nie używam flesza to chętnie pozuje, a tak to zawsze głowa w inną stronę... A ja mam ferie dopiero 2 lutego. A Ty miałaś dzisiaj próbną maturę czy to tylko u mnie w szkole było? Quote
Bzikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dlatego ja nie lubię robić zdjęć w domu :eviltong: bo bez lampy nie wychodzą a z lampą minimalnie lepsze a i tak model mi odmawia współpracy :evil_lol: Tak, dziś miałam polski podstawę, w pon. angielski rozszerzony i we wtorek bio rozszerzoną :) Quote
kaskaSz Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 I jak Ci polski poszedł? Słyszałam, że dali poezję co rzadko się zdarza i była lektura "Ludzie bezdomni". A nie miałaś zdawać chemii? Ja się tak boje matury, chociaż jestem dopiero w I klasie lic. :eviltong: A ja w ferie będę szukała swojej przyszłości hehe. Nie wiem kompletnie co chce robić w życiu, kim być, co zdawać... Quote
Bzikowa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pisałam z wierszy bo mało którą lekturę przeczytałam i nie było wśród nich 'ludzi bezdomnych' :evil_lol: I chyba ok, chociaż test był dziwny. Ja się bardzo ucieszę jak będzie poezja na prawdziwej maturze, przynajmniej coś powymyślam a z lektur to kicha :lol: A chemię zdaję na maturze rozszerzoną ale na próbnej zdaje się tylko przedmioty obowiązkowe a chemie mam jako dodatek. Zupełnie nic nie wiesz? Nawet czy jesteś bardziej ścisła czy human? Quote
Shaunell Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Śliczne fotki:loveu: A Foxiego wymiziaj:p Quote
Czarna_Owieczka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://img101.imageshack.us/img101/1457/img2471ho3.jpg to mi się najbardziej podoba :loveu: Quote
LadyK Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://img404.imageshack.us/img404/6052/img2474qe0.jpg :loveu::loveu: Quote
kaskaSz Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Bzikowa, no niby ja bardziej human jestem, ale histy nie lubie... Myślałam, żeby potem iść na bibliotekoznawstwo, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Fililogia polska odpada, dziennikarstwo raczej też /trzeba być komunikatywnym, a ja bardziej skryta jestem i ciężko jest mi nawiązać kontakt z ludźmi, choć może przez 3 lata się wyrobie/. Jestem niezdecydowana. :roll: Trzymam kciuki za poniedziałek i wtorek :) c.d. fot Quote
ewelinka_m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 genialne wszystkie choinkowe zdjęcia, ale to mi się najbardziej podoba:loveu::loveu: http://img404.imageshack.us/img404/8045/img2472cw2.jpg Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Piekny Model na pieknym tle! http://img404.imageshack.us/img404/6052/img2474qe0.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts