Karolina_Nett Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołego jajka, oj to nie ta bajka! Przepraszam pomyłka to miała być choinka! Więc życzę prezentów, szczęśliwych momentów, karpia smacznego i... Nowego Roku udanego! Życzą Karolina i Nett ;) Quote
kaskaSz Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Jeszcze raz dziękujemy i wzajemnie :* Z okazji świąt dam Wam parę zdjęć Fusiastego :lol: /gdyby nie te szumy.../ Quote
Karolina_Nett Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Foxiaste słodkości :loveu: Ale ma fajne warkoczyki :razz: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jaki sliczny świąteczny Foxi:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Oj, nie jest zadowolony z czapeczki... http://img243.imageshack.us/img243/3424/img1795iq0.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Foty 'czapkowe' akurat były po przyjeździe do domu z trymowania, więc mój panicz był zafochany :diabloti: Przez ostatnie dni Foxi stał się niegrzeczny, tj. na spacerach robił sceny- nie chciał iść, zapierał się i ogólnie nie chciał iść tam gdzie ja chce. Ale w końcu przebił wszystko- nauczył się ściągać obroże. :shake: Tylko raz bryknie i się zaprze i pyk- ide na spacer z samą obrożą... No to trzeba piesa ukrócić, więc Fusisław chodzi w szelkach, a jak to nie pomoże na jego fochy to będzie miał krótszą smycz :mad: Ale jak na razie w szelkach scen nie robi. Dzisiaj też piszczał i piszczał nie wiadomo czego, to ugadał się z koleżanką i poszłyśmy na długi spacer. Pies zmęczony leży pod biurkiem. I nie piszczy :lol: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 cudnie wygląda w tej mikołajkowej scenerii, a i sesja na kocyku mnie urzekła :loveu::loveu: p.s fajny kocyk :eviltong: Quote
LadyK Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Super Mikołaj :loveu::loveu: Brode ma nawet własną :evil_lol: http://img525.imageshack.us/img525/8794/img1846yb4.jpg Ale tu fajnie wyszedł :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 O kurcze super fotki na tym tle, świetne kolory! :loveu::loveu::loveu: Bardzo mi się podobają! W tym roku Bezik nie ma zdjęcia świątecznego ani z choinką ani w czapce mikołaja... bo nie miałam czasu... a tak po wigilii to bez sensu :eviltong: A może Foxi boi się wystrzałów i dlatego nie chce chodzić w niektóre miejsca? pozdrawiamy:loveu::loveu: Quote
kaskaSz Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Ewelina- koc:10zł, pies:1100zł, leżenie z psem na kocu: bezcenne :lol::evil_lol: Owczarkowa- broda 100% naturalna ;) Bzikowa- rób fotki przy choince! Foxi już się uspokoił, chodzi w szelkach. On od czasu do czasu ma takie fochy ;) A dzisiaj wylądowaliśmy u weterynarza :( Wczoraj Foxi wymiotował 2x i dzisiaj z rana, okazało się, że ma coś w rodzaju grypy żołądkowej. Miał 2 zastrzyki, dostał tabletke i 2 leki w postaci pasty. Biedulek dzisiaj ma głodówkę. Śpi teraz. Jak mu nie przejdzie to jutro pod kroplówkę... Quote
Asiaczek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Będzie dobrze! trzymam mocno kciuki za poprawę zdrowia Foxiego! Pzdr. Quote
Bzikowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ojej, biedactwo :-( To życzymy zdrówka!!! Będzie dobrze! Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Biedny Foxik :sad: Zdrówka życzymy! Quote
kaskaSz Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 W nocy jeszcze Foxi tak dziwnie ''ciamkał'', myślałam, że będzie wymiotował, ale nie. Rano dałam mu porcję pasty. Chyba wraca do normy, bo upomina się o jedzenie,więc dałam mu trochę. Zjadł z apetytem :) I jak na razie nie wymiotował. Zaraz dam mu kolejny lek uodparniający brzuszek :) Wyzdrowieje. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tak, jak pisałam w poprzednim poscie - będzie dobrze! A właściwie juz jest lepiej!!! Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To super, że jest coraz lepiej :) zdrowiej Foxik :) :) Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER]I jak się Foxi czuje? Lepiej? :)[/CENTER] Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Już jest chyba dobrze, choć jeszcze nie daje mu za dużo jedzenia. Zabrałam mu kość do gryzienia, to piszczy mi pod szafką, żeby ją odzyskać :evil_lol: Więc chyba już go brzuch nie boli. ;) a to fotki /misz-masz/ Quote
Recommended Posts